Шокиращото признание на Овчаров: Кой създаде партията на Яне Янев?

Скандални кадри от заседанието на БСП - София
21 юли 2009 20:38,
166

Скандални кадри от пленума на столичните социалисти в понеделник разбулиха мистериите около два нови политически субекта, които спечелиха популярност на изборите.

Председателят на градската организация на БСП в София Румен Овчаров прави признание, което със сигурност ще сее смут в поне две партийни централи – тази на Яне Янев и близката до Ковачки „Лидер“:

Можем да задаваме въпроси за генното инженерство, което се опитахме да провеждаме – политическото генно инженерство. Кой и кога измисли, че създаването и подпомагането на РЗС ще ни помогне? Или че „Лидер“ ще ни бъдат наши партньори? И кой сега ще сърба попарата от това?

 

видео: RE:TV

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


166
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
146
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
А ти какъв си бе. Комунист? Ти знаеш ли че няма партия в страната която да не е на БКП? Знаеш ли, че всяка медия е тяхна. Вмомента пишем коменттари на тяхния интернет новинарски сайт. Те държат държавата и народа в нея. Те не уважават хората от народа, нито избирателите си. От време на време хвърлят по някой кокал на доносниците и дребните комунистически рибки като т, да си направят малко бизнесче да не умрете от глад. А за тях остава лъвския пай. Къде изчезнаха 12-те млрд. долара НАРОДНЕН дъ
145
0
 
2
 
! Отговори
69 преди 14 години
Сигурен съм,че и в твоето семейство е имало комунисти, или, по-точно да го кажа, членове на БКП, и какво от това, ти не стана човек или не получи образование ?! Нещата са много по-сложни, отколкото се опитват повечето от вас да ги изкарат - така са стояли нещата и точка, защо само се ровим в близкото ни минало, дайте да гледаме напред, който трябва, да влезе в затвора, който, макар и бивш партиец, е нормален човек, да продължи да си живее и работи, а пък за саботьорите дълги години затвор!
144
0
 
2
 
! Отговори
Жечка Ракетата преди 14 години
Кой създаде РЗС ли? Ми тий Яне сам я създаде. Въпроса е кой създаде Яне, кой го възпита така, да е хулиганин и само да зяе и да вдига прах. Кому е нужно всчко това?
143
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Докато в България не се приеме закон и не се проведе декомунизация, така, както се проведе денацификация в Германия след WW2 ще продължаваме да теглим тегло и да ни управляват хора като Станишев, Овчаров, Доган и прочие ***!Не си ли задавате а, защо нито едно народно събрание не прие такъв закон? Ми те почти всички са в кюпа!
142
0
 
2
 
! Отговори
Ха ха ха преди 14 години
Не дочакаха даже да здадат власта и се започна с провокациите.Някой още вярва ли на "случайно" изтървани реплики ,"неочаквани" признания и обещания от ПОЛИТИЦИ.Ако БСП СА СЪЗДАЛИ НЯКАКВА ПАРТИЯ /това според мен е ДПС / И моите ПО.ЗДРАВИ /ХАХАХА / КЪМ JOHNNIE - ти имаш крива мозъчна клетка пич.Кой на кого взе гласовете -я помисли.Просто БСП отново копират идеи от ана.лните си приятели ДПС.Те също претендираха че са създали други партии. Всичко това се прави с цел - манипулация на народа.
141
0
 
2
 
! Отговори
развеселен преди 14 години
а бе хора стига сте говорили глупости, бил борисов охрана на живков, той беше охрана когато живков излезе от затвора
140
0
 
2
 
! Отговори
заедно с №138 преди 14 години
Напълно съм съгласен с Иван (138)... БКП създаде Бойко Борисов (та нали толкова години беше охрана на Тодор Живков и се издигна)...БКП създаде и много други...много от БКП се продадоха и допуснаха турци в управлението... пак изиграха избирателите...комунистическа държава нямам думи... мамини синчета само и *** ни управляват и управлението се предава като наследство
139
0
 
2
 
! Отговори
Маркс преди 14 години
Румчо е пич! Сега ще се появи и още една партия в списъка, първа буква Г и завършваща с Б
138
0
 
2
 
! Отговори
Ivan преди 14 години
За тези неща едва ли лъже. Още от 1989 г. БКП се изпедепца да прави партии, особено когато за нея ставаше напечено. Чрез влиянието на бивши и настоящи служители на ДС и икономическото си могъщество, Партията винаги успяваше да изиграе избирателите. Спомнете си кой създаде СДС? Покрай чистите и всеотдайни привърженици на идеята, покрай бившите концлагеристи се промъкнаха и яхнаха ръководството на партии доносници на ДС от рода на П.Берон, Каракачанов, Доган, Тодор Колев...
137
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
замислям се дали ОБАМА е проект на БСП???????????????????????????????????/
136
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
РЗС са креатура на бившите ДС, на същите хора на които са креатура и БСП и ДПС!
135
0
 
2
 
! Отговори
лили преди 14 години
Шокиращото в случая е че едно лъжливо овчарче,което винаги лъже този път да казва истината? Възможно ли е това? Да на принципа аз ако не съм и той няма да бъде.
134
0
 
2
 
! Отговори
десо преди 14 години
Вече е 100% сигурно, че РЗС не са креатура на комунистите!!!
133
0
 
2
 
! Отговори
Del Gado преди 14 години
За РЗС беше ясно, чии проект са! Но признанието наистина на пръв поглед е шокиращо! Вие да сте виждали някога тоя нагъл тип да си признае нещо?! Всъщност той не СИ признава и сега! "Кой и кога измисли, че създаването и подпомагането на РЗС ще ни помогне? " пита беловласият мъдрец!
132
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Да на принципа аз ако не съм и той няма да бъде
131
0
 
2
 
! Отговори
borokaro преди 14 години
Привет на всички, РЗС и Лидер са партии създадени от Доган-това е истината.
130
0
 
2
 
! Отговори
eee преди 14 години
Какво му е шокиращото, всички бяха наясно.Иначе откъде толкова кинти за предизборни кампании, и откъде информацията, с която той толкова парадира?
129
0
 
2
 
! Отговори
johnnie преди 14 години
Ами аз още преди изборите ви казах, че РЗС са продажници и хора на БКП. Това е повече от ясно и на децата в училище. Яне Янев е продажник, а на БКП им беше изгодно той да излезе да се прави на шут преди изборите и по този начин да вземе гласове от ГЕРБ и АТАКА. Наивните хора се вързаха и ето ти Янев в парламента.
128
0
 
2
 
! Отговори
До всички привържени преди 14 години
Някой още помни ли изказването му, че е готов да преговаря с "разумните социалисти" в БСП? Някой въобще в тая държава нещо помни ли?
127
0
 
2
 
! Отговори
До всички привържени преди 14 години
Волен Сидеров зави няколко пъти преди изборите, че е отворен за ВСЯКАКВИ КОАЛИЦИИ, с изключение на ДПС. (защото това щеше да е вече ... малко странно). Това, че сега няма претенции също не е хубаво. Как подкрепяш някой без да имаш представа как ще управлява? Никой не казва да се дават министерства. Това наистина ще е подмяна на вота. И все пак той беше готов на коалиция с БСП