Бежанската вълна натоварва бюджета, призна Горанов

Трябват повече ресурси и за "Гранична полиция", и за МВР
18
Бежанската вълна натоварва бюджета, призна Горанов
Владислав Горанов. Снимка: БТА

Бежанската вълна натоварва бюджета, призна финансовият министър Владислав Горанов пред журналисти в МС. По думите му са необходими много повече ресурси и в "Гранична полиция", и общо за системата на МВР.

"За радост последствията за България не са в същия мащаб, който други държави-членки на ЕС срещат“, коментира той.

След като вчера правителството обяви, че ще бъде създадено специализирано звено между МВР и Прокуратурата, което приоритетно ще разследва организаторите на мрежите за трафик на бежанци, Горанов разясни, че то ще е инструмент за по-добра координация и не очаква ангажирането на допълнителен финансов ресурс.

Министърът каза, че се водят разговори с МВР и се знае какви допълнителни средства са необходими за "Гранична полиция" и за Агенцията за бежанците, като част от тях вече са осигурени.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
За какво се поддържа НАТО,след като не може да защити членовете си?За какво са морските армади,ако не могат да блокират едно Средиземно море?А сухоземната граница(на България и Гърция с Турция) е само 500км-толкова ли не може да се защити?Каква еврейска отрова са изпили управляващите в Европа,та я предават отвътре?????Не се ли вземат твърди мерки сега-след 5-10 години ще загинат десетки милиони бели европейци,а континентът ще бъде разсипан!
9
0
 
1
 
! Отговори
Ред арми преди 8 години
Голямо прозрение....
8
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Верно ли бе, Горанов? Въх! Не думай! Ние пък си мислехме, че хич няма да го натовари! Ми кво да направим..? Освен да си поискаме още пари от Меркел, че тя нали дава мило и драго за бежанците...? Щото няма да е честно да плащаме ние за нейните капризи, не си ли съгласен? Хич ли не се сетихте да си поискате пари от Меркел?Докато политиквениците ни не се научат да пазят интереса на родината си няма нищо читаво да се случи тук!
7
0
 
4
 
! Отговори
а преди 8 години
вдигай данъците и намалявай пенсиите ,че гледай каква бежанска вълна идва...трябва да се лекуват,обгрижват,топлят,интегрират...
6
0
 
7
 
! Отговори
боянски сараи преди 8 години
Виж ти! Владито Горанов, догановия човек в марионетното правителство на банкянската мутра, си казало "тежката" дума! След като е искал разрешение от тлъстото туловище Пеевски, разбира се. Защото, Владито Горанов не смее и да се изпикае без одобрението на Пеевски! Сега уродливото туловище Пеевски му е наредил да вдигне цената на цигарите, и то вече подготвя тактично народонаселението за поредното нареждане отгоре, тоест - от хотел "Берлин". Голямо нищожество е тоя Владито! Голямо!
5
0
 
7
 
! Отговори
678 преди 8 години
Та откъде ще ги вземете, че не стана ясно?????
4
0
 
11
 
! Отговори
ЧЧШШЩ преди 8 години
ЕЙ ВЛАДКО, МОМЧЕ СЛАДКО. НА ТЕБЕ РАЗЧИТАМ ВЗЕМИ НАПРАВИ НЯКОЙ УДАР НА БАНКАТА НА РОТШИЛД..ЧЕ НЯМА ДА СЕ РАЗМИНЕ САМО С ТИЯ. ОЩЕ 2,3,4,5,МИЛИОНА ЩЕ НИ НАТРЕСАТ.ПОСЛЕ И ЗЕМЯ ЩЕ ИСКАТ ДА СИ СПРЕТНАТ АВТОНОМИЙКА .ПАРИ ЩЕ ТРЯБВАТ .
3
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
По добре е да се инвестира в мини и оръжия, за да дадем подобаващия по-добър живот на радушно приведстваните бежанци. Да ги посрещаме на откоси по границата тези дето преминават през минното поле.
2
0
 
10
 
! Отговори
ДО БАЙ ГАНИЯ преди 8 години
ЗА ТОВА ТИКВАТА ДЪРЖИ ТАКИВИ ВИСОКИ ЦЕНИ НА ГОРИВАТА..ПО 50 СТ ОТ ВСЕКИ ЛИТАР ПРИБИРА
1
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
2 милярда бюджет не им стигал....По-евтино е да ги разпуснем тези и да си внесем китайски охранители да ни пазят границите.