Борисов ни желае здраве, мир и благополучие от Facebook

"Бъдете здрави и щастливи. Дано 2017-а да бъде успешна и мирна!"
1 яну 2017 08:15,
184
Борисов ни желае здраве, мир и благополучие от Facebook
Снимка: Facebook

Премиерът в оставка Бойко Борисов поздрави българите за новата година. Ето какво написа той в личния си профил във Facebook:

"Нека да е честита новата 2017-та година! Пожелавам на всички здраве, мир и благополучие. 2016 г. бе година на много предизвикателства и трудности пред нас. Ние, всички заедно, успяхме да съхраним спокойствието и мира в България въпреки военните конфликти и размириците, които се случиха в близки на нас държави.

Благодарен съм, че българите за пореден път доказахме, че сме миролюбив, състрадателен и винаги готов да помогне народ.

През 2016 година ние като правителство постигнахме реални резултати във важни сфери на обществения живот като икономиката и финансите, където България е сред първите страни в целия Европейски съюз по икономически ръст, а за пръв път от близо десетилетие очакваме да завършим годината със значителен излишък в държавния бюджет.

Имаме над 4 милиарда приходи от борбата с контрабандата. Увеличихме в пъти инвестициите, продължихме политиката си от първия мандат – построихме пътища, магистрали, пречиствателни станции, спортни зали и други.

Въпреки това – категоричните резултати от проведените преди месец и половина избори бяха ясен сигнал, че обществото има и други очаквания към нас. Ние чухме добре това послание, направихме си равносметката и сме готови с нови сили и идеи да продължим да работим неуморимо за бъдещето на децата ни.

Бъдете здрави и щастливи. Дано 2017-та година да бъде успешна и мирна!"

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


184
Още по темата: Бойко Борисов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
107
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Смърт на фащизма! Свобода на народа!
106
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Банкя, минерален курорт. Преди времеДнес ПРОДАВА СЕ
105
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До марш оттук - Вземи си едно " палатенце" да ти е под ръка , 4е пяната от устата ти ще падне на клавишите и ще стане беля .
104
2
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
какьв мир след като в бьлг има ам воиски а в черно море ам кораби за какьв мирговорите бьлгария участва в подготовката на конфликти с русия и защо го правитение сме тук от векове за векове няма да успеете да ни скарате с русия
103
2
 
7
 
! Отговори
Инсектицид преди 7 години
До СТРАНДЖАТА: МУТРАГЕНЬО КАТО ХОДИ, КАКВИ ГИ СВЪРШИ - САМО НАВАЛИЦА ДА ПРАВИ И ДА ГО СНИМАТ. НЕ РАЗБРА ЛИ, ЧЕ НЕ МУ ЩЕМ НИТО МЕДА, НИТО ЖИЛОТО. НИЩО НЕ Е РАЗБРАЛ!!! НЕ НИ ИНТЕРЕСУВА КАКВО Е НАПРАВИЛ И КАКВО НЕ Е. ДА СЕ МАХАААААА!!!!И КАЛИНКИТЕ И БРЪМБАРИТЕ МУ И ПРОСТАЦИТЕ МУ ДЕТО СЕ РАЗБИРА С ТЯХ, ЗАЩОТО И ТЕ СА ПРОСТИ И ТОЙ СИ ГО ПРИЗНАВА-ИЗЧЕЗВАЙТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ.....
102
8
 
17
 
! Отговори
Кратун преди 7 години
Бащата на нацията застанал да ни пожелава. Я се скрий някъде и не се показвай повече! ***!
101
6
 
17
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
Абе то и ген.Радев ни желае здраве и благополучие ама не го публикувате.За този кога са гласували над 2 млн българи -НИКОГА но го правите най важния в държавата.Защо бе ,колко парички ви дава,че се държите толкова жалко и недостойно.Не бива така,просто изглежда глупаво и плебейско това ви поведение.
100
4
 
9
 
! Отговори
безумни тролове преди 7 години
Трябва да се спре да се гласува за всичко, което мирише малко на комунист. Иначе, ще се въртим като улави кучета от едно нещо към същото. Герб и БСП не са различни, а просто две глави на змея, третата е дпс. трябва да се избират нови партии - хора, които поне малко им пука за народа.
99
9
 
5
 
! Отговори
безумни тролове преди 7 години
Просто не ми го побира акъла с какво 100 пасмина успява да подлъже хората. Абсолютно песнички и празни приказки. Едни басни колко било хубаво през комунизма на бай Тошо, че всеки можел да си купи панел и трабант. Всичко друго е просто ужас: обири на банки, опашки, глад, изолация, корупция, лично облагодетелстване винаги и приказки колко обичали хората. Борисов е тяхна производна и техен кадър. Ето защо не му пука за хората и на него, а само пее обратното.
98
7
 
15
 
! Отговори
Морски преди 7 години
Тоя продължава да се гаври с българския народ.
97
2
 
11
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
пак ми изчезна коментара какво става с бьлг медии те в кои век живеят
96
7
 
17
 
! Отговори
naco преди 7 години
КОЙ,беше ТОЗИ? Не го ли ЗАБРАВИХТЕ вече???
95
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мерси за пожеланията.Но не е приемливо притози стандарт да приемамебежанци на които ниеда осигуряваме разноскитеили пък да получаваме пари от ЕС за тях и на практика да излиза че те са по-добре осигурени от работещи българи.При това положение народът трябва да показва червен картон на несъобразителните управляващи.
94
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Вече не ти искаме нито меда,нито жилото.Върви си с мир.
93
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Боко,благодарение и на теб сме най-бедни,най-болни и най-нещастни в целия ЕС,според "Евростат".Какви инвестиции,какъв просперитет,какви 5 лева.Ципрас раздаде по 500 евро на всички пенсионери за празниците/при окло 800 евро пенсия/а ти вдигна пенсията на твоите с 5 лева.Унижаваш хората,смяташ ги за лош материал и после искаш да гласуват за теб.Да,ама-НЕ!
92
6
 
22
 
! Отговори
socialen преди 7 години
Лъжливите пожелания да си ги...Борисов съсипа страната след август 2009 година с *** си, олигархични некадърни "управления", приключили преждевременно.Хубавото е, че Борисов е бита карта и си замина.
91
7
 
20
 
! Отговори
socialen преди 7 години
Борисов е бита карта. Не мой да изкара нито един мандат и всички му се подиграват и смеят.Хората не искат вече Борисов и го изритаха чрез размазващата победа на генерал Радев.Генерал Радев - 60%Неграмотният Борисов само 39%.
90
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Той е "готов с нови сили и идеи да работи за бъдещето на децата ни".Пак ни се предлага.Бъдещето на твоето дете,та и внуче ти одавна си осигурил,а ако мислеше за нашите деца,нямаше да паднеш от власт така разгромно.Десет години от теб слушаме само хвалби и обещания,а станахме още по-бедни и си останахме най-бедни в ЕС.Вече искаме други да ни обещават и да изпълняват обещанията си,ако искат да оцелеят.
89
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До МенТо и аз се справях и не се оплаквах, но всичко беше изчислено до стотинка. След 30 години стаж и допълнителна работа в Родината, заминах не от отчаяние, а защото ми се отвори шанс за работа. Тогава усетих какво е да си купиш нещо, просто защото ти е харесало. Да знаеш, че имаш резерв за неочаквани разходи, да можеш да помогнеш на децата си...Да пътуваш, да ходиш на истинска почивка, без да работя в почивни дни, за да припечеля за нея! Това у нас в моя живот никога нямаше да се случи!
88
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не е по християнски,ама на тоя му пожелавам през Новата 2017 г. дасе смряска дано в адски мъки,заедно с останалите 40 разбойници!