Просветлява над "Борисов 3": Разбраха се за четири сектора!

Сближаване е постигнато в енергетика, сигурност, туризъм и спорт
10 апр 2017 18:00,
141
Просветлява над "Борисов 3": Разбраха се за четири сектора!
Снимка: архив БТА

ГЕРБ и "Обединените патриоти" се разбраха за приоритетите в четири от секторите на бъдещето управление – сигурност, енергетика, туризъм и спорт.

Това стана ясно след поредния кръг преговори между двете формации днес. След тях зам.-шефът на ГЕРБ Цветан Цветанов обяви, че се надява още утре или поне до края на седмицата да има конкретни параметри на бъдещата власт, които ще бъдат обявени официално пред медиите.

И днес, както и при предишните разговори не са обсъждани министерски постове, стана ясно след преговорите.

Още по темата

"Докато не приключим обсъждането на програмата с ГЕРБ, няма да коментираме постове в Министерския съвет", каза след срещата лидерът на НФСБ Валери Симеонов.

И той потвърди, че има сближаване в позициите между двете формации. Симеонов обясни, че за енергетиката, туризма, сигурността и спорта е постигнато съгласие и приоритетите в тези сектори предстои да бъдат разписани.

Продължават преговорите по темите за образование, социална политика, икономика и външна политика. Според Симеонов разговорите по тях не са започнали, но той нямал притеснения, че ще протекат конструктивно.

"Не сме дискутирали с Обединените патриоти кой ще бъде председател на Народното събрание, нито темата за бъдещия еврокомисар", каза Цветанов.

Той коментира отсъствието на лидера си Бойко Борисов от преговорите с думите, че той е в правото си да присъства на всяка една среща.

"Днес сутринта, когато идвахме насам, разговаряхме. Правили сме анализ на всичко, което сме говорили до настоящия момент. И повярвайте, че във всеки един момент, той може да се появи и да бъде част от това, което правим в момента", каза Цветанов и допълни, че всеки от преговарящите има мандат от Изпълнителната комисия на ГЕРБ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


141
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
112
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Няма какво да умуват. То тяхната се знае и се вижда и сега. Нагласят се за цял *** дат юъжи и далавери. Страницата трябва да се обърне с максимален замах и Корнелия да хване кирмилото. Енергична е, можеща е. Да чакаме тя да се изхаби в битки с катилско безразличие към живота на хората? Животът не е вечен, нити е хиляда години. Какво да се чака, тия да си развяват асоциалните политики? Остана ли народ в България или и колкото е останало им се вижда много?
111
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бягат от темата за пенсиите като гявол от тамян. А трябва оотам да се почне. Но тия, по принцип, чакат да се посвършат пенсионерите. И цялата им власт ще се бори за съхрраняване на плоския данък. Поради персонална заи тересованост. Иначе, за пенсиите ще се погрижи Всевишният. За на всички. Справедливо.
110
1
 
1
 
! Отговори
Какво преди 7 години
ревете бе?Друг вариант е Корнелийка и ДПС!Това ли искате?
109
0
 
4
 
! Отговори
До Георги преди 7 години
Б.Б подаде оставка,за да може да се вдигнат цените през това време,докато не е на власт.Много хитър ход от страна на Б.Б.Ето те не са виновни за вдигането на газта.Иначе трябваше да оберат много негативи.Всички партий знаеха за това поскъпване ама преди изборите ВСИЧКИ СИ ТРАЕХА.Това се казва к------а работа.
108
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
С тая физиономия на алкохолизиран бездомник на Валери , и такива хора искат да управляват Държавата
107
0
 
1
 
! Отговори
До 128 преди 7 години
Това ще стане тия дни около новата година.Пенсийте ще скочат с 2процента,а заплатите с 3.
106
0
 
1
 
! Отговори
гост преди 7 години
Сега лятото няма много да се усети повишението на ток и парно и топла вода , но като дойде зимата , ако не се направи нещо от страна на новото правителство ще има сблъсъци , а защо не и предсрочни избори.
105
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Винету имам предвит Б.Б. колко монистерски кресла ще даде на Обединените мафиоти.Кога ще се разбере това нещо.
104
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ало а предизборните обещания , кога ще е скока на пенсиите и доходите на хората
103
4
 
0
 
! Отговори
Noksan преди 7 години
Създава се руски хунта.
102
1
 
3
 
! Отговори
Бивш патриот преди 7 години
Един път гласувах за тези патриоти, за щастие не беше на тези избори, а на предишните. Като видях как се продадоха евтино на ГЕРБ и на тези избори гласувах за друга партия. Другото, което ме отблъсна да гласувам за патриотите това е тяхното обединение с партия Атака. Уж заплюха тази партия, която сами създадоха и ги нарекоха псевдо националисти и ***, а сега просто така изведнъж се събраха. Излезе, че всичките са предатели, затова са се събрали в една коалиция. Повече никога глас за ОП.
101
0
 
4
 
! Отговори
Да бъде изяснено преди 7 години
"Разбраха се за 4 сектора"Какво означава това?- Че са се разбрали как да делят кражбите от 4 сектора.Приоритетите трябва да бъдат разписани?- Какви приоритети следва да бъдат разписани? И двете партии имат напълно различни в програмите си. Или пак излъгаха.Извод. Провителството се съставя на основа делба на кражбите и облагодетелстванията от икономиката на България и еврофондовете.Това е темата на тези преговори за правителство.Оставка!
100
0
 
4
 
! Отговори
Георги 2 преди 7 години
А тия всичките *** дето гласувате за тях сте за газова камера тъй като само тровите живота на другите хора в България. Направо като чуя някой олигорен да ми дрънка как нямало алтернатива на ГЕРБ и ми идва го инжектирам с калий и да му приключа мъките.Да ви имам алтернативите!!! Около 10 милиарда дълг за 8 години оправление и насреща 2-3 магистрал ии 2-3 спортни зали на стойност не повече от 5 милиона... Другите пари се изпариха и все пак к'ва алтернатива да вижда *** дето робува за 500лв
99
0
 
6
 
! Отговори
Георги преди 7 години
Абе направо му направете на тоя комплексар мандатите по 20 години или до живот като във Северна Корея и да се приключи с тоя фарс. Това 2 пъти някой да си подава оставката и после да се кандидатира отново и да го избират отново си е пълен цирк и фарс. Първо това говори колко честни са изборите, второ колко *** е народът и трето,че тоя Бокича е сигурно най комплексираното *** в историята на България.... Всички врящат нямало алтернатива на ГЕРБ, а после ревът реки от сълзи що цените се дигали.
98
0
 
10
 
! Отговори
кучето си лае ..... преди 7 години
Парно и топла вода се увеличиха драстично !Вода и ток се увеличават ! Храните се увеличиха, Тихомълком увеличиха цигарите !Овцете блеят и спят,дори кучето не лае
97
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
кво е това, патриоти с проевропейци, не разбирам, или си патриот или си за европа ??? големо пързаляне на избирателите
96
1
 
9
 
! Отговори
въпроси преди 7 години
Това за спорта и туризма е много важно .Ще има още спортни зали(любима тема на Борисов) и ще има нови хотели на политици ,които не са успели до сега да си построят. А къде останаха здравеопазването, демографската криза и доходите на населението? Няма ли да се развива нашата промишленост и селско стопанство или само внос ще правим?
95
3
 
9
 
! Отговори
Марко Корлеоне преди 7 години
Гласуваш за Патриотите , избираш ТИКВАТА проста , честито на избирателите
94
4
 
2
 
! Отговори
Марко Корлеоне преди 7 години
Просветлява над Терминал - 2 , време е .....
93
2
 
7
 
! Отговори
Леко ви спане преди 7 години
Ха ха ха на снимката: шайката пишман патриоти