Глас от ВМРО: БСП склонни да поискат оставката и на чистачката!

Карлос Контрера коментира днешния протест на опозиция и граждани
Обновена: 8 мар 2018 06:54 | 7 мар 2018 22:31,
23

БСП прави постоянни аспирации да се върне на всяка цена в управлението. Те са като ДПС - вечно трябва да управляват, иначе не могат да осмислят собственото си съществуване. Общественото доверие към социалистите не е достатъчно, че да им се даде възможност да се изявят.

Това каза в студиото на "Денят ON AIR" общинският съветник от ВМРО Карлос Контрера по повод провелия се днес протест на граждани и организации, искащи развалянето на сделката по продажбата на ЧЕЗ и незабавна оставка на правителството. Недоволството бе подкрепено и от народните представители от БСП.

"БСП са склонни да поискат и оставката на чистачката в Министерския съвет, че не е измила плочките. Става смешно това нагнетяване на напрежение, защото социалистите влизат в ролята на вечния недоволен. Ако ще се държиш опозиционно, давай алтернативни предложения", подчерта общинският съветник.

Членът на ВМРО коментира и казуса с д-р Иван Димитров и убийството на Жоро Джевизов-Плъха, който се разрази в последните няколко дни.

"Определено нещо не е както трябва около този случай. Всеки има право на своите версии, докато тече производството, но всичко ще се реши в съда. Проблемът е, че се събират доказателства едностранчиво - само за обвинителя, за да се подкрепи тезата на прокуратурата", обясни той пред Bulgaria ON AIR.

Според него основният проблем е, че хората нямат доверие на институциите и има тотален дефицит на чувство за сигурност в обществото.

"Правителството откликна на исканията за промяна на Закона за самоотбрана. От ВМРО също искаме промени. Трябва да се направи така, че да дадем възможност на хората да се защитават в собствения си дом. За тези промени са нужни 1-2 месеца време, за да се съберат необходимите предложения", допълни още Карлос Контрера.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В целия свят където е имало и има комунисти никъде не са убивали като зверове сънародниците си. Такива убийства са правили само нашите комунисти след 1944 г. Главната цел на нашите потурковци е да им ограбят имотите и парите. Техните наследници днес правят същото но под маската , че мислят за народа и затова искат да са на власт.
18
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До анонименРезултатът от дейността на гербавите комунисти е още по-страшен ама си отвори очите и ушите, че си ги запушил нарочно
17
3
 
15
 
! Отговори
Комунистите ограбиха преди 6 години
Комунистите ограбиха държавата и народа като използваха всички облаги преди да станат "Евроатлантици". Сега отново лъжат обикновените хора, които са наивни или неграмотни, че в близкото обозримо бъдеще ще бъде построен социален рай за тях. Станишев баща и Станишев син, две поколения са на държавна хранилка т.е. на наша издръжка. Резултата от тяхната дейност е фалит на социализма и най-бедната държава от ЕС при капитализма.
16
11
 
13
 
! Отговори
ууууууууу... преди 6 години
КОЙ Е ПЪК ТОЗИ СВЕТОВНО НЕИЗВЕСТЕН ДЕПУТАТ ОТ ВМРО ???? ЗА НЕГО СА ГЛАСУВАЛИ ЗА ДА СТАНЕ ДЕПУТАТ САМО БЛИЗКИТЕ МУ А НЕГОВОТО МНЕНИЕ Е ДОСТА МАЛОВАЖНО В ТАКЪВ СЛУЧАЙ СТРАХ ГО Е ЧЕ ПОВЕЧЕ НИКОГА НЯМА ДА СТАНЕ ДЕПУТАТ - АМАН ОТ ТАКИВА
15
12
 
17
 
! Отговори
Кр преди 6 години
Руския патриах дойде,нахока руско-президента Радев и даде опорките на антибългарската партия бсп за дестабилизация на държавата. Само дето не са отчели факта,че освен шепа русофили-предатели и изкуфели баби,никой не вярва на тази партия и докато тя е алтернатива,Бойко ще управлява вечно!
14
6
 
4
 
! Отговори
Авовим преди 6 години
Отново гласът ня амлазата. "тЕя гадове". Последен коз на "десняците".
13
20
 
5
 
! Отговори
ИСТОРИЯ преди 6 години
По младите не знаят. До 1989 година бяхме под руско комунистическо робство. Имаше голяма безработица и бедност. Хората бяха без жилища. Благодарение на САЩ и Турция днес сме свободни. Построиха се заводи. Безработицата изчезна. Сега БСП искат да станем пак под руско комунистическо робство. Никога повече да не позволим това. САМО ГЕРБ
12
14
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много платени тронове сте се събрали под този статия :)) Вярно е, че управляващите правят грешки, но няма как бях да им е алтернатива, всички сме виждали начина и на управление и резултатите.
11
22
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Оставка и затвор за суджушката партия и нейните патерици!
10
15
 
20
 
! Отговори
Гого преди 6 години
Чистачката е почтенна, ВМРО и ОП са политически ***.
9
19
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Още един умнник,самодоволен и мислещ се за недосегаем!Наглост!Каква е твоята алтернатива,бе умнико!Задкулисни сделки и кражби!Безкруполни мафиоти сраснали се с власта!
8
10
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ОП се уплашиха, че няма да могат да делят баницата четири години. Какво обаче изпълниха от предизборните си обещания?НИЩО!Къде са ви 300-та лева минимална пенсия?Даже Волен по Алфа искаше минимална 500 лева.Хвърлихте им на хората минимална 200 лева, останалите не пипнахте.Ама така става, когато електората мисли не с главата си, а с г.за си.
7
8
 
32
 
! Отговори
Пешо преди 6 години
Не само на чистачката ами и на лаладжията Каракачанов и утрепката Симеонов!
6
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всички се надяваха на вас,вие ги измамихте.Съмнявам се дали някой ше гласува за вас,особено за партията на Валери.
5
19
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само БСП,тя е единствената опозиция!
4
2
 
29
 
! Отговори
сссссс преди 6 години
Кубински македонец. Доста интересно.
3
8
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
О, дражте се, дръжте.....че ПОВЕЧЕ власт няма да видите!!!! Също като "деформаторите"! Казвахме ви, че който се е вързал на свирката на цветарчетата, ХАИР НЕ Е ВИДЯЛ!!! Яд ще ме е само за Волен-чо! Той е най-свестен от тримцата, защо ли му трябваше да се влиза в тоя капан???? За симеонов нямам думи, за него, ако го срещна, даже и плюнката си няма да изхарча!
2
5
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Оставка и на вас, продажници!
1
8
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На Каракачанката много му хареса да папка. Пап пап пап пап