Премиерски обещания: Плащанията в брой – до 5 или 7000 лева

И още обещания – контрабандата пада под 6%
17 юли 2018 20:10,
71
Премиерски обещания: Плащанията в брой – до 5 или 7000 лева
Снимка: БТА, архив

ази седмица ще видите, обещали сме под 6% ще падне контрабандата на цигари, от 34%. Това заяви премиерът Бойко Борисов във вторник по време на събитие, посветено на светлата икономика.

Той посочи, че се полагат усилия за намаляване прага на плащанията в брой и допълни, че с финансовият министър Владислав Горанов са привлекли вицепремиерът Валери Симеонов да ги подкрепи, за да свалят плащанията в брой на 5000 лв. или поне на 7000 лв.

Още по темата

"Само за 1 г. нови 10% изсветляване на икономиката, борбата с корупцията и то по критерии на Асоциацията на индустриалния капитал в България. По време на мандатите на БСП сивата икономика става огромна, а щом дойде правителството на ГЕРБ икономиката изсветлява", допълни премиерът, цитиран от "24часа".

 

Борисов посочи, че за 2 месеца и половина при управлението на служебното правителство се е отчело 120 млн. лв. по-малко събрани пари от контрабанда.

"Боят по контрабандата не само няма да го изпуснем, виждате издиханието им с жълти новини. Нарича се акция "пречупване" на старите ченгета. Няма да им се дадем този път", обеща премиерът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този индивид ми писна да го слушам. Как една умна приказка не чух да каже или реформа да направи за 10 години. Само трупа килограми и рушвети. Вън грухтящите създания от правителството, прокуратурата и МВР.
58
6
 
3
 
! Отговори
напуснал преди 5 години
Мачкай Бойко, няма по-страхлив и предателски народ от българите. Намали им пенсиите и заплатите и им увеличи данъците, те нищо няма да направят, напротив пак ще те изберат тези страхливи душици
57
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До У Бойко е парата През май тази година банда за рекет представяща се за майстори на покриви ме изигра да им платя 3800 лв. при договорени първоначално 360 лв. а Полицията каза защо им даваш Парите ! Когато 6 скандинавеца те заплашват и избора е Парите или живота вие какво ще изберете.
56
0
 
17
 
! Отговори
Шопо преди 5 години
Когато преди 10 години децата ми напуснаха България-плаках ...Сега ,като го слушам тоя,разбирам ,че е трябвало да се радвам !!!Тоя унищожи България...
55
4
 
6
 
! Отговори
У Бойко е парата преди 5 години
Щото като нямаш пари не можеш да решаваш викаше ТатоОт коментарите лъха омраза към лицето Бойко Методиев.Въпреки,че повечето българи не го харесват той три пъти е премиер.Факт е обаче,че той няма алтернатива.Така наричащите себе си демократи от СДС отдавна вече са извън политиката.Опитите на Прокопиев да направи партия не успяха,а втората партия БСП е пълен провал.Ако Сидиров ,шкембе войводата и Валери не се бяха обединили нямаше да влязат.ДПС винаги са вътре , а свестните нямат пари да участват
54
2
 
24
 
! Отговори
Чочо преди 5 години
Ще стрижат 6унаците, а мен ще ме хванат за 4епа. Отдавна напуснах проклетата територия, когато беше завладяна от българоубийците.
53
2
 
24
 
! Отговори
Ади стига бе преди 5 години
Ще ви стрижат и кожата ви ще дерат.И кръвта ви ще източат и вие ще си траете.
52
3
 
26
 
! Отговори
Тина преди 5 години
Ииии,тоя не се издържа вече!Майкооо,10 години едно и също!Какво ни се пули,какво ни се кара!Почвал акция Пречупване!***!Няма кой да ти вярва вече! Марш,да оправяш Западните,тях да лъжеш още 10 години!
51
0
 
10
 
! Отговори
"Тръсището" преди 5 години
Аз имам едно скромно желание:Да ритна столчетата на Сашо Нереза и ДрагалЪвския Ай дук,когато дойде истинското демократично време.
50
2
 
24
 
! Отговори
Антитиквар преди 5 години
Много я мразя тази свиния, леле колко я ненавиждам...
49
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мафиот долнопробен, ще играя хоро на погребението ти.
48
1
 
25
 
! Отговори
Див селянин преди 5 години
Верно ли? Този илитерат, *** и тиквопитек е казал това? Хаха, взехте ни на подбив. Комунистите от ГРОБ, щели да борят контрабандата. Та нали това е основното им перо, или тиквата се наяде и сега ще имитира дейност?
47
1
 
21
 
! Отговори
BG преди 5 години
Гербаджииската криминална шаика е смъртоносно пагубна за народа в България.Те извършват геноцид спрямо Българския народ и са слуги на глобалния империализъм.Боко тиквата е тартора на бандата.Тиквооо през комунизма имаше сива икономика и твоите бащи комунисти не можаха да се справят .А иначе добре че има такава икономика както ти казваш сива и народа проработва че иначе другата ваша светла икономика е фалирала от всички страни....... Долу герп и тиквата пирата дебел които преяжда всеки ден
46
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хахааааа, Тиквоний биел по контрабандата?! Как, бре, както и по Югоембаргото биеше ли? Аре у лево, бетер си от Бай Тошо!
45
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Борисов така ме вбесява главно заради зомбитата на югозапад да ги очовечава а те ни плюят в лицата но като прочетох днес пак за мераците на Корнела и БСП/КАПИТАЛИСТИ/ какви ги мъдрят в щението си за управление пак ми се изправи косата!Корнела седесарката станала върла комунистка иска повече държава в икономиката.забрана за откриване на частни болници и все в тоя необолшевишки стил!УЖАС.НИКОГА БКП НА ВЛАСТ!Иначе тоя % Баце много точен бе душко,как го изчислихте,да не се знаете с контрабандитите?
44
1
 
17
 
! Отговори
Ами то преди 5 години
Вече са го решили бре.Тука само ни будалкат.Ще плащаме на банките като попове.10 лв пакет цигари + 2,50 за банката от картата.Цена 12,50 крайна.
43
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Странджа ли си Сакар ли си , вземи си Тиквата у вас , на България не е нужен нужник .
42
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хората са отказали тези пари и си тръгват ! Но глашатаите на СОБСТВЕНИКА на ГЕРБ ги заплашват ,, Които днес откаже предложените пари утре ще е късно " .Къде си тръгнал срещу правителството клети българино ?????
41
16
 
3
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 5 години
Политик и най-вече ДЪРЖАВНИК от европейска и световна величина...
40
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Няма тайна,Няма скрито-покрито,Събирате се,организирате се и искате- толкова колкото Ви трябват,Бат Бойко плаща толкова колкото искате.Цената след това е такса спокойствие, т.е.спирате временно да искате още!Вие имате пари, той има още повече.След време операцията може и да се повториАй поздрави на беззъбата ни опозиция дето сирила синия пламък