Нинова празнува днес, отрупаха я с цветя и честитки

Лидерката на социалистите получи поздрав и от президента
52

Снимка: Facebook

Лидерът на БСП Корнелия Нинова има рожден ден днес.

В профила си във Facebook тя публикува кадри, от които е видно, че колегите й в Народното събрание буквално са я засипали с цветя и мили пожелания.

"Благодаря на всички за вниманието, обичта и топлината, които ми дадохте днес по случай рождения ми ден. Всички прекрасни пожелания, които получих, да ви се връщат многократно. Бъдете здрави, уважавани и обичани!", отговори тя на тези, които са я поздравили.

Рожденият й ден е честитил и президентът Румен Радев, който й пожелава: "Бъдете здрава, смела и мъдра!". В пожеланието си държавният глава посочва още, че надеждите на много българи за справедливост и демокрация са свързани с лидера на опозицията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако мисли преди да говори, със сигурност ще има повече привърженици.Същото важи и за екипа и. Бай Тодор казваше да се снишим и да чакаме бурята да отмине. Г-жо Нинова не предизвиквайте бури. А иначе, Честит Рожден Ден.
42
3
 
2
 
! Отговори
ognyanz преди 4 години
Да е жива и здрава. България разчита на нея. БСП е единствената реална опозиция, всички други парламентарни партии са или явни, или скрити патерици на Бойко.Отстраняването на крадливата и некадърна гербаджийска дружинка не е политическа, а национална задача. Само когато това стане, тогава ще можем да се отлепим от дъното. След три мандата на Бойко вече изоставаме и от предпоследните в ЕС.
41
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тая няма ли вази, та е натръшкала цветята по пода и в кофи от чистачката?
40
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аааа,вече ще вярвам в зодиите.Имам пизната,която днес има рожден ден.Същият хищник е като Корнелия.
39
4
 
1
 
! Отговори
Щилиян Русев преди 4 години
Другарко Цветанова, Нинова никога не е била член на Българската комунистическа партия, на моята партия. Тази, под чието ръководство България беше превърната в цветуща градина, а народът се интересуваше повече от футбол, отколкото от политика. Молете се, един ден моята партия да не вземе властта, че тогава ще има плач и скърцане със зъби за всички онези, които заради безмерната си алчност, тщеславие и глупотевина разсипаха моята родина.
38
1
 
2
 
! Отговори
Тоягов преди 4 години
Да живее корупцията.Да живее приватизацията под масата.Да живеят всички БСП та,по всички земни кълбета!
37
2
 
7
 
! Отговори
ЦВЕТАНОВА преди 4 години
Как не се наситиха тези комунисти? Най-видната приватизаторка и единствената зам.м-р, уволнена за корупция К. ИМПЕКСОВА се старае всячески да влезе през задният вход, НО ОТПРЕД ЩЕ ГИ ЧАКА БЕЛИЯТ АВТОБУС и 60% умни, интелигентни и образовани българи с камъни в ръце. Надявам се, че помни, как ги охраняваха с Орешарски. Три фалита, разграбване и приватизация стигат, комунисти-милионери стигат. АКО ОБИЧАМЕ Д-ВАТА СИ, ДА Я СПАСИМ ОТ ЧЕТВЪРТИ КОМУНИСТИЧЕСКИ ФАЛИТ. ВТОРИ ТЕХНОИМПЕКС НЯМА.
36
2
 
9
 
! Отговори
ТЕХНОИМПЕКС преди 4 години
За нищо на света няма да се върнат на власт тези, които фалираха, разграбиха и приватизираха д-вата, умишлен банков фалит, ограбен пенсионен фонд. На фона на цветята, тя е като паметник бюст. Като не могат да печелят честни избори, се стараят да влязат през задният вход. Единият вето след вето, другият с вот на недоверие, какво ли им е подготвил Решетников? И 2-мата алчни и с/щу законно избраното правителство. Хазната е пълна, а за тях няма. К. ИМПЕКСОВА си взе делът от Техноимпекс.
35
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Предполагам, че Резидента честити рожденния ден и на Борисов, с пожелания дълго и мъдро управление. Иначе ще излезе, че не зачита народната воля, кой да управлява България. Защото бивша Комунистическа Партия никога няма да дойде на власт в страна член на НАТО - да е ясно, колкото и да му се иска на висящия на лоста!!!
34
2
 
9
 
! Отговори
Червени вампири преди 4 години
Очевидно не е мъдра,а нагла!Да си председател на бивша комунистическа партия и да си въобразяваш,че можеш да я върнеш на власт не е признак на мъдрост.Тя и национал-социалистическата партия на Хитлер сигурно би си сменила името и би имала членска маса след 1945 но я забраниха като престъпна.Никой вече не поднася цветя на Хитлер,а нашите комунисти поднасят на Г.Димитров и Т.Живков!? И двете идеологии са еднакво антихуманни,само че една в България още е недоунищожена!Безобразие в ЕС! Закриваай!!
33
2
 
6
 
! Отговори
Математика преди 4 години
Май навършва 50 г.Нали преди време казаха, че била на 28 г., когато купила "Техноимпекс". Това се станало през 1998 или 1999 г. Значи би трябвало да е родена през 1970 г.
32
5
 
9
 
! Отговори
Курнелия плаши преди 4 години
Не показвайте тази снимка на Корнела вечер, защото децата няма да могат да заспят. И не само децата, 85% от българите не могат да я гледат.
31
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нека *** и е червен, да го пляска мъжо надарен!
30
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ах колко вълнуващо :) пожелавам и да продължи да развива бизнеса на бсп и да кърти пари все така яко!
29
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ха дано си остане завинаги "млада"!
28
7
 
5
 
! Отговори
Мухали преди 4 години
БЕз Пари и много кредити ,Без вода,много грип,отровени храни,много димни отрови ,изгубени сте .
27
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бих й пожелал за РД да поработи над себе си за едно по-секси излъчване, стегната фигура, нов стайл, нова прическа..
26
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ох, не мога да се въздържа и ще го кажа - тази откровено не мога да я понасям. Казах го и не ми пука кой какво ще си мисли за мен. И каква е тая снимка- прилича ми на поклонение пред Мавзолея - то не са венци, то не са цветя. Много ми се иска тази комунистическа естетика вече да изчезне от нашето политическо полезрение. А тази дори не искам да си я представям като политически лидер на тази държава. Ще сънувам кошмари. Надявам се да не станат действителност. Ама знам ли...
25
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мисля, че не е редно на картички да слагат герба на Републиката.
24
5
 
11
 
! Отговори
ДО 23 преди 4 години
ТЯ Е УЧЕНИЧКА НА ДРАГАЛЕВСКИЯ МАНГ.... КАКТО И НЕНО ДИМОВ