Румен Овчаров: Хората от БСП във властта стоят сериозно и адекватно

Кирил Добрев бил типичен търгаш с партиен билет
13 яну 2022 20:10, Нели Христова
39
Румен Овчаров: Хората от БСП във властта стоят сериозно и адекватно
Снимка: БГНЕС

"Аз не подкрепям изключванията. Нито когато Сергей Станишев си разчисти сметките с Георги Първанов, Румен Петков, Ивайло Калфин. Бях против при всяко гласуване, като не съм гласувал сега и за изключването на Кирил Добрев. Макар че за мен той е типичен, клиничен пример за търгаши с партиен билет, който ползва партийните постове за личен просперитет. Фактите са достатъчно известни. Неговите връзки с определени кръгове с ГЕРБ, с управляващите, които и да са те, за обществените поръчки, които печелят близки до него фирми. Той ги отрече в студиото на вашата телевизия, но те са доказани и са фактически без всякакви съмнения", коментира едно от знаковите лица в БСП Румен Овчаров пред bTV.

Преди това Овчаров каза, че участието на БСП във властта е шанс, който трябва да се използва разумно. "БСП трябва да свърши и вътрешната си работа за стабилизирането на партията, за да не се окажем след излизането й в една поредна братоубийствена касапница, която вече няма да може да бъде преодоляна. Хората от БСП във властта стоят сериозно и адекватно. Аз не очаквам оттук нататък БСП начело с Корнелия Нинова да спечели кой знае какви големи резултати, затова залогът на успешното управление е единственият шанс. Надеждата, че БСП ще излезе по-силен от управлението, но аз не го споделям", категоричен бе то

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
0
 
0
 
! Отговори
Червените тикви преди 2 години
Абе коя е тая телевизия и медия дето дава глас на съмнителни типове с ефективни присъди за безстопанственост и причинени на държавата щети в размер на десетси милиони. Това ли са ви експертите и авторитетие бе ш***ш¥миги. Плетил 10 бона плямпал глупости 30 мин това ли ви е медията?! А междудругото по устав БСП трябваше да започне изключването с този доказан престъпник.
32
0
 
0
 
! Отговори
Нищо ново преди 2 години
Нормално е гебаджийските *** да не могат да видят нищо положително в БСП.Но БСПе единствената истински лява партия, беше едниствената опозиция на ГЕРБ. България (а и всяка друга държава) има нужда от социалистическа партия.
31
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
МИЛИОНЕР ДО МИЛИОНЕРА В БСП ПЛАЧАТ ЛИЦЕМЕРНО ЗА БЕДНИТЕ РАБОТЕЩИ И ПЕНСИОНЕРИ- РУМ ОВЧ- ЕНЕРГИЙНО БЕДНИ СА ТИЯ ДЕТО ПОТРЕБЯВАТ ДО 3КВ НА ДЕН- НА ТЯХ ДА СЕ ПОМОГНЕ- ГРОЗНИ ГНУСНИ ЛЪЖЦИ ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ИЗЛЪГАХА НАДЕЖДИТЕ НА ХОРАТА- НИ ПЕНСИИ НИ ЗАПЛАТИ- СЛУГИ НА ЧЕРЕПИТЕ КОИТО ТЕ СЪЗДАДОХА.
30
1
 
3
 
! Отговори
Диана преди 2 години
Какво можеш да очакваш от БСП? Нищо политическо, нищо разумно, нищо държавническо, нищо обществено - битката там е за кокала! Вместо да "стабилизира" паетията, Румен Овчаров трябва да мисли как да я разпусне - тогава няма да има повече нито битки, нито заплахи, нито насилие, нито манипулации, нито лъжи..Но къде ще отидат такива като Овчаров и другите хрантутници - никой няма да им предложи такива условия да не работят нищо и да взимат много! Ето защо те никога няма да решат закриване на БСП!
29
0
 
1
 
! Отговори
dakotabg преди 2 години
Джурналя,Сър...
28
0
 
7
 
! Отговори
+++ преди 2 години
Тази която е работила по публикацията да провери в Googe,как изглежда Румен Овчаров защото на снимката е Васил Велев председател на АИКБ и няма нищо общо със съдържанието на публикацията.Аман от неграмотни ***.
27
0
 
12
 
! Отговори
Щирлиц преди 2 години
Защо ни занимавате с червените аайййдуууции?
26
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И двамата са побелели ама не е той. Да пробват пак.
25
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Слушайте Р.Овч. !!!!!!!!! Той най-разбира от и знае всичко за търгашите и за далаверите. 😉:,-):,-):,-)
24
0
 
10
 
! Отговори
Самокритичен ли е? преди 2 години
Търгаши с партийни билети?А той е беден като църковна мишка?А защо му казват "касата на червените"?Къде живее,какво притежава,къде са децата му?Много е забавно,когато един червен барон,потънал в лукс,имащ много милиони от държавна(и партийна)служба,започне да обвинява друг червен барон в прегрешения(престъпления),които са и негова втора природа.Абе,я кажете има ли някой от ИБ на БСП,който да не е милионер?Сигурно дори младите палаузовци Крум Зарков и Явор Божанков са.А,те са и наследствени
23
1
 
12
 
! Отговори
Гледна точка преди 2 години
Хората от БСП във властта са смешни некадърни бесепари, с мислене от 60-те години на 20 век. Особено министърът на земеделието, с вид на председател на ТКЗС, направо кърти.
22
1
 
21
 
! Отговори
нЕкой преди 2 години
А бре ей, това на снимката не е Р. Овч.Стегнете се днес-а
21
1
 
24
 
! Отговори
адвокат Тенев преди 2 години
Ситуацията в БГ: Немия казал на глухия,че слепия видял куция да бяга....
20
1
 
21
 
! Отговори
Обективен преди 2 години
Малей, *** , това е Васил Велев ,председателя на АИКБ , боже,боже.!
19
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Грабежжж до смърт, ей тва е Р.Овч, да не изпадам в подробности.
18
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този на снимката е от същото котило.
17
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сменете снимката това не е Р.ОВЧ!
16
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Р.Овча га оплешивя толкоз, бе джанъм? Я, да му намерите снимката!
15
1
 
18
 
! Отговори
1-н преди 2 години
Дългият инкасатор раздава акъл, да ви напомня на едни предишни времена, малко преди всички да станем милионери, ако ме разбирате правилно...
14
5
 
9
 
! Отговори
Абе преди 2 години
Тоя не е ли влязъл още при бай Ставри