ГЕРБ : Шепа авантюристи взеха властта с лъжи и я поддържат с лъжи

Зоват БСП и ДБ да изтеглят министрите си от кабинета
413
ГЕРБ : Шепа авантюристи взеха властта с лъжи и я поддържат с лъжи
Снимка: БГНЕС

Една шепа авантюристи взеха властта с лъжи и я поддържат с лъжи, обвини в декларация от името на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова.

Тя призова БСП и ДБ да изтеглят своите министри от правителството, защото по думите й няма логика това правителство да остане на власт.

Още по темата
„Оставка, аматьори“, скочи Атанасова.

„Днес можем да поздравим с празника правителството, защото от една година насам лъжата се превърна в норма. Начело на правителството е човек, който е подписал декларация с невярно съдържание и е нарушил Конституцията, оттогава насам всеки ден се убеждаваме, че това е норма“, обвини тя.

Според нея Кирил Петков е започнал да лъже още преди да влезе в политиката.

„Първо излъга Радев да му повярва, после наруши Конституцията, после излъга 700 000 българи, че ще оправи живота им с магическа пръчка и накрая излъга системните партии ДБ и БСП да подкрепят правителството, което оглави“, скочи Атанасова.

„Още от служебното правителство той лъже. Излъга за празните язовири, за ББР, излъга, че 8 млрд. лв. се крадат, а само за 9 дни преди Нова година изчезнаха 9 милиарда, три пъти излъга за Плана за възстановяване, че е пратен, че е одобрен. Излъга, че ще увеличава пенсиите, а през януари хиляди пенсионери бяха ощетени, че токът, газът и парното няма да поскъпнат, а днес се очаква нов ценови шок“, продължи тя.

По думите й лъжата не е патент само на Петков, а се оказало системно поведение на целия му отбор.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


413
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
338
1
 
1
 
! Отговори
Hoqsan преди 2 години
До липса на переспективДобре казано, да, доходите бяха по-стабилни, нещата, някак си бяха стабилни.. но това чувство, все едно сме 98-*** година есента... някак си правеше странно чувство в стомаха.
337
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ТАКА Е, СЛЕД ШАЙКАТА ГЕРБ - "ГРАБЕЖ НА ЕВРОПЕЙСКОТО РАЗВИТИЕ НА БЪЛГАРИЯ" ВИЛНЯЛА 12 ГОДИНИ ИДВАТ АМАТЬОРИ!!! СВИКВАЙТЕ АТАНАСОВА!...
336
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Деси Митрофанова
335
4
 
14
 
! Отговори
сила и безочие преди 2 години
Безочие и липса на съзидание- това бе при ГЕРБ. Една имитация на градеж, а зад тази имитация кражби, лъжи и корупция. Как при тях в училищата бе пълно с наркотици! Тровеха децата ни и печелеха от нещастието им.
334
5
 
12
 
! Отговори
липса на переспектив преди 2 години
Така е, имаше там някакви пари за живот при ГЕРБ. Но чуството за липса на переспектива и че всичко е корумпирано и няма нито справедливи конкурси за назначения, нито почтеност при печелене на обществени поръчки и проекти- просто убиваше всичко в мен. По-зло управление на Мутрата НИКОГА не е било.
333
5
 
10
 
! Отговори
глупости преди 2 години
Герб сдадоха властта,защото така им наредиха от краварското посолство!Иначе само с една водоструйка и целия "протест" щеше да замине в канала!А това значи,че боко не е за управник!Човек,който слуша чужденци не бива да управлява!
332
4
 
10
 
! Отговори
фори преди 2 години
Е,САМО ТРЯБВА ДА ДОБАВИМ И ПРОМЕНИМ-ШЕПА КРАДЦИ И КОРУМПИРАНИ АВАНТЮРИСТИ ОТ ГЕРБ МИ КРАДОХА,УПРАВЛЯВАХА,ПАК КРАДОХА,ЗАЛЪГВАХА,ГРАБИХА,ОТНОВО КРАДОХА И ТАКА ЦЕЛИ 12 ГОДИНИ,ТИХО,МИРНО,ЩАСТЛИВО!ДАЖЕ И КАТО СТРОИХА,ПАК КРАДОХА!УКАЗАХА СЕ КРАДЦИ В ЗЛАТНО ВРЕМЕ!ВОЖДА,ПРОЧЕЛ САМО ЕДНА КНИГА,СЕ УКАЗА МАЗНА ФИЛИЯ ОТ БАНКЯ,НАПОРИСТ В КРАДЕНЕТО,С ДОСТОЙНИ ЗАМЕСТНИЦИ!!!
331
6
 
17
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Вън Деса , Митов , Горанов , Биков и цялата шайка гербери ВЪН от парламента....
330
0
 
11
 
! Отговори
Някой преди 2 години
До Анонимен350 Ако Вие бяхте прав, аз щях да емигрирам в Русия, а не в Германия. Не емигрирах в Русия, защото изобщо даже недолюбвам режима на Путин. В България между другото е същото като в Русия. Цялата държава работи като роби за благото на 300 бандита. Е затова и от доста дълго време живея в Германия, и няма изгледи скоро да се върна в България, защото няма изгледи скоро да се промени това положение. Не че неискам да се върна в България.
329
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Две шепи крадливи мутри 12 години ни крадоха след като взеха властта с измама , че ще търсят отговорност на крадците , които управляваха преди тях.
328
12
 
13
 
! Отговори
Аз промяната преди 2 години
Киркова всичката лошотия е събрана точно в тези Подмяната Мъст злоба треперещи от омраза към ГЕРБ и по всякакъв начин искат да се задържат за да грабят рушат ех сега и е паднало на софрата са *** от подмяната
327
10
 
10
 
! Отговори
Киркова преди 2 години
Мъст,злоба,ненавист,простотия,това изобилства при Д.А. Компрометира градът който я избра за депутат,нападайки сегашният градоначалник с документ вкаран в пощенската й кутия.К. Петков,Р.Радев,Б.Рашков,това са българите,които са постоянно в устата на госпожата,когато те са свободни.
326
3
 
17
 
! Отговори
Мими921 преди 2 години
Вие не сте ли същите за да говорите ?! Жалки продажници
325
13
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тая герберска кокошка е отвратителна
324
8
 
17
 
! Отговори
antiputist преди 2 години
права е атанасова първото предателство ще е македония
323
8
 
19
 
! Отговори
toti преди 2 години
Много ми е кеф да реват крадците на планетата земя!!!
322
7
 
10
 
! Отговори
Някой преди 2 години
Аз също мисля, че е крайно време вече да видим истинска борба с корупцията на БКП, и най- вече ГЕРБ като тяхна издънка. Но неможе да се отрече, че конкретно в този случай са напълно прави. Не че тяхната власт също небеше потдържана с лъжи и кражби. Най- лесният начин е да изчакат на шефовете на премиера да му наредят да прати оръжие в Украйна, и да подпише за Република Сталинска Македония. В този случай сегашните управляващи такова харакири ще си направят, че едва ли ще влязат повече в парламент
321
12
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Когато се освободим от руското влияние,ГЕРБ ще бъде където му е мястото,а това е затвора.12 години работа в полза на Путин са прекалено много.
320
12
 
29
 
! Отговори
anonimen преди 2 години
ЗАТВОР ЗА КРАДЛИВИТЕ ГЕРБЕРИ
319
14
 
23
 
! Отговори
anonimen преди 2 години
хехехехе герберите умират от яд , че не управляват !!!!!!