Асен Агов: Поведението на Румен Радев е позор

Определи като компромисно решението на парламента
4 май 2022 23:08, Росен Стойчев
121
Асен Агов: Поведението на Румен Радев е позор

В момента се полагат усилия да се намери надежден алтернативен доставчик на природен газ за България. Мисля, че цената на газа няма да се вдигне с над 10%. Това обяви Асен Агов.

"Това е компромисно решение, което в никакъв случай не отразява общественото мнение в България.

Още по темата
В България преобладаващото обществено мнение е да се окаже истинска помощ, както направиха Словакия, Чехия, Полша и Румъния. Всички тези страни предоставиха своето оборудване от съветско време на Украйна, защото тя има нужда от него", заяви журналистът Асен Агов пред Bulgaria ON AIR.

Той изтъкна, че сега е моментът не само да се смени бойната техника на страната, но и да се махне Паметникът на съветската армия, който определи като "срам за България".

"Как ще докараме тази украинска техника, при положение, че са блокирани украинските пристанища? Ще трябва да се мине през Полша или Румъния, за да се ремонтира тази техника. Тази съветска техника има нужда от резервни части, а те се произвеждат много малко извън Русия. Това решение съхранява коалицията и в същото време съхранява лицемерието, което съпътства поведението ни в тази изключително тежка военна обстановка в Европа", коментира Агов пред Bulgaria ON AIR.

 Той обърна внимание, че посредникът, който осигурява допълнителния газ, е настанен в България със съдействието на ГЕРБ.

"Мет енерджи" настани свой човек за директор на "Булгаргаз". Хората на ГЕРБ в БЕХ определяха кой да бъде директор на "Булгаргаз". Управляващите трябва да се справят с този проблем. Това е сериозен репутационен проблем, тъй като "Мет холдинг" е с участието на санкциониран руски олигарх. Правителството трябва да се справи на всяка цена с цялото това наследство на ГЕРБ в енергийната индустрия. Няма газова компания в цяла Европа, която да гледа сериозно на "Мет холдинг", обяви журналистът.

Агов посочи, че в момента се полагат усилия да се намери надежден алтернативен доставчик на природен газ за България. Той отбеляза, че цената на газа няма да се вдигне с над 10%.

"Поведението на президента Радев е позорно, защото вместо да атакува Русия и президента Путин за това, че спира доставките на България с измислената си теза за плащане в рубли, той не споменава никога Русия. С това си навлича страхотни подозрения и той губи сериозна подкрепа", добави Агов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


121
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
1
 
3
 
! Отговори
Знайков преди 2 години
Радев, макар и човек на САЩ, все пак заема малко по-умерена позиция човека...
69
3
 
4
 
! Отговори
Българка преди 2 години
Забрави ли с какъв процент Радев спечели изборите (66.72%)вие *** нипродавате.ПРОКЛЕТИ ДА СТЕ ВСИЧКИ ПРОДАЖНИЦИ
68
3
 
4
 
! Отговори
Българка преди 2 години
Агов ти иСоломон Паси сте позор,не Радев.Вие сте Брюкселски и американски мекерета
67
4
 
2
 
! Отговори
Slowhand преди 2 години
До ПройчоТо това остана за всяко нещо да се прави референдум. Още повече сред население болшинството от което с промити мозъци от чалга и съветска пропаганда. Което не знае собствената си история и повтаря като папагал опорки спуснати от партийни секретари. Избора е направен преди 15 години, който не иска да е част от цивилизования свят, прав му път, в Евразия ще го посрещнат с блини и борш.
66
1
 
5
 
! Отговори
Пройчо преди 2 години
Слушай какво ще ти кажа. Преобладаващото мнение се установява по демократичен начин наречен РЕФЕРЕДУМ, а не от американското или руското или брюкселско или каквото и да било там посолство. Върви и го кажи това на господарите си, които и да са те. Мнението на българския народ се определя единствено и само от него, а не от такива слугинаж и като тебе.
65
2
 
7
 
! Отговори
Преди години преди 2 години
когато въпросният индивид беше депутат имаше малък "ексклузив" по медиите, един младеж с "професионално кроше" беше проснал индивида на тротоара. Запитан знае ли кого е ударил, младежа отговаря " не го познах", "Ако го бяхте познали, щяхте ли да го ударите?", младежът отговаря"Не, нямаше да го ударя. Щях да го заплюя.".
64
4
 
8
 
! Отговори
Ксйциж преди 2 години
Еее и тоя ли е жив бе. Долен и гнусен. Дано умре по скоро .
63
17
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Позор е Радев импийчмънт
62
10
 
29
 
! Отговори
Xaxa преди 2 години
Ти си срам Агов, защото винаги си бил само една под.. лога.
61
9
 
33
 
! Отговори
баба мара преди 2 години
глу-пак си беше и глу-пак ще си остане асене
60
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А той в бяло!
59
29
 
10
 
! Отговори
Радев предател преди 2 години
Радев е руски агент. Все пак Ще сменяме гумите и зареждаме бронетранспортьорите с американски картечници!
58
8
 
31
 
! Отговори
П.К. преди 2 години
Този агов ли беше, не му ли е преминало отдавна времето за пенсиониране? Та продължава да изрича и повтаря врели/некипели? Има ли някой да го слуша?
57
27
 
10
 
! Отговори
Инпийчмънт преди 2 години
Веднага на марионетката Руменчо Радев !
56
13
 
39
 
! Отговори
ТвойтаМама преди 2 години
От злоба, безродникът-*** е заприличал на спаружена бабичка .Цял живот пълзеше ,потънал в слуз ,за да лугува, но не се наяде - първо на ***, сега на западните си господари!Дай Боже скоро лодкаря да те подкара към Ада при другарЕте!Амин!
55
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 83:ПНХ!!!Отивай си в Украйна!Ще биете възрастни хора ама не сте познали!
54
6
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кой е Агов и с какво е известен?Нека да се кандидатира за домоуправител да види колко ще гласуват за него.Я мирно и респект пред президента на България,бе Агов!Избран е мажоритарно и е втори мандат.Кухар!
53
2
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И тоя кога стана такъв борец за демокрация,времето като четеше новините и се мазнеше на бай Тодор и тогавашните управници го забрави,аман от гьотферени,бе братче...само и само да изкарат некой лев ,се правят на клоуни по телевизията...
52
6
 
38
 
! Отговори
Агов нещастнико преди 2 години
Направи референдум и ще видиш какво е преобладаващото мнение на Българите. Съчиненията ти наизуст си ги споделяй в кварталната кръчма .
51
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това старрче дава ли си сметка, че и сега цената е прекалено висока ....само с 10%. Умело боравят с цифри, защото не шофират. Нали искахме пазарна икономика....сега пак ни бутат към планова, политическа и американска икономика, полезна за други страни, но и за нас икономически.