Буруджиева: Младите хора не виждат БСП като модерна партия

Всички разчитат на твърдото си ядро
Обновена: 13 фев 2023 13:24 | 13 фев 2023 13:24, Росен Стойчев
50
Буруджиева: Младите хора не виждат БСП като модерна партия
Снимка: БГНЕС

Младите и прагматични хора в БСП не провиждат в нея партия от 21 век. Има и друго поколение, свързано с БСП по друг начин. Така беше подета кампания за смяна на ръководството. Вече имаме ясна йерархична, пирамидална, властова партия.

Още по темата
Това каза за Нова Нюз политологът доц. Татяна Буруджиева.

 "В ситуация на големи скандали спада активността. Всяка партия ще активизира твърдото си ядро, представяйки списъка "Магнитски" като политическо обвинение. Законът в първия си вариант не предизвика тежко вълнение, вторият също няма да го стори", заяви тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Какво значи модерна лява партия! Да приеме истамбулската конвенция и еднополовите бракове между онези с цветовете на дъгата или смяна на пола в детска възраст и т.н и т.н . Те да са нормални и да гледат Бг да върви напред/икономика, селско стопанство, енергетика и т.н/. Това трябва да е модерно днес, защото е важно за хората
37
0
 
2
 
! Отговори
Unknown преди 1 година
Един млад старец седеше на дървен камък и четеше изгорял вестник ... Вече на никой не вярвам ..
36
0
 
0
 
! Отговори
До 26 преди 1 година
Я пробвай да проучиш къде е най голямата джамия в европа или най много джамии в европа (ако не броим Турция ) да не се окаже християнската ти Русия случайно
35
0
 
2
 
! Отговори
vale_karo преди 1 година
Всички плямпат каквото им падне ,ама никой не казва кой определя, пък и не казва точно какво е туй животно "модерна лява партия на 21 ви век".
34
0
 
6
 
! Отговори
Млада гвардия.. преди 1 година
Какво значи Младите хора?
33
0
 
6
 
! Отговори
"младите хора&q преди 1 година
Аман от това клише "младите хора".
32
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
БСП партията на милионерите. Нито е лява, нито е модерна.
31
0
 
1
 
! Отговори
Естествено преди 1 година
Да не са слепи като са млади
30
1
 
1
 
! Отговори
до 26 преди 1 година
Русия е с най-висок % мюсюлманско население/граждани на РФ/ на континентална Европа, спокойно може да провериш официалната статистика, която е достъпна за абсолютно всички. Отделно, преди години в Москва бе построена най-голямата джамия в източна Европа. Ама как да ги знаеш тия работи, като си *** и не се интересуваш от официални данни?
29
0
 
5
 
! Отговори
Заговорът преди 1 година
Там, където някога са измислили социализма, пак там сега правнуците на онези мислители спретнаха плана за ислямизиране на Европа. Те подкладоха и двете световни войни, сега умуват дали ще имат келепир и от трета такава или да измислят нещо друго.
28
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 26 Не хитрувай, байно. Инициаторка и покровителка на ислямизацията на ЕС е бивша комсомолска активистка от някогашното ГДР, по произход полска еврейка.
27
0
 
5
 
! Отговори
Тълкувател преди 1 година
"Младите и прагматични хора", създадени и отгледани от родители бивши комсомолци с големи привилегии, са "поколение, свързано с БСП по друг начин". За тях вместо някогашните привилегии на родителите им и вместо Лукановите куфарчета, се предвиждат благи длъжности в евентуален държавен апарат, ако червенушковците докопат властта, а също и силни позиции във фирми с много капитал, взел се незнайно откъде.
26
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тази дъщеря ли е или е внучка на онзи, който се е боричкал с генерал Луков, докато еврейката Виолета Якова успее да застреля в гръб националния герой? Тази година самоковската картофчийка пак ли ще забрани Луковмарш и ще се направи, че не вижда организираното недалеч от синагогата шествие в памет на убийцата?
25
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако БСП е наистина социалистическа, то не е нормално там да се препитават прагматични лица, па били млади или стари! Особено за младите е нормално да са с чисти помисли и идеали, а на по стари години да се разочароват от света и себе си, като се превърнат в много дърти мошеници!
24
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Честита ни исламизация на цяла Европа , да ''благодарим'' на всичките евро-депутатиНИ от ЕС .Русия ще остане единствената християнска държава .
23
5
 
6
 
! Отговори
Чук и Гек преди 1 година
А едно време по време на Антифашистката борба какви предани на идеите млади хора бяхме! Срязахме телефонната линия от Трън до селата 2 пъти - 1 път през 1943 и 1 път през 1944 година! Обрахме мандрата, запалихме общината и архивата на кмета и секретар - бирника! Не говорехме за единство на нацията и подобни нереални визии, а ликвидирахме генерал Луков, след което взехме властта и назначихме наследниците си за политолози, получили образование на Запад!
22
0
 
5
 
! Отговори
дЕДО-ВИЯ преди 1 година
До баба... нАЛИ се вижда и тия обратните от герб , с какъв ''морал'' КРАДЯХА , изпревариха всички партии по крадене , не се ли вижда отделно от евро-парите които откраднаха , че и в хазната ДЪЛГЪТ ЗА 13г., СТАНА 38 МИ-ЛИ-АР-ДА !
21
2
 
1
 
! Отговори
kirilenko преди 1 година
До АнонименБРАВО! СМЪРТ НА ПУТИНИСТИТЕ!
20
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Вече може да се изучава , и то задължително КОРАНА в ЕС , малко остана до пълното И ислямизиране , с любезното съдействие на примитивните лидери от ЕС и същите в Бг ...НЯКОЙ ---НЕЩО ???
19
1
 
1
 
! Отговори
баба преди 1 година
До БЯГАТтия от БСП са новите'' капиталисти'' КОЖОДЕРИ цял живот са учени да крадат не да създават.Живял добре ,един наивник ....