Руски военни обсъждали с родителите си какво да откраднат

Зеленски: Имаме ново доказателство за военни престъпления
Обновена: 9 апр 2022 09:34 | 9 апр 2022 09:32, Камелия Цветанова
300
Руски военни обсъждали с родителите си какво да откраднат
Снимка: БГНЕС

Украинският президент Володимир Зеленски заяви, че службите за сигурност на страната му са прихванали комуникации на руски военни, които представляват доказателство, че са били извършени военни престъпления, предаде Асошиейтед прес.

Още по темата

"Има войници, обсъждащи с родителите си какво са откраднали и кого са отвлекли. Има записи на военнопленници, които си признават, че са убили хора", каза Зеленски в откъс от интервю за предаването "60 минути" по американската телевизия Си Би Ес, излъчен вчера.

"В затвора има пилоти, които са имали карти с цивилни цели за бомбардиране. Също така се провеждат разследвания въз основа на останките на убитите", добави той.

Зеленски заяви, че "всеки, който е взел решение, който е издал заповед, който е изпълнил заповед", е виновен за извършването на военно престъпление.

На въпрос дали смята, че руският президент Владимир Путин носи отговорност, той отговори: "Вярвам, че той е един от тях". /БТА/

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


300
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
243
3
 
5
 
! Отговори
Сержант преди 2 години
Историята помни подобни сцени, представяни от руската армия и на други места по света. За пример България през ВСВ.
242
26
 
17
 
! Отговори
123 преди 2 години
Поредните лъжи в Глобалистките медии.
241
28
 
16
 
! Отговори
Измишльотини преди 2 години
Дрън-дрън!
240
22
 
25
 
! Отговори
До История преди 2 години
Кой плаща за писането на ткива постове?
239
9
 
21
 
! Отговори
Комунист божй преди 2 години
Ооо да и ядът деца.
238
23
 
22
 
! Отговори
А преди 2 години
Глупости на търкалета...За сведение вижте каксе държат украинските бежанци в България
237
23
 
36
 
! Отговори
История преди 2 години
Едно време в селото на дядо ми са били разквартирувани част на СС и те всичко са си купували от хората и се радвали на добро отношение , след тях идват " Освободителите " и хората започнали да се крият защото Братушките се напивали и налитали жените , а за кражбите на *** да не говорим , и на всичко отгоре донесли въшки и краста . Тези които им отказвали нещо били разстрелвани като фашисти и всичко това ставало с помощта на нашите Партизани тоест радетелите за руско робство .
236
19
 
46
 
! Отговори
История преди 2 години
В България след 1944г съветските войски също са грабили,изнасилвали.Самият Георги Димитров е писал на Сталин да си озапти войниците.Който иска може да провери.От тогава нищо май не се е променило ,където стъпи руски ботуш!
235
18
 
40
 
! Отговори
История преди 2 години
Хайде спомнете си какво е правила червената армия в България през 45 година уж да ни освобдят от фашизъм.Крали са на хората кокошките и всичко каквото могат да вземат,а които не е бил съгласен разтрел.И сега не се учудвам от тия варвари.
234
13
 
10
 
! Отговори
Народна поговорка преди 2 години
Крушата не пада далеч от дървото !
233
0
 
9
 
! Отговори
Хе хе преди 2 години
До Хаха Демократични ценности ,нали ?
232
20
 
42
 
! Отговори
Чук преди 2 години
Точно на кокаинизирания клоун трябва да вярааме ха ха ха....
231
30
 
28
 
! Отговори
ПОЗОР ЗА МУЖИЦИТЕ! преди 2 години
174 убити 4 324 осакатени деца от путиниската армия. Крепостните ди..ва ци никога не са били по-различни от сега. А техните почитатели у нас не се различават от тях. Не хора, а демони-убийци!
230
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Роза За да правят сащ богати. Те това е причината.
229
6
 
10
 
! Отговори
Хаха преди 2 години
Да оставим, че са пияници,педофили и геронтофили. Ама карти с цели в самолета ми звучи като атаката на Одрин.
228
3
 
37
 
! Отговори
Роза преди 2 години
Ще дойде време,когато цялата тази война между Русия и Украйна ще бъде история.Ще бъдат в гроба и Путин, и Байдън, и Зеленски, и всички ние,които сега пишем коментари по форумите.Часовникът цъка неумолимо и само времето не можеш да го излъжеш или подкупиш! И само бъдещите поколения и бъдещите историци ще има яко да се чудят,защо е трябвало два братски славянски народа взаимно да се избиват?!
227
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 242 С белоруския аналог на Еконт. Претоварен е с еднопосочен трафик към Русия. Можеш и да не крадеш, защото е организиран битак и можеш за си купиш храдилник за *** в Хабаровск за бутилка водка. Всичкото е надлежно филмирано, а и никой не се крие.
226
11
 
12
 
! Отговори
Кръстьо преди 2 години
Значи има три вида руски войници - едните крадат и слагат в танковете, другите изнасилват малки момиченца и третите убиват невинни граждани. Е, как им стига времето ... Явно Путин се усети и започва да вкарва повече войници, но когато славната украинска армия се въоръжи хубаво - тогава ще излезе от заводите и ще ги изгони !
225
24
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Фантасмагории. Това само болен мозък може да го съчини. Как ще го закарат откраднатото в Русия? Или си представят военни композиции с откраднатото?
224
20
 
21
 
! Отговори
Мунчо преди 2 години
От сигурен източник, американското и английското разузнаване, имам достоверни данни, че руски войник е счупил прасенце- касичка на украинско бебе и му е взел последните 5 гривни - 25 стотинки по курса на деня. След това извергът си е купил бира, цаца и картофки и после авторът на тази информация се е събудил.