Ще се покаже ли слънцето на Джулай морнинг?

Синоптиците обещават по-малко облаци, но не и край морето
30 юни 2018 17:58,
17
Ще се покаже ли слънцето на Джулай морнинг?
Снимка: архив "Булфото"

Ще се смили ли времето и ще даде ли на слънцето да покаже първите си лъчи утре? По традиция хиляди се канят да посрещат първите слънчеви лъчи в първия ден на юли край морето с хита на Uriah Heep July Morning.

Според прогнозата на синоптиците тази нощ облачността ще продължи да намалява, но утре сутринта ще е значителна над източните райони. Там на места все още ще вали дъжд.

В неделя над по-голямата част от страната ще е предимно слънчево. Временни увеличения на облачността ще има над североизточните, а в следобедните часове и над планинските райони, където на отделни места ще превали краткотрайно.

Вятърът ще отслабне и през деня вече ще е до умерен, от северозапад. Максималните температурите ще бъдат от около 22 градуса в североизточните райони до около 29 градуса в югозападните, информира "Дарик".

Атмосферното налягане ще е близко до обичайното за месец юли.

В планините ще бъде предимно слънчево. Ще има и временни увеличения на облачността, но само на отделни места в масивите в Западна България след обяд краткотрайно ще превали, възможно е и да прегърми.

Ще духа умерен до силен, само по най-високите части временно бурен северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 м ще е около 17 градуса, на 2000 м - около 10 градуса.

Над Северното Черноморие до сутринта все още са възможни превалявания и облачността ще е по-често значителна. По-късно през деня облачността ще се разкъсва и там, както и над южните райони, ще преобладава слънчево време. Максималните температури ще са 22-25 градуса, температурата на морската вода е около 24 градуса. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

През повечето дни от следващата седмица над по-голямата част от страната ще преобладава слънчево време, с временни увеличения на облачността. Главно в следобедните часове ще има краткотрайни валежи, на повече места и придружени с гръмотевици - във вторник и сряда.

Във вторник в много райони вятърът временно ще стихне, но през следващите дни отново ще придобие северна компонента, ще бъде слаб до умерен. Дневните температури постепенно ще се повишат и през втората половина от седмицата максималните в повечето места ще са между 25 и 30 градуса.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Треторазрядна". Явно си от поколението с кибернетизирани мозъци и живееш в някоя видеоигра.
13
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 1Тоз пък се моли на литературни герои ...
12
6
 
6
 
! Отговори
секс маниака преди 5 години
Искам Джулая да го посрещна в леглото с жената на комшията.
11
2
 
4
 
! Отговори
HEAVY METAL FOREVER преди 5 години
Аве хипарите си понамирсват и то доста....
10
4
 
7
 
! Отговори
И да не изгрее преди 5 години
Банкянския от сутринта ще изгрее и ще продължи да ръси глупости!
9
1
 
10
 
! Отговори
До 5-Анонимен преди 5 години
Юрая Хийп беше супер популярна и призната група в първата половина на 70те Това че ти явно не си съвременник те кара да я наречеш ,,треторазрядна"Явно си прочел че не е била популярна в Щатите но и Доорс и Бийч Бойс не бяха ,,първоразрядни" в Европа.Важното е чеЮрая заедно с Пърпъл бяха най слушаните групи у нас тогава. След 80те вече стана ,,треторазрядна"Който е съвременник на хипарските години ,го разбира.Любителите на диското и поп фолка-не.А ти може би си фен на Ди джей БоБо!?!?
8
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ке се покаже, чекай
7
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бе не знам колкоразрядни са Юрая, ама факт, че тоя морнинг само тук си го празнуваме. И ний сме дали нещо на света, пък било то и пореден повод за нaпивaне ;)
6
0
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
Утрото пак ще е хубаво. Само ще по-нестандартно без слънце или с дъжд. И по-запомнящо се.
5
2
 
8
 
! Отговори
Fck преди 5 години
Ще им стигне ли свинското за тоя Джолан Морнинг? По темата.... Деца първо(1) правило на Жулая внимавайте къде стъпвате ,че е пълно със спринцовки! (2) не яжте от кекса дето ви предлагат ,че ще се смеете от изгрев до залез! (3) пеете независимо дали знаете текста! (4) Ако нема слънце то поне бира има! (5) понякога е по добре да си стоиш вкъщи ! Приятно посрешабе на Юлското слънце! :)
4
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Юрая хийп е треторазрядна група, която никога не става популярна на запад.
3
0
 
20
 
! Отговори
Хенсли преди 5 години
Ами то интернет поколението слуша Криско и Сузанита.Какъв Джулай като те хал хабер си нямат от Юрая хийп.Поколение без ценностна система /с малки изключения/.Те могат да направят събор в Костинброд в чест на техният идол Азис.
2
0
 
6
 
! Отговори
селянин преди 5 години
Утре ша гледате единствено джулани морген, демек рано сабяхлян, след тоз питоп и бахър.
1
16
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Господи, помилуй ни и предотврати случването на това сатанинско сборище. Амин!