Затварят кръстовището на Семинарията

Ограничението ще важи за една седмица
1 юли 2014 08:30, Анисия Иванова
4
Затварят кръстовището на Семинарията
Снимка, архив Булфото

Затварят кръстовището при Семинарията от днес до края на седмицата заради ремонтни дейности, които текат от миналата година.

Мерките се налагат заради изграждането на втория локал и смяната на асфалт в средата му. Ремонтните дейности ще продължат денонощно, за да се спази срока за пускането му в експлоатация, обещават от Общината.

Още по темата

От сутринта на 7 юли се забранява влизането на превозни средства на самото кръстовище и в отсечки от булевард „Пейо Яворов” и улица „Стоян Михайловски”. Заради ограничението се променят и линиите на автобусите с номера 88, 94 и 120.

Новото трасе е изградено почти изцяло. Вече е направен велосипеден пешеходен подлез, подменени са канализацията и осветлението. До няколко дни ще бъде поставена и шумозаглушителна ограда, която ще пази жилищните сгради в района от високите децибели на преминаващите коли.

След 15 юли, когато естакадата трябва да бъде пусната в експлоатация, преминаването оттам ще отнема само две минути.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
1
 
! Отговори
dragonfly преди 9 години
Какво значи тя го е направила, направиха го парите от нашите данъци, таксите за паркиране които тя вдигна и какво ли още не, и не се знае колко от тях потънаха в джобчетата нейни и Бойкови. Не разбирам защо трябва да сме благодарни , че някой си върши работата, нали затова е там...
1
2
 
1
 
! Отговори
memo преди 9 години
Браво! Супер ще стане там.. тази кметица, макар и от недолюбвана от мен партия - не мога да си кривя душата - направи много и работи добре.