Попето изригна: Трябва да ни ударят по главите!

Капитанът на националите оцени квалификациите като прилични
11 окт 2017 11:17, Красимир Ангелов
16
Попето изригна: Трябва да ни ударят по главите!
Снимка: Булфото

Капитанът на националния ни тим Ивелин Попов направи интересен коментар след голямата издънка 1:1 срещу Люксембург в заключителната световна квалификация, която бе без значение.

"Трети мач поред получаваме гол в първите 10 минути. Каква е причината, ще я анализираме. Явно е, че бъркаме някъде. Имахме положения, през второто полувреме се раздадохме до краен предел. Не можахме да отбележим втори гол. Имаше и дузпа, но не искам да търся оправдание със съдиите", посочи Попето.

"Трябва да се говори на висок тон, да ни ударят по главите. И видяхте, че второто полувреме се получи. Мисля, че изиграхме прилични квалификации, постигнахме добри победи", анализира нападателят.

Всички реакции след мача с Люксембург четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
AUTSAIDERI.
12
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Попе, както и да го кажеш, изречеш ли, то си е до поколение.Преди имахме футболисти с футболни умения. Критикувахме ги, но си можеха хората, и като индивидуална игра, и като колективна. Получаваше се.Сега имате желание, тичате, ама... не става само с желание, и искаме ама еди кво си.И преди не сме имали кой знае каква схема. Тичаха и тогава, ама вие сега малко тичате като мухи без глави. Показвате желание, ама не става така. И стига с това което насадиха треньорите, - агресия, та агресия.
11
1
 
4
 
! Отговори
Тъпи преди 6 години
От много време не гледам и не искам да гледам български футбол .Те българските футболисти ламтят само за пари,коли,жени и си гледат работата да е най добър футболист .,те когато паднат винаги обвиняват съдята .В България за мен футболът не е спорт а те гледат да падат с виещи болки колкото по близо до вратата .Защо Бойко иска да строи много стадиони за футбол ??? Децата в България няма къде да спортуват ,има само някакви мижави зали ртждасяли ,пропандали терени ,тоалетни оцапани с *** и др
10
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
пак добре, че късмет имаха, щото можеше и с 5 гола да паднат :)
9
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какво да се прави като поколението е такова имат желание ,а ме не се получава не съм далеч от мисълта че мафията не знам коя( имаме си няколко мафии)влияе върху много от сверите на нашият живот добре е ,че Домуса е независим та там нещо върви ,вярно с чужденци ,ама какво да се прави
8
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
добре , че не е казал '' играхме като равен с равен '' - футбола не се яде и не се гълта ... разни кухи ***
7
2
 
8
 
! Отговори
1 преди 6 години
Какво чакате, направо закрийте БГ футбола. Само пари дърпа вместо да се даде на нуждаещите се наистина в родината ни...
6
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
PМД-то пак се оака!
5
3
 
15
 
! Отговори
мислещ човек преди 6 години
Че нашите са *** и *** е факт .Но че и не си струва да съжалявате ,че тези *** и *** няма да са на световно .Спомнете си когато се радвахме за Ицо *** и ко .После ни съсипаха държавата с мутрите. Не си струва хора.Молете се на дядо Господ здраве да ви дава и далеч от *** като Лече и Ицо .
4
0
 
28
 
! Отговори
Попето се уригна преди 6 години
Такива са ни моментните възможности, а перспективите са още по-лоши.Какво друго да се очаква след като футболът в БГ се мутризира?
3
0
 
26
 
! Отговори
Циганин преди 6 години
Това е максимума на този отбор и той е с положителен резултат -13 точки ,защото с други футболисти не разполагаме . Някой от тях да играе в някой голям отбор -няма ,та затова нашите футболисти не могат повече от това което са постигнали в този цикъл за СП .Толкова си могат -това е тавана ,за съжаление.
2
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тези скъпоплатени оядени..гелосани епилирани **т*ku какви футболисти могат да са ве?То един отбор от бабички с бастони ще ги надиграят!
1
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
второто полувреме така им се получи,че заспах

Спонсорирани публикации