Пулев след загубата: Обичам предизвикателствата, колкото и да е трудно

Той благодари за подкрепата на всички, които вярваха в него
225
Пулев след загубата: Обичам предизвикателствата, колкото и да е трудно
Снимка: Lap.bg

„Обичам предизвикателствата, колкото и да е трудно”. Това написа Кубрат Пулев в социалната мрежа Facebook.
Той благодари за подкрепата.

Още по темата

„Огромни благодарности за подкрепата на всички, които искаха и вярваха в победата”, написа Пулев.

Той загуби битката с британеца Антъни Джошуа за световната титла в тежка категория. Българинът загуби с нокаут в края на деветия рунд.

По този начин Антъни Джошуа успя да защити световната си титла при професионалистите в тежка категория и поясите си на Световната боксова организация (WBO), Световната боксова асоциация (WBA), Международната боксова федерация (IBF) и IBO (Международна боксова организация).

За Кобрата това бе втори шанс да се превърне в първия българин световен шампион при професионалистите, но отново не успя, след като в края на 2014 година бе нокаутиран от тогавашния доминатор в категорията Владимир Кличко в Хамбург.

Джошуа доказа, че е голям шампион и вече има 24 победи (22 с нокаут) и само една загуба.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


225
Още по темата: джошуаКобрат Пулев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
187
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ОБИЧАМ ДА МЕ МЛАТАТ ГОЛЕМИТЕБОКСЬОРИ.
186
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
С тази слаба физика и с тези бавни джижения може да се боксираш само на селския мегдан
185
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Обичаш парите.Затова надуха шушоните.Главата ше ти дава заето полвин година.
184
0
 
15
 
! Отговори
Българин преди 3 години
Стига с този примитив! Видяхме го всички! Видяхме, че Джошуа освен голям боксьор е интелигентен, възпитан човек. Истински джентълмен!
183
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 204Поздравления за Пулев, би се много добре!Благодарим от сърце на Антони че не го бастиса още в първия рунд. Всеки се пита защо Кубрат не се показва досега? Много ли е гримиран?
182
5
 
28
 
! Отговори
Коментар преди 3 години
Ей сега гредах записа!Ами той ти смачка кофата от бой бе братчед!Чудя се изобщо с какъв акъл си отишъл там да те бъхтят като боксова круша!?Поне да не беше казал че си от българия да ни излагаш!Пълен аматьор!Добре че този Джошуа те пазеше да не те удари лошо и да те убие без да иска!
181
28
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Поздравления за Пулев, би се много добре!
180
0
 
13
 
! Отговори
пущиняк преди 3 години
Е да вземе да си уреди нашия надувко един мач с Руис например! При малко повече късмет може и да успее да го бие и тогава поне ще има малко повече право да се надува, все пак ще е бил някой, който е нокаутирал Джошуа!
179
2
 
27
 
! Отговори
Emigrant преди 3 години
Не гледах срещата.Не ме интересува,няма и да я гледам!Най жалък ми изглеждаше когато си изпъчи пилешките мускулчета и гледаше наоколо като че ли е шампион по културизъм.Малко след това Джошуа показа мускули и си казах,нашия просто е кауза пердутта!Не се радвам,че познах,защото 99% бях сигурен,че така и ще стане!Нямаше,а и няма нужда никой предварително да обвързва собствените си налудности с България и да ни прави неволни съдружници в неговите комплексарски изпълнения!
178
1
 
9
 
! Отговори
Истината преди 3 години
Снощи разбрах че моят идол Пулчев не само Джошуа може да го биеами и Тайсън Фюри , Уайлдър , Руис , Поветкин и др.Но кво да се направи има лимит във всичко
177
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз като шампион по бокс на България в онез временакогато те потупваха по рамото за успехите ти без зплащане.имам толкова нокдауни за целия ми период от 10 години активностколкото Пулев за 1 рунд.
176
2
 
13
 
! Отговори
Vako преди 3 години
След това много тежко поражение за него и целия български народ.този който беше разхвърлян по ринга като парче месо.Не помоли Транжьора поне да го запомни.А МУ ЗАПОВЯДА !!!това ако не слабоумие значи е аругантна наглост.
175
0
 
22
 
! Отговори
За пари! преди 3 години
За 7 000 000 лв маса хора ще се съгласят да ги понабият с ръкавици. Лошото е, е много хора ги бият без пари...
174
13
 
5
 
! Отговори
пущиняк преди 3 години
Аз не съм казал, че можеше да го бие, но почти го прати в нокдаун в третия рунд, преди малко пак го гледах. Оказва се обаче, че и в боксовите мачове съдиите доста могат да помогнат на някой от боксьорите, в случая на Джошуа!
173
3
 
3
 
! Отговори
бай Ставри преди 3 години
До пущинякНяма спор че ударите на пометкин бяха повече. Кобрата почти нямаше сериозни удари, Въпросът е твърдението ти, че пометкин, ахаа, в незнам си кой рунд да бие
172
0
 
13
 
! Отговори
пущиняк преди 3 години
До бай Ставри,А бе, пенсио, я кажи колко пъти Поветкин удари доста здраво Джошуа и колко нашия надувко, а че Джошуа вчера изобщо и не се изпоти, това е друга тема!
171
3
 
11
 
! Отговори
пущиняк преди 3 години
То като цяло мача беше много слаб, че даже скучен! То не беше дебнене, не беше, пулене, гушкане и т.н. Преди малко си припомних мача на Джошуа с Поветкин. Това е било здрав мач и Джошуа там изкара и късмет! Иначе Поветкин още третия рунд щеше да го прати в нокдаун не беше ли се намесил съдията навреме!
170
2
 
8
 
! Отговори
Чикън бох до Пиян Гъ преди 3 години
Такова ми отношението към Пулев, защото е отявлен ***. Поне това да не беше. Прилича ми на един друг такъв *** от леката категория Адриан Бронер и той е същия, голяма уста малки възможности. Последния път като падна от Пакияо викаше в цялата зала, че бил победил. Виж към Петър Белберов например имам огромо уважение, макар че и той падна наскоро от някакъв американец. Такива като него трябва да ни предсавляват. Иначе не е нихилизъм, просто не понасям простаци .
169
1
 
9
 
! Отговори
еми.... преди 3 години
"Шъ ти размажа физиономията, ве!" - рече смока Пампулчо и клекнъ няколко пъти наакан!!!Мъ за радост на родните ни Чалга-Певачки готови да го утешат след позорната загуба и чакащи на опашка за скъпи, и екстравагантни коледни подаръци, Пампулчо взе милионите и съ прибра у Бг с леко главоболие, но готов за креватни подвизи с много марково (мъ менте) пиячка ...
168
8
 
14
 
! Отговори
мак преди 3 години
Опита се, но не можа да спечели. Спечели по-добрият. Но стигна високо в бокса и не заслужава всичките подигравки.

Спонсорирани публикации