Левски разби Хебър с 4:0

"Сините" разбиха новака в елита в края на първото полувреме
20 авг 2022 22:45, Анисия Иванова
11
Левски разби Хебър с 4:0
Снимка: БГНЕС

Левски реагира по най-добрия начин след драматичното отпадане от Хамрун Спартанс в Лигата на конференциите и разби с 4:0 Хебър Пазарджик в мач от 7-ия кръг на първенството, игран на стадион "Георги Аспарухов".

Под бурната подкрепа на няколко хиляди фенове, "сините" започнаха припряно и допуснаха положения пред вратата на Пламен Андреев, но след първия гол в срещата, дело на Цунами (38‘), се отпуснаха и гостите и набързо бяха разбити.

В рамките на още няколко минути Левски сложи точка на спора чрез Филип Кръстев от фаул и Марин Петков, който беше точен от дузпа, дадена след намесата на ВАР.

На почивката Станимир Стоилов пусна в игра Георги Миланов, Билал Бари и Ивелин Попов, който дебютира в България с екипа на 26-кратния шампион. Мачът вече се доиграваше, но Миланов (54‘) също записа името си сред голмайсторите след асистенция на Попето.

Успехът можеше да е още по-изразителен, но Роналдо уцели греда, а Петър Дебарлиев направи и няколко добри спасявания.

Така Левски вече има 9 точки от 4 мача, защото останалите  бяха отложени покрай участието в Европа. Хебър има 6 пункта и заема 11-то място в класирането. В следващия кръг хората на Мъри гостуват на Ботев Враца, където миналия сезон загубиха и се озоваха на дъното в класирането, докато новакът в елита играе с Пирин Благоевград у дома.

Как премина срещата - четете на Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още по темата: футболлевскиХебър
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
0
 
! Отговори
пак със съдията преди 1 година
Пак и пак и пак! В 12 мин при 0-0 левскар спъва нападател на Хебър и вместо дузпа съдията се прави на умрял! Да във вътрешното първенство има такива съдия. Но навън няма и затова Левски яде бой от Харпин, Вадуц и кой ли не. Без подкрепа Левски можело пак да бере срам. То на Хебър кой ще му даде дузпа, я. С Слаеия им отмениха чист ол, с лупа гледаха и видяха 0,2 см засада, та срещу Левски ли? Докато не се махне Перуката все е така, и от Левски трянва да го разберат.
9
1
 
0
 
! Отговори
Холидей преди 1 година
Подуянци, след лятната почивка и разходката до Малта, решиха разцъкат топката.
8
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Много поздрави от Малта!
7
2
 
6
 
! Отговори
До 1 преди 1 година
Какво куче са тези умрели пазарджишки ?
6
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Браво на Левски! Заслужена победа! Да продължава да мачка и да бие на Български терен, ще дойде време, когато Левски ще се появи и на Европейски терен. Хебърци да си ходят у пазарджишко, там е много мръсен и неприятен край.
5
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
То като трябваше да "разбиват" татин Ники се разби от гафове.... Сега вече като се е обърнала каруцата пътища много. Живея близо до Герена и зарята беше хубава- над 5минути пуцане, ама защо на полувремето, а не след мача?!? Тя рибата в морето още, а нашите вече тиганЯ сложили.... Докато НиколеТ пази вратата на сините и на националния класиране не чакайте.
4
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Що така нямаше заря бе
3
6
 
20
 
! Отговори
Ключ преди 1 година
Гръмки заглавия. Не схващат сините, че не стават за отбор.
2
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
С Харпун кога че преиграват. Има ли хореография?
1
4
 
22
 
! Отговори
Хамрун преди 1 година
Мъри,преиграйте мача...