Берое победи Арда с 2:0 с голове на Трибуле и Тунгара

Успехът беше първи под ръководството на Николай Киров
5 ное 2022 21:26, Анисия Иванова
12
Берое победи Арда с 2:0 с голове на Трибуле и Тунгара
Снимка: ФК Берое

Берое (Стара Загора) победи Арда (Кърджали) с 2:0 в среща от 17-ия кръг на българската футболна efbet Лига. Вини Трибуле и Абубакар Тунгара вкараха голове през второто полувреме. Успехът беше първи за старозагорци под ръководството на Николай Киров

През първата част нямаше попадения, но Берое отбеляза първото в началото на втората част. В 47-та минута домакините отнеха топка в центъра и тя стигна до новото попълнение Трибуле, който записа гол в дебюта си с прецизен удар от границата на наказателното поле.

Абубакар Тунгара пък удвои преднината на Берое в 68-та минута на добавка, след като Анатолий Господинов отрази изпълнена от него дузпа, пише БТА.

Това бе четвърта победа на Берое през сезона и "зелените" вече са 11-и с 16 точки. Арда е на девето място с 23.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още по темата: футболАрдаБерое
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Чуков, нямаш си и на идея какви глупости пишеш. Аз пък ще ти кажа, че доста от т.нар футболисти от Африка взимат по-малко от нашите. Просто искат да играят за да могат да влезнат в форма и да бягат от България африканците. На тях им трябва практика, повечето идват с нелоши визитки, но в слаба форма.
4
0
 
8
 
! Отговори
Запалянко преди 1 година
А "българинът" Сисиньо не е ли вкарал гол ?
3
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Българските" футболисти Трибуле и Тунгара вкарали голове ! Продължаваме да сме като запетайки в световния футбол ! Интересно, преди доста години как само истински българи вкарваха голове , а днес - само негъри ! Погледнете нашите отбори - я има по някой българин , я не ! Явно доста хора си падат по черните п.иш.ки !
2
0
 
3
 
! Отговори
пасарела преди 1 година
Като колегата преди мен абе какви българи вкарват голове , а нашите ръкопляскат начело с " БСФ " , ашколсун бе момчета , Домуза купи ТВ правата и да гледаш мачове плащаш ,а искаме да имаме наши юноши футболисти , като масово нямат възможност да гледат платените спортни програми , ще гледаме фарамундо и ще ръкопляскаме ,мамка ви !!
1
0
 
10
 
! Отговори
Щерю преди 1 година
Машала на българския футбол - Трибуле и Тунгара; аферим на БФС-то...