Бебето от Огняново е починало от задавяне

Според експертите родителите нямат вина за случилото се
Обновена: 5 яну 2011 15:28 | 5 яну 2011 15:26,
39
Бебето от Огняново е починало от задавяне
Снимка: Булфото

Четиримесечната Донка е починала от аспирация, сочи смъртният акт на детето, починало в пазарджишкото село Огняново.

“Това значи задавяне, но нека все пак изчакаме становището на Съдебна медицина”, коментира пред Dnes.bg директорът на отдел “Социално подпомагане” в Пазарджик Радка Кежева. Тя е посетила лично дома на починалото момиченце.

“Хората са от ромско семейство, живеят девет души в две стаи. Бедни са.  Нито вчера, нито днес обаче не сме констатирали по останалите три деца да има следи от насилие или да са недохранени.

Затова децата ще останат при майка си, която е много разстроена от случилото се с бебето”, съобщи Кежева.

Още по темата

Първоначалната проверка на полиция и Спешна помощ също не откри следи от насилие. Кежева уточни, че семейството ще бъде подпомогнато в тежкия момент.

Тя е провела разговор с Червения кръст. Още утре на Добреви ще бъдат предоставени дрехи и вещи, от които се нуждаят.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още по темата: Огняново
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
2
 
1
 
! Отговори
ромка преди 13 години
Уважаеми Българи, Аз също съм ромка, но образована и образоваща вашите деца. За разлика от пове4ето роми,аз си плащам редовно сметките ,данъците и не крада. Въпреки това съм търпяла много и неоправдано лошото отно6ение на "загрижени българи" . Това,4е в стадото има някоя и друга 4ерна овца не озна4ава,4е вси4ки са такива!!! АЗ СЪМ РОМКА И У4А ДЕЦАТА ВИ ДА 4ЕТАТ И ПИШАТ НА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК!!! Има много българ4ета , които не могат да 4етат и пишат на български , а вие искате това от небългар4ета..
38
1
 
2
 
! Отговори
Помислете преди 13 години
И аз съчуствам на хората със здр. проблеми и помагам с колкото пари мога, когато има кампании по набиране на средства. Плащам данъци, които надявам се, се разпределят и за пенсии и здравеопазване, и обучение. Само казвам, че не бива да се съдят хората толкова строго, защото никой не е съвършен. А ако се засили много омразата и започнем да подстрекаваме към убийства, то докъде мислите ще стигнат нещата? Ние тях, те нас? Кой ще даде повече жертви?
37
1
 
0
 
! Отговори
Помислете преди 13 години
До 33: Имам близки хора пенсионери, но ако не си забелязал, правителството и тях изкарва сериозен проблем за бюджета, защото са повече от работещите хора. А това е проблем на българите, които не искат да гледат деца, да живеят и работят в България. А ако работят в България,може да не крадат очевадно като *** кокошки, но всички почти крият данъци. Никой не исках да защитавам, но започва сериозно да ме притеснява до къде ще стигнем с натягането на обстановката- ще започнем да се избиваме ли?
36
2
 
1
 
! Отговори
Бъз преди 13 години
Дали има процедура,с която официално да бъда обявен за мангалоид?Иска ми се вече да мога да ползвам ток и вода,а някой друг да плаща;да безчинствам,убивам и крада,а "етническата дискриминация" да ме спасява от правосъдието;да правя безразборно деца без брак,а държавата да ги отглежда...Не е ли гот да си ***?
35
1
 
0
 
! Отговори
anonimen преди 13 години
imashe film sssr-sadbata na choveka.vinko ianev se razboliava ot rak na prostatata.lichnia mu lekar valentin ianev koito mu e sin go vodi v pirogov i tam predpisvat dva vida lekarstvo-injekcii.parvite sa s stranichni efekti nekachestveni bokluci i struvat 20 lv.a vtorite sa bez sranichni deistvia i ne sa bokluci no struvat nad 100 lv.doktor valentin ianev reshava da mine metar kato bie na bashta si injekcii ot 20lv.no tezi bokluci injekcii za edna godina dokarvat na bashta mu levkimia i toi umir
34
1
 
1
 
! Отговори
Даола преди 13 години
Трябва да се накаже д-р Михаил Маджунов от бивша ИСУЛ за смъртта на 4 год Гергана, на която е направил операция на сливиците.Днес, в 21 век децата ще умират от кръвозагуба след операция от сливици?Никога няма да забравя как преди повече от 35 години в същата болница д-р Трошанов, който лекуваше цялото съсловие на изтъкнати певци, ми отстрани възелче от гласната струна. Операцията е лесна за вас но трудна за мен - каза той.Наистина, 15 -20 минути и готово - той беше магьосник - светла му памет !
33
3
 
19
 
! Отговори
Българин преди 13 години
30 - не знам с какво безочие слагаш пенсионерите - цял живот работили възрастни хора, редом с престъпници, наркомани и *** ?!? А също и болните... слагаш на един кантар детето, болно от церебрална пареза (например) и гнусният ***, здрав и прав, който обаче не ще да работи, а краде, насилва, убива?Що за човек си ти?
32
2
 
7
 
! Отговори
Българин преди 13 години
28 - никой никого не нарочва - това са факти. Дават ли хъхрещите *** нещо на това общество, та да не са ненужни? Не и напротив - те само ВЗЕМАТ !!! Самото СЪЩЕСТВУВАНЕ на гнусната раса ни струва над ТРИ МИЛИАРДА ежегодно !!! И това не е расизъм, а действителност. *** отказват да учат, да работят, да спазват каквито и да е закони, но в замяна на всичките си безобразии получават само и единствено привилегии - плащани от нас, нормалните хора и данъкоплатци !!! Защо да ги търпим?
31
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
И аз чета коментарите и недоумявам откъде толкова злоба към хора,които дори и не познават!Добрият човек си личи по милосърдието и състраданието!Но,май сме състрадателни и милостиви само към близките си!И защо си мислим,че нашият живот е пример за подражание и се опитваме да го налагаме на всички!
30
6
 
2
 
! Отговори
Помислете преди 13 години
А какво да правим с престъпниците, алкохолиците, побойниците, които си почупват жените и децата от бой, психично болните, като цяло болните, пенсионерите, безработните, наркоманите, проститутките и т.н.? Предполагам не всички, които са проблем за обществото, са роми. Вероятно и за тях имате решение, което ще ни отърве от проблемите веднъж и завинги. Да не мислите, че другите държави нямат проблеми с малцинства. Ако мислите така, жестоко се лъжете.
29
3
 
13
 
! Отговори
Българин преди 13 години
Само преди дни едно Българско детенце на 4 години бе умъртвено от лекарска небрежност - но за него няма шум в медиите, няма разследваници, няма нищо. Пукнало някакво Българче там - все едно куче е умряло. Но за всеки умъртвен *** *** веднага почва рев и цялата ( Българска ?!?!?) държава се мобилизира да търси виновните !!!ЗАТОВА ЛИ УМИРАХА ДЕДИТЕ НИ ПО БОЙНИТЕ ПОЛЕТА БЕ - ТА СЕГА ДА СТАВАМЕ ДРАГОВОЛНО РОБИ НА ТАЯ ГНУСНА, НЕПЪЛНОЦЕННА РАСА ?!?
28
5
 
3
 
! Отговори
Помислете преди 13 години
А мислите ли, че няма българи, на които дете да е починало от задяване или нещо друго? А ако пресата ви промива мозъците, за да плюете, коментирате, подклаждате размирици, омраза, расизъм? Не вярвайте на всичко, което се пише така безусловно. А ако вас или детето ви някой нарочи за ненужно същество, което трябва да се убие до 40-тия ден?!? Поставете се на мястото на другите преди да говорите. Цял свят осъжда Хитлер. Искате да го заместите ли?!Мислете за по- цивилизовани решения от това да убиете
27
4
 
15
 
! Отговори
oi преди 13 години
Много модерно стана последните години да се грижим за всяко *** което е пръцнало от несварен картоф, или е умряло от удар с брадва в главата. Модерно е и да се грижим за кучетата, котките, невестулките, гъбите.. Само за българина не се грижим, а той храни тази държавица! Лицемерие му се казва на това..
26
8
 
9
 
! Отговори
bez ciganiiiii преди 13 години
да се избият всички *** до 40тия ден от раждането да измрат всички че не останаха БГ само *** и турци да ги взривят всички само те праят новините др няма в та БГ
25
4
 
6
 
! Отговори
Баба Яга преди 13 години
Ами за да се отърват от него, най -вероятно са го самозадавили. От такъв "качествен материал" като тези, всичко може да се очаква.Те са спецове по всичко. Не се учудвам.
24
2
 
16
 
! Отговори
кома преди 13 години
Спешно трябва да се направи нещо с *** раждаемост.Да се кастрират ли що ли но вече не се трае.
23
1
 
4
 
! Отговори
не бързай за рая преди 13 години
Бог е много дребнав! Уж ме беше настанил в Рая ,обаче онези там на земята от Европа открили след смъртта ми,че с помощите отпуснати за *** от ЕС бях си купил една скромна виличка от САЩ ,и Господ ме хвърли в Ада! *** работа!
22
4
 
6
 
! Отговори
ужас преди 13 години
19.Аа , преди да се обеся видях ,че и на теб са ти омръзнали тези мръсни ***.Хайде да се обесим заедно и да се отървем от цялата тази ***!Ти намери яки мъжета, а аз ще намеря яко дърво! Боже,житейският ни път в България беше осеян с тръни,слугувайки на мръсните ***!Приеми ни Боже във вечното си царство!!! Скришно да не ни чуе Господ:"Ей аверче,мястото ни в Рая е в кърпа вързано,да побързаме"!
21
13
 
14
 
! Отговори
само преди 13 години
Само ви чета.Ужас.Какви сте вие? Каква порода едноклетъчни българи?!.....
20
2
 
5
 
! Отговори
Ани преди 13 години
Не че имам нещо против изказването ти, но първо се научи да четеш и смяташ, а после да коментираш. Децата не са 7, а общо с починалото 4. Останалите са роднини на семейството.