Ще има ли виновни и наказани за тунела убиец?

Очакват се уволнения в АПИ заради инцидента в "Ечемишка"
7 фев 2017 22:43,
36
Ще има ли виновни и наказани за тунела убиец?
Снимка: bgonair.bg

Отговорни служители, които носят вина за инцидента, който стана в неделя в тунела "Ечемишка" на магистрала "Хемус", ще бъдат уволнени.

Още по темата


Очаква се решението за уволненията да стане факт в рамките на утрешното правителствено заседание.

По информация на БНР служителите, които ще бъдат наказани, са от агенция "Пътна инфраструктура".

Още в неделя премиерът Огнян Герджиков поиска да бъде потърсена отговорност за инцидента, при който върху преминаващ през тунела автомобил паднаха метална греда и част от осветително място и убиха на място 64-годишна жена.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Има хора за затвора, започвайки с министри, шефове на АПИ и по-надолу в йерархията, но това в България няма да стане в близките десетилетия.
31
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Още ли не са уволнили чистачката, като главен виновник за липсата на поддръжка *** тунела? Нима някой си мисли, че някой шеф ще си поеме отговорността?!
30
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ще има ли виновни и наказани за тунела убиец? Естествено, че трябва да има.....След като простолюдието за 3 закъснения по КТ се НАКАЗВА С ДИСЦИПЛИНАРНО УВОЛНЕНИЕ, какво да кажем за отнет живот по немарливост.
29
2
 
11
 
! Отговори
Нед преди 7 години
Търси се на кой да се прехвърли вината 10г назад , а ГРОБ 8г защо не пипнаха тоя тунел , нали през цялото им управление рекламата беше - Ние строим пътища...!!Те да си ремонтират тунела , а отделно да съдят фирмата лапнала 2млн , едното няма общо с другото!!
28
1
 
4
 
! Отговори
един друг преди 7 години
До 29 (стрелата): Съгласен с всичко написано от теб!
27
1
 
16
 
! Отговори
Клоунада преди 7 години
На кой по-дяволите му пука кой е виновен? Всички знаят, че истинските виновници няма да бъдат посочени и показани. Някой *** дребен чиновник ще бъде уволнен... Защо не вземат да осъдят този, който е дал парите през 2005, заедно с фирмените директори? Защо не се вземат мерки, за редовна профилактика? Плащаме висок акциз на горивата, пътен данък и винетки - нима няма пари за профилактика... Защо трябва да чакаме да случи такова нещо... Да си мълчим и ще оцелеем, дълго....
26
1
 
19
 
! Отговори
стрелата преди 7 години
До един друг 27 ... МЕЖДУ 2005 И 2009 г. КОГАТО НА ВЛАСТ БЯХА БКП / БСП И ДПС ЕДНА ЕДИНСТВЕНА ФИРМА - ТУРСКА НА АХМЕД ДОГАН Е ПЕЧЕЛИЛА ВСИЧКИ ОБЩЕСТВЕНИ ПОРЪЧКИ КАТО Е ПРИБИРАЛА ПАРИТЕ И НИЩО НЕ Е ВЪРШИЛА ... И ТУК СЛУЧАЯТ Е СЪЩИЯТ ... НЯКОЛКО ГОДИНИ ПО- КЪСНО ФЕСА ДОГАН СИ КУПИ ЯХТА ЗА 16 МИЛИОНА ЕВРО И СИ ПОСТРОИ НЯКОЛКО САРАЙ ЗА МИЛИОНИ ЕВРО . ТОЗИ ТРЯБВА ДА СЕ ВКАРА В ЗАТВОРА ...
25
10
 
10
 
! Отговори
един друг преди 7 години
Откакто Радев и БСП дойдоха на власт:* Вдигна се цената на водата в София* Падна осветително тяло в тунел Ечемишка, уби жена. За ремонт на тунела е сключен договор през 2005 година с Консорциум "Техностил 2001-Курортно строителство". Фирмата е получила 2.4 милиона лева и до днес не е ремонтирала нищо и не е върнала парите (погледнете годината и познайте до кое правителство е близка фирмата). * Ще продължавам да добавям още информация когато е налична
24
1
 
11
 
! Отговори
Партиен член преди 7 години
Що за въпрос?Практиката е показала че в такива случаи най голямото наказание е уволнение.Ако тия железа бяха паднали пред колата и тя се удари в тях,тогава виновен и осъден щеше да е шофьора-несъобразена скорост.Обаче те да вземат да паднат отгоре.Чудя се като почнат да падат цели мостове на тая "магистрала" тогава какво ли ще е.Как може да сменяш лампите и да не видиш как са закрепени?Както се пее в една песен-това е рай добре дошъл в ада.
23
2
 
17
 
! Отговори
Американ преди 7 години
Уволнени? А в нормалния свят са съдени и осъдени за престъпление по служба. Но там не управляват комунистическите дечица и техните мутралчета.
22
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ТИКВАТА прави магистрали а не тунели..... ако е мъж - сурови наказания, кръвнина, затвор за всички които са се подписали като селски кметове на документа за "техническа изправност или безопасност" на тунела! Сега ще се откраднат едни пари за проверки на всички тунели. Но както всяко нещо в БГ - след дъжд качулка, и моста на гара Яна го оправиха след като падна парче бетон от него, въпреки че въпросното парче уж паднало от преминаващ камион отгоре или с нещо от сорта замазаха пложението!
21
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Къде е сега онова дебело Чиче от Банкя който само едно приказваше, колко много направили, какви Видими тезултати имали. ЧИЧЕТО се скри, медиите на които плащаше започнаха да изкарват Видимите резултати, а се вижда само лъжа, измама и зад тях разруха. Видяхте ли Свинетка как се измъкна на пресконференцията, като пр..ня, защото тя носи основно вината за Нищоправнето, краденето и лъжите. Резултатите са видими, виждаме колко им е пукало за хората. Важното е било да се краде и лъже. Къде е Цацаров?
20
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За уволнението разбрахме, интересуваше ни кога ще има осъдени? Щото само уволнение за това че си убил човек, е меко казано нагло!!!
19
6
 
14
 
! Отговори
Прасе преди 7 години
До АнонименТунелът е построен при Живков.Конструктивно сбъркан.Там винаги течеше вода.Всичко ръждясва.30 години без ремонт.Станишев 2005-та дава 2,5 милиона за авариен ремонт, който въобще не е извършен.Едни отговорни люде навсякъде ревяха"асфалта не се яде". Всички са комунисти.Но ако не беше един от тях Лентореза и това нямаше да го има.При БСП и ДПС само пари за проекти.Таванът на терминала на летището се срути още преди да е пуснат при Станишев.За лифта в който вися близо час да не говрим.
18
1
 
23
 
! Отговори
Днес преди 7 години
Обогатете си статията с инфото, че 2005 година е сключен договор за авариен ремонт с фирма свързвана с Данчо Ментата и Шопарски, на която е преведен аванс от 2,5 милиона български лева и която никога не е започнала ремонт поради "форсмажор". А после ще гледаме сеира как уволняват чистачката и пазача на тунела от АПИ. Нема такава държава в която крупие от село Карапелит е депутат сто години, раздава акъл и казват имал към 100 милиона спестени.
17
1
 
23
 
! Отговори
бай иван преди 7 години
УВОЛНЕНИИИИ !!!!Убиваш човек с небрежната си работа и получаваш уволнение ?!?1. Не е работа на премиера да търси виновния.2. Има съд който да наказва за убийство по непредпазливост.
16
1
 
36
 
! Отговори
Нас преди 7 години
Виновен е народа с мълчаливото си съгласие !!!
15
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А онова влечуго, тлъстата Свинетка кога ще съдят? А онзи който ни продуха ушите, че само строи и ходим всеки уикенд в Гърция и не можем да изхарчил парите си, кога? Става дума за известния Бай Муй, подобието на човек което срина България от бедност и отчаяние, от предателства и разграбване.
14
2
 
3
 
! Отговори
до 1 преди 7 години
Ти от умните ли си?
13
3
 
24
 
! Отговори
Андрешко преди 7 години
А от Свинетка и Тиквата кога ще се потърси отговорност,за престъпна безотговорност при управление на държавата.