Певецът Васко Чергов бил одрусан с 11 лв. за вода

Цените в заведението в албена вече са други
78
Певецът Васко Чергов бил одрусан с 11 лв. за вода
Снимка: Facebook

Една касова бележка, от която е видно, че в заведение в Албена минералната вода струва 11 лева, разбуни социалните мрежи. Даже се превърна в нещо като основно доказателство защо няма туристи по българското Черноморие, наред с високите цени за шезлонги. 

Оказа се, че потърпевш в цялата ситуация е бил певецът Васил Чергов.

"С моя екип знаем какво сме поръчали и си правим много бързо сметка кой какво е ял и пил. И ми направи впечатление, че е доста висока сметката. И се загледах в цената на водата. В касовата бележка пишеше 11 лева. Направи ми впечатление, че и пърленката струваше 9,50 лева", обясни Чергов пред Нова.

Певецът допълни, че преди да си поръчат, той и неговата компания са разгледали менюто и си поръчали храна, която не е във висок ценови диапазон.

Собственикът, който всъщност не е нарушил закона, има свое обяснение за високите цени. Той се ядосал на туристи, които заемали масите му и поръчвали само пица и вода. Затова решил да ги "закове" нагоре в менюто.

След като случаят набра популярност и цените в заведението се "кротнаха" и вече са други.

Маргита Тодорова – директор на "Маркетинг и реклама" към КК "Албена" се извини на клиента за грешката, която е допуснал техния партньор.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


78
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
73
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За сведение на пишман-бизнесмените от българската провинция - във Франция във всяко заведение, ако поръчаш вода, те питат - гарафа чешмяна (безплатна) или бутилирана. Да, пред магазини има оставени панички вода за домашните ви любимци, а в заведение задължително, без да искате, ще му донесат и на него паничка да пие вода. Безплатно.
72
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
кой е Васко Чергов???
71
3
 
1
 
! Отговори
Киро Кюмюря преди 4 години
колко трябва да ти е акъла, в кръчма да поръчаш вода? ако и 10 стинки да е...
70
1
 
10
 
! Отговори
От Аликанте преди 4 години
Утре се прибираме, след 15 дни почивка... Мога само да Ви препоръчваме Испания като дестинация!Байганьовски роми не видяхме--само добро обслужване и страхотни плажове, храна...
69
4
 
4
 
! Отговори
Ivan преди 4 години
Поолял се е човека с цените. Важно оборот да има. Иначе в приказките че няма никой по морето няма нищо вярно. Вчера минах почти цялото южно черноморие, на Слънчака е фрашкано с народ, Созопол е по спокойно но и там сиима доста хора
68
6
 
4
 
! Отговори
Певец преди 4 години
Какво пее,една негова песен не знам и един път не съм го виждал нито в интернет пространството нито в някакви музикални канали това,че се е занимавал или такова нещо не го прави някакъв музикален артист ...
67
1
 
14
 
! Отговори
Мен преди 4 години
До АнонименТуристическият бизнес доста отдавна сам си прави антиреклама и то като гледам така доста успешно! Балъците вече са на привършване и селските номера не минават
66
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Певецът Чергов да се разпростира според чергата си!А иначе естествения подбор ще оправи нещата с времето.
65
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 49А защо не рита със тоя патос срещу Синя зона или някъдеза пPестой като плащаш направи си зaвeдение *** до магазина си купи вода ама да мрънкаш за една вода пред цялата дължава не е на добре. Що не си търси пpавата по съдебен път ами е седнал да реве и да прави антиреклама на целия туристичесеки бизнес. Певец бил, а стига бе колко албума е продал.
64
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 61Човека ще се оправи, не го мисли. С парите си винаги ще си намери къде да иде. Вие - собствениците на такива заведения, няма да се оправите.
63
0
 
1
 
! Отговори
House M.D. преди 4 години
А кой е Базел Килимов?
62
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Собствениците на заведения не е добре да режат клона на който седят и самички да си подритват комачето, ако наистина имат за цел да печелят - не е това начина. А и конкуренцията вече е голяма.Да наказваш клиент, избрал заведението си - що за ***?
61
11
 
5
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 4 години
Извод: всеки да си знае чергата, а всяка жаба гьола. Водата, изстудена през летните горещини, струва скъпо и не е за всеки!
60
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не го зна тоя какъв е певец и колко са го "одрусали" , ама като го гледам на снимката ми се види бая друсан.
59
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до ретро : що не си останеш в турция щом толко ти е хубаво? писна ми от такива дето плюват непрекъснато държавата си! иначе се биете в гърдите, гордеете се с левски, а за държавата си нищо не правите, само искате! заплатите били ниски, всичко било скъпо, мръсно, всички са ви виновни! ай сиктир!!!
58
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
По белите държави собствениците на заведения печелят клиенти, а у нас се опитват да ги заковат, надцакат, прекарат, излъжат, обидят и какво ли не....
57
1
 
11
 
! Отговори
Активист на БКП преди 4 години
В държавата на Мутрата всичко е мутренско !
56
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Има лесно - храна от магазина, сандвичи, кола и се хавпа и пийва на брега на морето. А тия *** *** от заведенията гледат лошо....Разберете - никой не дава пари за лошо и невежливо обслужване, още по- малко бакшиши.
55
2
 
15
 
! Отговори
ретро преди 4 години
Аз от двадесет години почивам само и единствено в Турция!В Турция шезлонг и чадър СА АБСОЛЮТНО БЕЗПЛАТНИ!Никога на море в България!
54
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
отчита се фалшив оборот, перят се пари