Хванаха шофьор надрусан с три вида наркотици в Свиленград

Водачът се държал неадекватно при проверката
18 май 2020 13:11, Ния Христова
17
Хванаха шофьор надрусан с три вида наркотици в Свиленград
Снимка: Pixabay
Дрогиран шофьор е арестуван в Свиленград. Нарушителят е имал повече от три вида опиати в кръвта, съобщиха от полицията.
 
49-годишният водач е карал лек автомобил "Тойота". Полицейски патрул го е спрял за проверка мало след полунощ в понеделник на улица "здравец". 
 
Водачът отказал да покаже шофьорската ми книжка и се е държал неадекватно. Тестът с дрегер отчел, че в кръвта на мъжа има коктейл от амфетамин, мета-амфетамин и други опиати. 
 
Нарушителят е задържан за 24 часа и е образувано досъдебно производство по случая. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много сте прости като задавате въпроси от рода на"какво е това име Мандиев, да не би да е Диамандиев".... Не сте ли чували за презиме, Мандиев, име Манди, или сте толкова ограничени и прости, че знаете само стандартните фамилии Георгиев, Димитров и т. н. И така нашумелите"модерни" имена Сюзън, Дженифър, , Майкъл и т. Н. Вместо да стоите и да клюкарствате кой как се казвал па дали съществува такова име, образовайте се малко, чете, четет, пълнете ги тия празни тикви!!!
14
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 14Какво е това бащино име Мандиев?Да не би да е било Диамандиев, каквото у нас се е срещало в по-старо време?Или е нещо друго?
13
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя се казва Диян Мандиев Господинов
12
1
 
2
 
! Отговори
Има предумисъл преди 3 години
Това е то убиец на пътя.Редно е да го подведат под отговорност за неуспешен опит за умишлено убийство.Знае ли каква беля може да стане, когато шофира дрогиран? Знае.Знае ли, че по пътя ще срещне пешеходци, велосипедисти, автомобили? Знае.Но въпреки това първо се дрогира, после сяда да шофира.Докога законотворците ни ще се туткат и няма да променят закона така, че да е адекватен на днешните условия?
11
0
 
1
 
! Отговори
Сашо преди 3 години
Искам редактора да обясни: първо как дрегер отчита наркотици, второ какви са тея други опиати....Да беше написал "Един от Свиленград са го хванали, че си е купил за 20 лв. "кокаин" и се е качил на колата да се прибере"
10
1
 
5
 
! Отговори
бай ганю преди 3 години
човека е напред с коктейлите не си играе с по 1 а няколко за максимален ефекттой обещава че повече няма да прави така
9
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
дано не плащате на редакторите си с хероин. честно казано, не знам какво ги мотивира да работят в медия като тази. перспективи тука няма.
8
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"... и други опиати". нивото на бг журналистиката, и в частност на този умрел, спрел, нещастен сайт. авторите са загубеняци, които не познават базови правила на правописа и граматиката, а хората идват с надеждата да се осведомят. и ето на, амфетамините са в категория "опиати", научихме нещо ново и днес.
7
0
 
8
 
! Отговори
Макаронски преди 3 години
Гражданинът е взел наркотици, но не е искал да е друсан. Само е искал да ги вземе. Това прави състоянието в което се намира неумишлено самопричинено! Изисквам медицинска експертиза в кой точно момент след качването в автомобила го е хванало. Защото, ако е след качването, той неумишлено се е оказал друсан в колата. Ако пък е преди това, пледирам за невинен, защото не е бил вече с разсъдака си, за да прецени, че е неадекватен и да не се качва.
6
1
 
16
 
! Отговори
Левски преди 3 години
Трябва ни спешно нов закон....За пиянициЗа дрогираниБез книжки където карат...Все едно са в пустиня...Първо.... Конфискуване на МПС то няма значение на кой е....Второ глоба от 5000 на горе...И трето в затвора за 6месеца понеАко им стискат нека пак карат...
5
1
 
13
 
! Отговори
Левски преди 3 години
Шофьорската ми книжка.....Та тоя дрогиран е карал с вашата книжка хей репортер че вземи стани грамотен или обратно в втори клас .....
4
0
 
14
 
! Отговори
До 1 преди 3 години
Не се чуди. Само питай Марковски.Да не съсипваме жалкия животец на надрусани ***.или, щото ако убият невинен човек, то така или иначе не можем да го върнем. Извъртя темата не към справедливо наказание, а едва ли не като възмездие. Възмездие може да има, само ако убиеш престъпника по същия начин. Много са хуманни към пияни и друсани отр.еп.ки и започва безсмислен спор умишлено ли е, или не е убийство на пътя под влияние на алкохол и дрога. Сложете в закона 15-20 г. и спорът отпада.
3
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А ти що си даваш шофьорската книжка на други?
2
1
 
11
 
! Отговори
.. преди 3 години
Е и? Утре ще го пуснат и отново сяда зад волана!С книжка или без...няма значение.
1
1
 
19
 
! Отговори
Чудя се преди 3 години
защо ли депутатите ни не препишат буквално гръцките, сръбските или хърватски закони. Там за такова нещо следват големи проблеми. Тук минават метър.