Скиор е с тежка травма на главата след инцидент в Боровец

Други двама души са пострадали край в. Даутов
14 мар 2021 18:22, Нели Христова
25
Скиор е с тежка травма на главата след инцидент в Боровец
Снимка: БГНЕС

Скиор е с комоцио след инцидент в Боровец, съобщи Иван Драгошинов, планински спасител от Планинската спасителна служба (ПСС) към Българския червен кръст (БЧК), цитиран от БНТ.

Става въпрос за удар между двама скиори, като единият от участниците си е тръгнал от мястото на инцидента.

Пострадалият е с комоцио и тежка травма на главата. Той е транспортиран от планинските спасители до медицински пункт. Сигналът за инцидента е получен в 13 ч.

Иван Драгошинов посочи още, че вчера около 15.15 часа е получен сигнал за пострадали двама души в посока връх Даутов в Пирин. Единият е бил със счупен крак, а другият с наранявания по лицето.

Планинските спасители са пристигнали при пострадалия около 18.40 ч. Акцията, в която са се включили 20 души от три отряда, е продължила до 1.40 часа.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
1
 
1
 
! Отговори
Г.Т. преди 3 години
До Анонимен 13Абре Синдито наистина е налазил коментарите! Сам си пише и сам си отговаря! И печели двойно шестцифрената сума! Чакам снимки на ел байка, автоматика и някой плаж!
18
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Става еъпрос за два различни случая.
17
2
 
3
 
! Отговори
Нцйцйцйцуцу преди 3 години
Е най накрая научих, че Боровец е в Пирин!
16
2
 
3
 
! Отговори
Шоп преди 3 години
Кякой си надънил канчето на "Боровец", как това изобщо е новина!?
15
3
 
3
 
! Отговори
даа.. преди 3 години
Ако всички правеха смислени дейности, нямаше да мяза на (свинска къща от дъски) навсякъде. Хората поначало са повече егоисти и удоволствията са пред с-мисъл-та
14
4
 
5
 
! Отговори
Tonita-7 преди 3 години
Този вид спорт или удоволствие си е доста рисков-не особено смислен!
13
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Програмист съм по професия, но правя докторантура по психология. Влизам в сайта да гледам спорове между различни типове мислене. Често влизам в някакви роли, за да видя как хората биха реагирали. Част научния ми труд е. Не съм написал някой от долните коментари, просто ми стана интересно, като ги прочетох. Възможно е някой просто да разлайва кучеатата, че имам няколко познати, които пишат дипломни работи за магистратура на много подобна тема. Да си знаете казвам :)
12
6
 
3
 
! Отговори
До до до до до преди 3 години
Битовия алкохолизъм и самотата са пагубни! Ти си за съжаление човече
11
3
 
5
 
! Отговори
атв преди 3 години
До 5 /6 От текста ти лъха високомерие и суета. Типично е за млад човек с доходи, за които си мисли , че са високи. Смирението и уважението към другия (ако да е батално ***) идва, когато получиш "челен удар" , докато си в полета, който смяташ ще продължава вечно.
10
5
 
13
 
! Отговори
до 10 преди 3 години
Произход е едно, професия е друго. Всякакви там таксиджии и сервитьори са слугинаж. И аз съм бил слугинаж като ученик. Бях барман 11ти и 12ти клас лятото. Поне си знаех мястото и знаех, че това не е труд, а временно занимание за ученици и студенти.
9
4
 
7
 
! Отговори
до 8 преди 3 години
Айде бе! Аз написах САМО коментар номер 5 и нищо повече. Това, че доста хора мислят масовката провинциалисти за изпадняци (например цяла София, по-скоро добрите квартали с добри заплати и професии) не е нещо ново.
8
11
 
8
 
! Отговори
до 7 преди 3 години
Ти като си голям фалос и склададжия с 2000лв. заплата BMW E60 коя те поглежда, освен ей онуй гуси там? Не че парите са всичко, разбира се. И аз работих за 1500лв., ама като студент преди 12 години. Иначе, да, в София всеки общак изкарва минимум 2000лв. (даже са малко). Прощавай, днеска платих на едни роми да ми изчистят градината, че чистеха тази на съседа. Той им дал 1000лв., аз им дадох 100, че при мене имаше работа за час. Та по 100лв. на час взимат на човек дори ромите.
7
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до 1, до 2 и до 5 е един и същ психар. Сам се надъхва, сам си отговаря.... Пич жалък си, намери си приятели, ама първо спри да ръсиш тоя жлъч!
6
1
 
16
 
! Отговори
до 5 преди 3 години
Е как какво могат?! Да пият ракия от сутрин до вечер, да карат немска 15-годишна бракма, да не правят нищо по цял ден и да обясняват как само вързкарите успяват у нас.
5
6
 
16
 
! Отговори
до 2 преди 3 години
Па нормално да не можете. То в прованса какво можете изобщо?! Да идвате да пълните евтините квартали на София с таксиджии, шофьори на баничарки, сервитьори и склададжии, работещи за макс. 2000лв. общаци. Нормално е прости хора да не могат да си позволят нищо, а в прованса сте батално прости- по заплатите ви си личи.
4
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А каска носил ли е, щото ако не е, на никой не му пука. Ако е - бързо оздравяване!
3
3
 
8
 
! Отговори
Единия си тръгнал преди 3 години
Е, не ще седи в снега 3 часа и 25 минути, докато някой дойде
2
16
 
10
 
! Отговори
до 1 преди 3 години
Извинявай, селянино, ама колко са хората от провинцията, които могат да си позволят да отидат на ски?
1
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Провинциалисти на ски....Става страшно.Точно като бамбуците с БМВтата