Ограничено движение към Рилския манастир заради укрепителни дейности

Трафикът ще се осъществява двупосочно в едната лента със скорост до 20 км/ч
23 авг 2021 13:16, Ния Христова
4
Движението при 27-и км на пътя за Рилския манастир ще бъде ограничено за два часа, от 8 ч. до 10 ч. Това ще важи за всички моторни превозни средства, съобщават от АПИ, предаде Bulgaria ON AIR
 
Спирането на трафика е във връзка с извършването на укрепителни дейности на срутището в участъка от третокласния Пастра – Рилски манастир и ремонта на преградна стена. 
 
В района на срутището движението се осъществява двупосочно в едната лента със скорост до 20 км/ч и се регулира със светофарна уредба.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
2
 
! Отговори
Кармен Златарева преди 2 години
Да бъде забранен достъпа на коли до която и да е планина. Да бъдат затворени веднага хижи без канализация и с течаща свободно вода в тоалетните и кухните им. Да се допускат само коли за снабдяване, ремонти и спешна помощ. Пазете майката Природа!!!
3
0
 
4
 
! Отговори
Некадърници, милорд! преди 2 години
Чакай бе! Тоя път Баце ви не го ли направи чистак-бърсак нов миналата година? Сега защо се ремонтира? Всяка година ли ще го правят? Ега ти некадърниците!
2
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много пари изяде това срутище бездънна яма
1
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Защо нямаме система за ранно известяване? Не е, като бай Ставри да е решил, че ще фане кофата с вар и ще прави ремонт днеска, щото така му било кеф ... Ама знам ли...