Агресия на пътя завърши със счупени ребра

Инцидентът е станал до автогарата във Враца
4 яну 2022 13:50, Ния Христова
53
 
Агресия на пътя завърши със счупени ребра. 
 
Инцидентът е станал вчера по обяд до автогарата във Враца, съобщи Bulgaria ON AIR
 
Товарен бус с чужда регистрация е спрял в платното за насрещно движение, а очевидци разказват, че водачът му, заедно с водач от друг турски бус, влачат човек на пътя. 
 
Шофьор на джип с пловдивска регистрация слиза да помогне на спътника си. В разправията се намесва и жена, която се опитва да разтърве мъжете. 
 
Един от мъжете от джипа е със счупени ребра. Счупено е и стъкло на колата. 
 
По случая вече е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
1
 
! Отговори
Гош преди 2 години
Турските камьонджий са най долните и нагли от цяла Европа, прости, ***, нагли и немогат да карат! Сума народ измря по пътищата заради турските тираджий и гастърбайтерите и са толкова гнусни, че като влезнат в някоя тоалетна, след тях е все едно са *** крави и то не са уцелили *** а около него. Тея *** трябва да заобикалят БЪЛГАРИЯ!
31
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За такива случаи трябва лютив спрей.
30
0
 
7
 
! Отговори
Я, па Я преди 2 години
По случая вече е образувано досъдебно производство. А биячите задържани ли са. Защото ако не са задържани и са си отишли в Турция, по добре не харчете пари за разследване и тем'подобни глупости. Безсмислено е просто ...
29
0
 
4
 
! Отговори
Я, па Я преди 2 години
Това го има само в БГ. Леле мале простотийо. Лошото е, че биячите турци им се е разминало. Нарушавали са правилата за движение най безогледно и когато им направена забележка са скочили на бой. Скочили са защото хората са били възрастни и не са могли да се защитават ефективно. За това вече в БГ трябва да се ходи с Пейсмейкър Макаров, ***, безотказен и евтин.
28
0
 
0
 
! Отговори
В. преди 2 години
Който ми пише минуси да знае, че съм без вина набеден.
27
0
 
9
 
! Отговори
Селянин от Кочмар преди 2 години
Тия са по диви селяци и от мени!
26
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
бой на всички пумияри от Пловдив който са адски нагли, не могат да карат а това да пуснат мигач или да изчакат е нечувано. Мачкайте ги всичките които се мислят че са го хванали за шлифера, другия път да се научат как се кара и споделя пътното платно. И да аз също съм от Плодвив и ми омръзна да гледам как всеички прелитат на червено, не признатват пешеходни пътеки, майки с колички и това 50 км в града е като 75 км за тях. Мачкай ги всичките селяни
25
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Късмет.Не са попаднали на военния на Стойчо Стоилов а подобни бол.
24
5
 
9
 
! Отговори
Dtrumppp преди 2 години
Вижте се какви сте бре fucking idiotsТова ми било европейска дьржава, по зле сте от мексико
23
5
 
31
 
! Отговори
до 26 преди 2 години
Преди да даваш определения колко са изпаднали северозападналите се поинтересувай.Водача на х5 е от пловдив а на буса от с.Калинка ,кърджалииско.Иначе като си толко смел що не отидеш въвъ Враца на центъра и обясни на местните колко са западнали... Само че ме викни да гледампреди това.
22
2
 
12
 
! Отговори
до 12 преди 2 години
Не снима някакъв друг тотален ***! Снима видеорегистратора, но на теб толкова ти е акълеца.......
21
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
има напредък , едно време биеха с палки на околовръстното сега чупят ребра по автогарите .
20
3
 
10
 
! Отговори
В. преди 2 години
Очевидно че джипът е спрял не където трябва и пречел на автобусите. Карай си тойотата, установи визуален контакт с колегата. Ако се стигне добой бягай далеч от колата поне тя да не пострада. И по-малкият да търси по-широко място да умори първо по-големия. Ако са двама срещу един направо да бяга. Явно трябва човек да има готов план за такива ситуации. На автогарите има и полиция.
19
2
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
колкото и да е клиширано, но аз мислех, че всичко съм виждал, относно простотии....оказа се, че не е така. Нахлуването на хора в последните години с различни култури от цяла България и на едно място направо превърна цели софийски квартали в джунгла....Около нас се налагат някакви правила помежду си, но не в полза на обществото, а на всеки според желанието му. Пукат си гуми, чупят си чистачки, стигат до саморазправи за глупости...Бият се заради кучета. Моля, да се измести столицата, че се не трае
18
6
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 20Ти какво предпочиташ счупено огледало или ребро?
17
0
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Защо толкова изпростя този народ? защо някои си мислят, че като са се качили в скъпи ламарини, това им дава предимство навсякъде, защото другите според него са"бедни нещастници", а той е "безсмъртен тарикат".....Някак си не успяхме да преборим комплексите си...Някой си мисли, че е успял, защото вече не живее на село и е купил апартамент в града и естествено започва да определя собствени правила, защото според неговите разбирания е тарикат за да се домогне до града..И всички трябва да го аплодира
16
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Защо мислите, че на новите коли автоматично се заключват вратите при потегляне, за да не може някоя такава твар да реши да отваря и да рита.
15
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Поведение 10 век регистрация ясна.
14
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 14 "отваря и почва да те рита".Вие да не се возите на Жигули, че вратите ви да нямат заключване ?
13
0
 
26
 
! Отговори
Щутгарт преди 2 години
Ако се чувствате безполезни на работното си място,сетете се,че в заводите на БМВ има хора,които монтират мигачи !