Осъдиха баща, насилвал системно 10-годишната си щерка

За разкриването на бруталния случай помогнал приятел на родителя
Обновена: 23 май 2011 21:44 | 23 май 2011 19:53,
167
Осъдиха баща, насилвал системно 10-годишната си щерка
Снимка: Булфото

Завърши съдебната сага по делото на Яни Петров – бащата, насилвал системно 10-годишната си дъщеря. В съда той се призна за виновен в системно блудство и насилване над собственото си дете.

За разкриването на бруталния случай помага приятел на бащата, който останал да спи в дома им след нощен запой. Човекът чул писъците на детето, което крещяло: „Татко, пощади ме, стига вече”.

Мъжът се затичал към съседната стая и видял Яне Петров със свален панталон, а дъщеря му скрита под чаршафа със сълзи на очите. Тогава мъжът избутал бащата, грабнал детето и повикал полиция. В този момент се разкрива бруталната история, която малкото момиче се страхувало да разкаже, защото баща му отправял заплахи към него.

На униформените момиченцето споделило, че гаврите с нея ставали, когато баба й отиде на село. Майката ги напуснала отдавна. Съседите често чували писъците на детето, но не знаели какво се случва, а и тя самата на никого не е казала за сексуалния тормоз, упражнен от родния й баща.

„Съжалявам, признавам вината”, бяха единствените думи на бащата изверг в съдебната зала. Съдът го осъди на 5 години и 4 месеца затвор.

„Мъжът е съден по съкратената процедура, признава се за виновен и затова получава наказание под предвидения минимален размер”, заявиха за Dnes.bg от Съдебната палата в Пловдив.

Яне Петров е освидетелстван в ТЕЛК, защото има намален слух със 70%. Наказанието заради системното насилване на 10-годишното момиченце ще изтърпи ефективно.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


167
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
160
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ДА УМРЕ ДАНО!!!
159
1
 
20
 
! Отговори
ай-вай преди 12 години
Боже,как с удоволствие бих го драл на живо кожа по кожа.
158
1
 
19
 
! Отговори
Ivamarkowa преди 12 години
Да му режат работите и да му ги дават да ги яде ненормалник
157
1
 
26
 
! Отговори
тодоресте27 преди 12 години
Ако е в някоя цивилизована държава щего разчекнат на публично място за назидание или ще му лепнап поне 30 години затвор
156
1
 
24
 
! Отговори
тодоресте27 преди 12 години
За такъв *** само кастрация или смъртна присъда,как може да посегнеш на собственото си дете,за това е виновна държавата че няма присъди за престъпниците
155
0
 
12
 
! Отговори
Yavor преди 12 години
Sram. kak moze da postapi6 taka sas sobstvenoto si dete. i kvi sa tiq 5 god zatvor. razstrelqn ili nai-malko dozivot trqbva za takiva ***.
154
0
 
16
 
! Отговори
Мия преди 12 години
Бих му одрязала топките с удоволствие и бих нахранила кучетата ! Потресена сьм пази Боже децата ни от такива *** ! нямат място на тая земя !
153
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
за *** като този - смъртно наказание!Но не с инжекция, не на електрически стол...Всички непоправими рецидивисти и извършители на тежки престъпления да бъдат осъдени на донорство.Да се раздадат органите им поне за да спасят човешки животи.Не искам от данъците които плащам да хрантутя такива мизерници!Нямаме правосъдие...нямаеееее...уви!Трябва да се преразгледат законите...време е!
152
0
 
3
 
! Отговори
filomena grimaldi преди 12 години
umorihme se ot tozi bg sad, prokuratira,poliziq za da im napomnqme 4e si zatvarqt o4ite i nerabotqt ka4estveno. tozi tuk izverg bil gluh i polu4ava samo 5 god.tova nakazanie we istarpi efektivno. ma kak moze da ne e 4uval pisazite i beznadeznite molbi na detenzeto vsqka now? qdosah se mnogo, razplakah se, izlqzoh izvan rezonans az obiknoveniqt i nepoznat a tozi bg sad kak se po4uvstvs?
151
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Do Stela.Stela sigurno imash napredvid komentar 76.Naistina e potresavasht.Dnes .bg triabva da sezira prokuraturata.
150
1
 
6
 
! Отговори
MAGITO преди 12 години
*** BIH GO U4ISTILA BEZ DA MI MIGNE OKOTO
149
5
 
3
 
! Отговори
1 преди 12 години
това само *** българин като болен капков сидеров може да го направи.
148
0
 
3
 
! Отговори
ANI преди 12 години
HUBAVO E PONE 4E PANDIZ4IITE SI ZNAIAT ZADALJENIATA.KATO OTIDE V ZATVORA TOZI *** 6TE RAZBERE KON BOB IADELI,6TE MU RAZKAJAT IGRITE TAM.UROD,IDIOTSKI.
147
1
 
17
 
! Отговори
Емигрант преди 12 години
Дълбоко съм потресен от този случай !!! До кога ще се търпи такова законодателство ?Като не могат да му дадат заслужената присъда нека го дадат на народа и да бъде публично линчуван !!! За този перверзник бързата смърт е спасение !!! Трябва да се мъчи бавно за да обмисля какво е причинил на собственото си детенце !!! Единствено се надявам на затворниците -Те да направят това което съдиите не можаха !!! А за клетото дете просто пожелавам да може да се съвземе от този ужас !!!
146
0
 
22
 
! Отговори
fee преди 12 години
turcite ili (***) sa mnogo gadni ama ne iznasilvat dewterite si bg.
145
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Спокойно те надзирателите предупреждават старите затворници като престигат нови такива кадри и на този *** няма да му е никак скучно.Ще разбере за какво става дума да не говорим,че в тези затвори в тази наша жалка страна може и да не си доизлежи наказанието може да се удари сам някаде няколко пъти ама здраво да се удари злополука случва се на всеки.Пък за правната ни система не подлежи на обсъждане 5г.и 4м.Дано тоз *** да си намери добри приятели вътре да види как се изнасилва дете.
144
1
 
8
 
! Отговори
aneliya преди 12 години
bravo na choveka spasil deteto a tozi neschtastnik kadeto se narischa baschta 5 godini sa mu malko *** takav
143
1
 
5
 
! Отговори
stela преди 12 години
Кои се грижи за коментарите тук?Моля,премахнете коментар 78 ..направо е вазмутителен ..Даже бих подала сигнал в полицията..тоя наи-вероятно е мрасен педофил..А за ''таткото''посягал на детето си..наи-тежкото наказание..***!Но пак опираме до гражданско обстество..Неможе да виждаме и слусаме как някои *** бие жена си и децата си и да си траем!*** то в дьржава с премиер бивса мутра и вьтресен министар криест данаци как да е...Самолета и газ на някаде
142
0
 
4
 
! Отговори
Ani преди 12 години
Bravo na choveka spasil deteto!Ne si e zatvoril ochite.Moite uvajenia kum nego
141
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
до 144:Поздрав на ***.