Стрелба в Колорадо, има няколко жертви

При престрелка с полицията заподозреният е убит
38
Стрелба в Колорадо, има няколко жертви
Снимка: БГНЕС, архив

Неизвестен застреля четирима души и рани трима, включително полицай, при стрелба в околностите на Денвър, столицата на американския щат Колорадо, съобщи местната полиция.

Според органите на реда стрелбата е станала на различни места в Денвър и е завършила в град Лейкууд в понеделник вечерта местно време.

"Трима души получиха огнестрелни рани: две жени бяха убити, а един мъж беше ранен. Един възрастен мъж е бил убит при втора стрелба", заяви на пресконференция началникът на полицията в Денвър Пол Пейсън.

Той отбеляза, че стрелбата е станала на общо четири места в града. Полицаите са открили автомобила, използван от нападателя, и са започнали преследване с престрелка. Началникът на полицията заяви, че служителите на реда не са пострадали при преследването.

След преследването заподозреният стигнал до Лейкууд. Според говорителя на местната полиция Джон Ромеро нападателят е застрелял и убил друг мъж. След това стрелецът избягал от местопрестъплението, последвало преследване, той влязъл в местен хотел и застрелял служител, чието състояние не е известно.

След това нападателят избягал от хотела и влязъл в престрелка с полицейски служители, при което един служител на реда бил ранен и настанен в болница с огнестрелна рана. При последвалата престрелка заподозреният е убит.

Полицията смята, че стрелецът е действал сам и няма заплаха за местните жители. Мотивите на нападателя са неизвестни.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още по темата: стрелбаКолорадо
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
0
 
2
 
! Отговори
Алекс преди 2 години
Празнуване на Коледа по американски.
34
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
*** па кви полицаи хем дебели хем църни тия кви тестове покриват 100метра за половин час Америка нее място за бели да ви е ясно
33
1
 
6
 
! Отговори
Ястребител преди 2 години
Ами ... американци, сър! Забавляват се!
32
0
 
3
 
! Отговори
Брайвик преди 2 години
- Колорадски бръмбар-аматъор!
31
0
 
3
 
! Отговори
Слаби стрелци преди 2 години
А целете по точно бе
30
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Американците спазват народните си обичаи да се стрелят. Не трябва да нарушаваме традициите им и да ги осъждаме. Те намират смисъл в традициите си, живеят по заветите на дедите си. Стрелят за урожай, богата реколта от царевица и много ГМО пуешко месо. Ние трябва само да наблюдаваме и да не се месим е екосистемата им.
29
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Традициите трябва да се спазват
28
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Айдеее сороспииите бегом там
27
2
 
4
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 2 години
Евроантлантически ценности, над 30 хиляди пъти годишно. Не ни споменават за повечето убийства, ние сме възприели техния модел.
26
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дреме ми
25
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
БУМ-БУМ!
24
5
 
3
 
! Отговори
УСАняк преди 2 години
В САЩ, които се разпадат, това не е новина, а вест. Впрочем САЩ се разпадат от 1917 и разпадането им продължава. Голем смях....
23
0
 
1
 
! Отговори
много сте кръгли,бе преди 2 години
До Деградация Гешев Аман от вашия Герб!Само реклама му правите!Ако си траехте до сега да е забравен!Ама куче като не знае да лае,само вкарва вълка в кошарата!Вдлъбнатеняци!!!
22
1
 
3
 
! Отговори
Деградация Гешев преди 2 години
Прокуратурата пое случая с прегазеното куче, пращат пари от чужбина за лечението му! Прокуратурата масово потулват жалби срещу ОПГ-та близки до Борисов и Гешев!
21
2
 
4
 
! Отговори
SS преди 2 години
До 21 Ти мсй вярваш в Дядо Коледа а?
20
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
SS стига приказва глу пости с твоите оръжия оръжия няма къде да се купят в БГ освен на черно тоест си в затвора с единия крак тук не е Пакистан.Оръжие купуват само болни мозъци или пресръпници на нормалният човек не му трябва ако стане тежко време държавата ще те мобилизира и даде оръжие.
19
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Отказали са му пета доза и е превъртял.
18
3
 
10
 
! Отговори
ЦИНИК преди 2 години
Язе си купих въздушнъ пушка за 400леа 45 джаула ! Кът топ е начи. Сагъ сум намисли си купам и харбалет ! Идът лошави години еииий ! Стаа се по зле ! Ковид,мовид,ваксини,инфлацее,дивалвация, глад,мизерия,престъпност, се таквиз раути ! Секи у Бг-то съ спасява поединично.
17
1
 
10
 
! Отговори
Щерю преди 2 години
- О-о, ваксини! О-о, нрави!
16
1
 
20
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
СЛУЧАИТЕ НА ПОЛУДЕЛИТЕ И ИЗТРЕЩЕЛИТЕ ОТ ВАКСИНИТЕ И МАСКИТЕ СТАВАТ ВСЕ ПОВЕЧЕ!