Руска прогноза: Слънчево, с възможност за бомбардировки!

Климатичните условия били идеални за изтребителите в Сирия
6 окт 2015 18:00,
140
Руска прогноза: Слънчево, с възможност за бомбардировки!
Снимка: кадър YouTube

Руските военни операции в Сирия станаха неочакваният фокус на прогнозата за времето, излъчена в руска национална телевизия, пише британският "Индипендънт".

Времето е онагледено с карти и графики, за да демонстрира "отличните климатични условия за въздушни удари" в Сирия.

"От метеорологическа гледна точка, времето избрано за начало на операцията беше доста благоприятно", обяснява синоптичката от канал "Россия 24".

"(Климатът) през октомври в Сирия ще е доста благоприятен за пилотите", допълва прогнозата си тя. А по-нататък прави и уточнение - през около 10 дни се очакват валежи, вятърът няма да е силен, а температурите често се покачват до 35 градуса, което прави въздушните атаки трудни.

Прогнозата включва и кадри от руските атаки в Сирия, които синоптичката описва като "успешното бомбардиране на големи бази и командни центрове, откъдето бойците координират своите атаки".

"Такива климатични условия са идеални за войниците, които изпълняват своята мисия", обяснява репортерката и допълва, че подобна добра видимост в началото на октомври е "доста рядка". Само появата на силни пясъчни бури може да смути руските атаки в Сирия и подчертава, че "дори силите на САЩ са имали проблеми с пясъчни бури в Персийския залив".

Руските бомбардировки от миналата седмица породиха опасения в някои западни страни, че Русия атакува опозиционните сили, а не "Ислямска държава".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


140
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
1
 
1
 
! Отговори
да преди 8 години
Не е добро управление нито на партийна олигархия, нито на мутровоенщина. Демократичните управления имат мъдреци за водачи с ценности, насочени към благоденствие и за отделния човек и за обществото. Партийната олигархия и военщината разчитат за управлението си не на СПОСОБНИ ХОРА с кдуховни качества, а на ЛОЯЛИ ХОРА. Затова тези управления разчитат за задържането си на власт на клюки, насилие, противопоставяне и т.н.
65
1
 
0
 
! Отговори
da преди 8 години
руснаците са хубав народ, всеки народ си има някаква народопсихология, като хората. При тях лошото е системата на управление и това да са ВЕЛИКИ, това е причината да воюват. Не може един народ да е войнствен и да трупа оръжия, а да няма някакво насилие в обществото. Военщината и войната са насилие по принцип върху човешката природа. Затова в цивилизованите общества военните се управляват от ЦИВИЛНИ, мутрите и военните като ни управляваха 25 години какво бе? Бедност и мизерия в ключови сфери ка
64
1
 
0
 
! Отговори
до 1 преди 8 години
Абе Вагнер и в друга дестинация звучеше.
63
0
 
1
 
! Отговори
ее преди 8 години
какво значи диктатор-не разбирам САЩ троловете може би
62
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До анонименТова върви по всички западни телевизии Умнико. Колкото и да ти е неприятно това е положението.
61
5
 
13
 
! Отговори
Да живее Путин преди 8 години
Въобще не ме вълнува колко население е имала Сирия преди , сега или след седмица. От Лесово нататък е Азия. Вълнува ме майка освободителка Русия!!А имам спомени от комунизма, толкова напред са били сирийците та учеха в нашите университети с наши преподаватели.
60
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Даже и руските *** трябва да признаят идиотиата....Ама едва ли!
59
9
 
4
 
! Отговори
musa преди 8 години
Jalko za manipuliranite rusnaci,Putin zaradi lichni interesi,podlaga Rusiq na opasnost.
58
8
 
2
 
! Отговори
musa преди 8 години
89,Ednite sa teroristi,drugite borci za svoboda sreshtu karvaviq diktator B.Asad,koyto zaradi lichna vlast unishtoji naroda i darjavata si.Putin sashto e diktator,zatova podkrepq Asad,no vredi mnogo na ruskiq narod i zaplashva svetovniq mir.
57
1
 
22
 
! Отговори
Аз Малдив преди 8 години
Американска прогноза - И днес пак нищо няма да уцелим.
56
4
 
15
 
! Отговори
Да живее Путин преди 8 години
Във военно време има и случайни жертви като жени и деца. Ти запита ли се преди да пишеш що дирят жени и деца при брадатите ? Ако ми намекваш за Украйна ще ти кажа- убиха ги онези насъскани от "Нато-миротворците" . Украинци убиха своите с намерението да го припишат на братушките. Стойте по форумите и лайте с/у Братушките.Друг избор нямате. Добре че има хора като Путин та да свършат работа за разлика от вас и началниците ви.
55
0
 
13
 
! Отговори
Спас преди 8 години
Пак не сте разбрали. Дават прогнозата за да знаят в САЩ, че се гледа и тя, а не бум и болницата я няма!:)
54
0
 
13
 
! Отговори
каква е разликата? преди 8 години
Може ли някой да обясни, каква е разликата между легитимните и нелегитимните сирийски опозиционни групировки? Между умерените и неумерените опозиционни сирийци? Между униформените и цивилните джихадисти от ИД? Между талибаните, Ал-Кайда, ЦРУ, Правый сектор и ИД? Или всички те са една *** от убийци?
53
1
 
16
 
! Отговори
вие питате преди 8 години
Вие питате: На какво е способна руската авиация в Сирия?Ние отговаряме: От Сирия да дойде в България, да защитава родното небе от предатели и от други врагове.
52
0
 
12
 
! Отговори
БГ преди 8 години
НЕ ЗНАМ ЗАЩО ТРЯБВА ДА МЕ ТРИЕТЕ,КАКВО ТОЛКОВА СЪМ КАЗАЛ НЕДЕМОНКРАТИЧНО,ТО ТОВА КОЕТО ЩЕ СТАНЕ НЕ ЗАВИСИ ОТ МЕН, А ОТ РУСИЯ.ТАКА ,ЧЕ ПАК ДА МЕ ИЗТРИЕТЕ,ВРЕМЕТО УТРЕ ЩЕ БЪДЕ ПО ХУБАВО ОТ ДНЕС,ДА ЖИВЕЯТ ТЕЗИ КОИТО ВОЮВАТ ЗА ПРАВДАТА И ИСТИНАТА.
51
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Българските синоптички и те да дават прогноза за времето като почнат с това че валят оставки. Времето няма да е благоприятно следващите седмици, може и месеци.
50
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ердоган харчи пари защото синът му е посредник в изкупуването на нефта от ислямска държаваама това по нашата телевизия няма кой да ви го кажезатова е големия рев и не е само той и саудитци и краварчета от америкахем бомбят и имитират дейност или бомбардират асад хем правят гушки и после велики миротворци
49
0
 
7
 
! Отговори
da jivee rysia преди 8 години
dobre doshli i v balgaria ,prognozata e dobra gadovete sa v sofia podlogite v provinciata ,kvo pak moje i da sam parvia koito shte slyji na rysia zashto ne ,putin mi haresva rysnacite sashto .
48
3
 
29
 
! Отговори
Да живее Путин преди 8 години
Нека им пръсне дзамбите на правоверните. Почнал ги е , ще свърши работа човечецът, в него ми е вярата. Успех Вова и на майка Русия също!!! Удачи!!!
47
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Одисей 1stavat da nai ve4e v amerika no neka se izbivat edin drug tam nai dobre