"Форин полиси" наруши традицията, подкрепи Клинтън

Тръмп е "най-лошия кандидат на голяма партия" в историята на страната
Обновена: 11 окт 2016 06:52 | 10 окт 2016 22:30, Анисия Иванова
37
"Форин полиси" наруши традицията, подкрепи Клинтън
Снимки: БТА

Престижното американско списание "Форин полиси" наруши над половинвековната си традиция за неутралитет и подкрепи Хилари Клинтън за президент на САЩ в изявление в сайта си, в което окачествява Доналд Тръмп като "най-лошия кандидат на голяма партия" в историята на страната, предаде Франс прес.

В края на септември в. "Ю Ес Ес тудей" също наруши традицията си и зае позиция против кандидата на Републиканската партия, когото нарече "опасен демагог", без обаче да обяви подкрепа за кандидатката на демократите, отбелязва АФП.

Макар че "високо ценим отношенията си с читателите си независимо от политическата им ориентация (. . .) редакцията на "Форин полиси" сега нарушава традицията си и дава подкрепата си на Хилари Клинтън за следващ президент на САЩ", пише в редакционна статия на списанието, което е специализирано по въпросите на международните отношения.

"Списъкът от причини, поради които Тръмп е заплаха, е толкова дълъг, че чак е шокиращо, че той е кандидат на голяма партия за президент", отбелязва "Форин полиси".

"Предизвиканият неотдавна гняв от отблъскващото му отношение към жените и низвергването му от толкова много членове на собствената му партия илюстрират впечатляващата му непригодност" за президентския пост, заявява редакцията на списанието.

Тръмп "многократно е проявявал невежеството си за основни факти в международните отношения и му липсва така необходимата в дипломацията нюансираност", продължава "Форин полиси".

Изданието упреква Тръмп, че е похвалил руския президент Владимир Путин, който според медията е "тиранин и обществена опасност", и че е говорил "много безцеремонно" за ядрените оръжия.

"Тръмп е най-лошият кандидат на голяма партия, който тази република някога е произвеждала", заключава "Форин полиси". Изданието хвали качествата на Хилари Клинтън и смята, че тя е готова да управлява Съединените щати.

"Ако бъде избрана за първата жена президент на тази страна, това не само ще е нещо историческо, (. . .) но тя същевременно ще премахне голяма заплаха за САЩ: гротескната и дълбоко тревожна перспектива от президентско управление на Доналд Тръмп", пише в редакционната си статия сп. "Форин полиси".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
кои са тия Форин полиси , че чак и биле престижни , що не кажете че и моето прасе гошо я подкрепя
26
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 29 .Знаеш ли ,че на брадистилов му викаха секирата,какво ми го хвалиш?
25
0
 
3
 
! Отговори
Krom преди 7 години
И когато отвъд Океана на власт дойде припадничавата Хилари с налудничавия поглед, очаквайте глобален военен конфликт. Ще си я докарат на власт, ясно е, че участието на Тръмп е обречено. А тя недолюбва и нас. Да не забравяме, че когато и докладвали, как нашите блюдолизци са спрели Белене, тя отвърнала с "Добре свършена работа". Е, тази ще определя идните шест години история. Нашите колониални клоуни разбира се, ще следват заповедите и. Да се обзаложим ли за посоката ни?
24
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кога ще са изборите за президент на САЩ?
23
1
 
10
 
! Отговори
socialen преди 7 години
Досега нямаше разлика, кой ще е президент - всички спонсорираха Форин Полиси, защото те пропагандират агресивната външна политика на САЩ. Страх ги е от Тръмп, че ще им спре парите и ще трябва да работят.
22
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен(29)Пич(или пичka, от който и да е пол), Джон Атанасов е толкова българин, колкото и Дилма Русев. Демек не е.
21
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На Хитлери симпатизират международно организираните финансови и икономически престъпници- в това число и всичката политическа пап-лач,управлявала БГ след 1989г!За това е и този смут и стремеж -за президент да бъде избран медицинско удостоверения за най-тъпия и *** от тях!Държавата на Аспарух и Калоян,на Симеон Велики,Кирил и Методий,на Ботев,Левски,Вазов,на Джон Атанасов, Брадистилов,Сендов и Балевски да се управлява от мутри ,престъпници и обикновени ***,от Цецки и Калинки-БАСТА!
20
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Приличаше на дебат между финансов социопат и политически такъв.
19
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аман от ***. Все ни напомнят за държавата със затихващи функции.
18
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На мен не ми харесват и двамата. Маже би ще станем свидетели на възход на трета партия. Все пак Килърито е по-обиграна.
17
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Златните резерви на Щатитеса най-големите - към 8500 тона.Ако влязат във война с Русиянямат никакви шансове да яспечелят, но голяма е вероятността златото им да изчезне. За тяхно нещастие товакоето казва Жириновски е вярно.А именно - ние можем да накараме цял континент да заспи вечен сън.
16
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 16Хилари не може да води социална политика! Когато беше в кабинета на Клинтън се оака жестоко, предизвика десетки скандали и накрая образуваха разследване за некомпетентност от което Бил я измъкна обаче за сметка на сенатското доверие. А той пък прелъсти Моника и лъга като невменяем. Емейлите за които пак се води разследване (33000 на брой) се отнасят за нейната кореспонденция със Саентоложците и се говори (в дълбокия интернет) че ако тя спечели ще ги разпространят на яве.
15
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
От всичките 31 по-сериозни кандидати на тези избори имат пет различни социалистически партии, една Партия на храненето, една Партия легална марихуана сега и един Джо Екзотичния, който прилича на Азис, но с много гадна прическа. Също като у нас.
14
15
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименХилъри ще води силна социална политика, а това е залог за ощастливяване на нацията и гаранция за прогрес. Права е за голяма част от викачите за Тръмп. Опасна е настървената алчност - основното, на което е заложил Рижия.
13
0
 
3
 
! Отговори
manol преди 7 години
И ко прайм ся?
12
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
a?
11
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ще поживеем - ще видим кой ще спечели! Майнстрим медиите са в подкрепа на Хилари но не забравяйте че така беше и около референдума Брексит! А накрая какво стана! Хилари и Бил са си задкулисни членове на Саентологията и това се знае доста добре от повечето американци. А в момента Саентологията прави всичко възможно да се закрепи след многобройните разкрития в медиите и е ужасена от факта че Тръмп би поръчал сериозно разследване около данъчните им претенции. Машината на Дейвид Мискавич е в оборот
10
1
 
2
 
! Отговори
Панко преди 7 години
До Анонимен 7Някак си е перверзно да обвиниш краварника в комунизъм.... п.п. Вечна слава на др. Йосиф Висарионович...
9
1
 
15
 
! Отговори
Панко преди 7 години
Килъри = война!!! Война в Европа!!!Мучащите разбират, че без война в Европа обора през локвата е обречен на гражданска война.... от бедност!!! Там кондома е пред спукване и без спасението от разграбването на Европа и евентуално Русия т.н. елит може и да бъде унищожен. Неолибералната *** е готова да рискува и унищожението на човечеството, за да се спаси... мисля, че няма да успее.
8
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"САЩ има само двама кандидата за президент"Повече от 50 са, на по-малки партии и независими, включително лица като Пищова. Третият след Тръмп и Клинтън се казва Гари Джонсън ще събере почти 20 процента в някои щати, но въпреки това не се споменава никога в тукашните медии и много рядко в техните. Дезинформацията е чисто медийна.