Евакуираха московски нощен клуб заради бомбена заплаха

Постъпила е информация за заплаха в клуб Icon
16 сеп 2017 22:44,
19
Евакуираха московски нощен клуб заради бомбена заплаха
Снимка: БТА

Около хилядa човека бяха евакуирани от нощен клуб "Icon" в централните части на Москва заради бомбена заплаха, предава ТАСС, позовавайки се на източник от службите за сигурност.

"Вечерта в събота постъпи информация относно заплаха в сграда на адрес – "Болотная набержная", номер 9, където е разположен нощен клуб", заяви въпросният източник от службите.

По негови думи от сградата са евакуирани посетителите и персонала, а на място са пристигнали кинолози с обучени кучета за намиране на взривни устройства.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още по темата: москваIconклубевакуация
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
3
 
4
 
! Отговори
до Dj преди 6 години
Измислици на шорошки ***. Кой ли ти вярва?
11
6
 
3
 
! Отговори
Dj преди 6 години
Руските медии (с изключение на държавните) разпространяват новината, че тези бомбени заплахи се правят от службите за сигурност, за да установят дали навреме може да се евакуират много хора за кратко време. Освен това руските фенове на лосиона провеждат пропагандистки придвижвания на големи маси войска в Беларус, наречени "учения" 2017. Та вероятно са свързани нещата, по Путянски.
10
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Лусиони, благодарете на фашисткото дерьмо пупу, че ви забърка в "голямата игра".
9
4
 
3
 
! Отговори
до Анонимен преди 6 години
Я си покажи снимката до видим колко си стилен.
8
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Русия е пародия на държава без абсолютно никакво значение и минимална заплата много по-малка от тази дори в България!!!
7
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До долния умникСеверна Корея е изцяло руски проект умнико. Дядото на сегашния диктатор е бил капитан от РККА и руснаците го поставят начело на васалната си държава. Сегашните ракетно-ядрени корейски истерии стават с руско съдействие и с руска подкрепа, защото *** не може да съществува без да направи някъде конфликт или някоя дребна мpъcoтийка.
6
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
То щото Русия не е влиятелна, затова тръмпелът *** : Упражнете влиянието си върху Сев- Корея поне да не ни се подиграва така и да ни прави за смях пред целия свят.- спасявайте ни авторитета, молим ви, че съвсем увисна като прани ***.
5
27
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До "възмутен"Защото разликата между САЩ и Русия е от земята до небето.САЩ е най-богата и вслиятална страна в Света,докато Русия е едно икономическо джудже което просто съществува и което няма влияние никъде извън границите си.Колкото ни интерсува какви бомбени заплахи има в Нигерия,толкова ни интерсува и Русия.
4
5
 
10
 
! Отговори
Гюнтер до 2 преди 6 години
Басииии ,колко си проздЪ!!!
3
8
 
7
 
! Отговори
"възмутен" преди 6 години
Наистина, как може да ни информирате за всякакви глупости в САЩ, и сега да сравнявате тези важни новини за това какво става в САЩ, с някаква си бомбена заплаха в Москва.
2
24
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако желаЕЩИТЕ ДА ПОСЕТЯТ МОСКОВСКИ НОЩЕН КЛУБ СА ОБЛЕЧЕНИ ТАКА, КАКТО ТЕЗИ НА СНИМКАТА, ТЕ ЩЕ останат на улицата, тъй като фейс-контрола няма да ги допусне.
1
21
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Наистина много сме загрижени затова че масковските баровци тая вечер ще ходят в друг стриптийз клуб.Сигур им е много напрегнато.