Кои зодии не ги бива във връзките? Вижте ги!

Любовните ангажименти за тях са огромно предизвикателство
20 юни 2018 10:45, Михаела Лазарова
6
Кои зодии не ги бива във връзките? Вижте ги!
Снимка: pixabay

Връзките не са лесна работа. Не всеки човек умее да съжителства с партньор, колкото и влюбен да е. Някои хора, повече от други, се чувстват най-добре, когато са свободни и то не защото не обичат да са във връзка или се влюбват трудно, а просто защото правилата на играта във връзките не са за тях.

Има някои зодиакални знаци, които наистина не ги бива в регулираните отношения. Дълготрайните любовни ангажименти за тях са огромно предизвикателство, което ги поставя пред сериозно изпитание – да продължат връзката или да останат свободни, както всъщност се чувстват най-добре.

Дилемата е огромна, особено когато обичат някого. Вижте кои са тези зодии.

Близнаци

Не че Близнаците не обичат връзките, напротив. Просто те са толкова свободолюбиви и самодостатъчни, че партньорите им ги напускат, защото не издържат. Ако искате да отблъснете човек от зодия Близнаци, поставете му граници. Сравнявайте го с останалите, изисквайте от него да седи до вас и да ви държи ръката, заставяйте го да прави нещата, които вие обичате, и ще му видите гърба доста бързо.

За Близнаците любовта винаги е нетрадиционна. Те не се вписват в никакви рамки. Не обичат клишетата, характерни за стандартните връзки. Те предпочитат да им е интересно, да се забавляват, да не се съобразяват с никого, но и не изискват това от партньорите си. Те харесват свободата на личността и я дават на партньора си като в замяна очакват същото.

Стрелец

Стрелецът е невероятен през първите дни и месеци от връзката. Той е много забавен и изглежда погълнат от партньора си. Истинското предизвикателство идва след това, когато Стрелецът започне да показва саможивостта си.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За Овните или добро или нищо! Усмивка!
5
1
 
4
 
! Отговори
Гост преди 5 години
Това че овните сме директни и искрени не виждам нищо лошо. Сигурно е по-добре да си лицемер не знам. А това, че вие хората не обичате да ви се казвате истината в очите а да се храните и плюете зад гърбът си е лично ваше извращение.
4
2
 
2
 
! Отговори
анти овен преди 5 години
...мда овните са си *** мозъци отвсякъде !!!! :)))
3
2
 
14
 
! Отговори
Теле преди 5 години
А това за Телеца е пълна глупост. Вярно е, че сме упорити, но упорството ни е от съвсем друго естество. Няма по-търпеливо същество от нас и винаги сме готови на компромиси, само мир да има. И сме много привързани към партньорите си. Държим на връзките си и трябва нещо много голямо да стане, да ни предизвикат много за да се решим на раздяла.
2
4
 
8
 
! Отговори
Гoшу преди 5 години
Аз съм зодия Близнаци и съм учуден, че този път удивително точно ме описахте. Съгласен съм изцяло с написаното, но това може би важи за мен, а би следвало и да има и други Близнаци, корено противоположни :)))
1
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всеки ден чупите тъпомepa с тези статии... не знам не се ли усещате. Толкова ли няма нещо смислено за което да пишете?