Ново 20! Снимат филм за Благо Джизъса

И срещите му с Николета дори щели да влязат в лентата
Обновена: 2 фев 2015 14:56 | 2 фев 2015 14:27, Александър Попов
43
Ново 20! Снимат филм за Благо Джизъса
Снимка: PR

Снимките на игрален филм за живота и играта на родния футболист Благой Георгиев започват през пролетта на 2015 г. Режисьор на лентата ще бъде Георги Костов, който стои зад българския филм "Пистолет, куфар и 3 смърдящи варела", а продуцент ще бъде Атанас Лазаров.

Георги Костов и Благо Георгиев вече са разговаряли за сцените и снимките, които ще протекат в София и Москва.

Предстоят кастинги за филма, като ще се търси и тийнейджър с визия на Благой като малък.

Престоят му в Славия, едноседмичното му посещение в Атон, срещите му с Валери Божинов, Николета Лозанова, Славчо Тошев, Симона Първанова, построяването на два параклиса ще бъдат сред акцентите в лентата.

В Москва Георгиев ще бъде показан освен като футболист и като модна икона в студиото на руската дизайнерка Анна Диречина. Лъскавата резиденция на Рамзан Кадиров също е един от обектите на лентата на най-силно вярващия футболист.

"Идеята на лентата е да покажем успеха на един футболист и неговото израстване, неговата вяра. И въобще успеха на един млад човек тръгнал от нулата. Филмът ще бъде игрално - биографичен, по действителни истории. Подобни вече са правени за легендите Пеле, Марадона, Бекъм", споделя режисьорът Костов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още по темата: Благой Георгиев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
1
 
7
 
! Отговори
Nexeus преди 9 години
Добре. А кога ще излязат филмите на Валери Божинов и Ники Михайлов: До Син Сити и обратно? С тоя филм на Благо Георгиев ще се за форми страхотна трилогия. Направо ще чупят касовите продукции на чалга-мания... lol
28
0
 
4
 
! Отговори
Nobody Cares преди 9 години
Who gives a f*ck!
27
0
 
11
 
! Отговори
Zdr преди 9 години
Квоооооооооооооооооооооооооооо....?.!..?! ?..!...?!?!?!?!?
26
2
 
13
 
! Отговори
Ели преди 9 години
Боже слезни си събери вересиите ,че стават за резил!!!!!!Силно вярващия,който заряза жена си и детето си и тръгна с ученичка.........това ще го има ли в лентата?!?!?!?!
25
4
 
25
 
! Отговори
Алекс преди 9 години
Направо да паднеш от смях. Ако наистина трябва да филм за футболист поне да беше Бербатов, освен добър футболист е и добър човек.
24
2
 
26
 
! Отговори
sto преди 9 години
Xахахаха.... от смях ми падна диадемата някъде. В мазето имам един бидон, може да играе ролята на венцито стефанов
23
2
 
32
 
! Отговори
God преди 9 години
да сравняват Благо с Пеле, Марадона или Бекъм е меко казано смешно...
22
3
 
13
 
! Отговори
Явор преди 9 години
Всичко започнало, когато майката на Благо не искала да г*лта ... и ето го нашето момче сега .. *** като нит, ама хората го харесват.. те от това имат нужда .. зрелища, Николетки, параклиси, татуси и пишман мъже ...
21
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Може пък да излезе добра пародия...
20
1
 
5
 
! Отговори
Наивен преди 9 години
Баш ме брига
19
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Напишете кое да е българско име на латиница и го пуснете в Гугъл -ще намерите поне 10 човека завършии престижни университети на запади работещи като лекари, инженери или университески преподаватели.Много е инфантилно и тъпо да се казва "успял" на един чалгаджия,макар и да има много пари (в момента).
18
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Нямам думи, вероятно сам ще се продуцира, интересо, че са описали разни места и добродетели на момчето, но не са споменали, че основна част от снимките ще са в заведенията и дискотеките и в малките крайпътни мотелчета. Успех с реализирането на "проекта".
17
3
 
15
 
! Отговори
Най-големия до Благо преди 9 години
Братленцеее какви успехи имаш бе,че играеш в жалък Руски отбор и че си един женски манекен... Аз не виждам успехи ; да не би да си Христо Стоичков ,че да му правят филм то това е пародия бе хорааа ...
16
1
 
35
 
! Отговори
Генади преди 9 години
само ме притеснява дали режисьора ще се справи с такъв мащабен проект - аз по-скоро бих пробвал да ангажирам някой от ранга на Скорсезе, който вече е правил филми за величия като Благо Джизъса - Хауърд Хюс, Джейк Ламота и т.н..
15
0
 
23
 
! Отговори
Варна преди 9 години
Бооооже дай ми сили
14
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Може би по-*** от Благой е само режисьора, който ще снима филм за него. Иавинявам се, мой пропуск.
13
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Филмът ще се казва: "Ходещ параклис - ***, по-***, най-***, Благой!"
12
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
имам чувството, че поради липсата на хляб, останаха в българия само зрелищата, но вече явно и за зрелища няма идеи и *ьорщината и простащината повсеместно взимат връх. изключително гнусно ми става. гавра е това с психиката на средностатистически интелектуалния човек, както е и гавра присъствието на мутри по високите етажи на властта, да не говорим за трона.
11
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ХАХАХХАхахахахаахахахаха
10
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Този филм ще е със същата стойност като ако се направи и филм за бай Рашко овчаря от съседното село. Даже вторият би бил по-интересен, защото ще ни запознае с един по-смислен живот, отколкото на субекта от първия.