С критики или не - Меган носи рекордни приходи

Продажбите на сувенири се увеличиха
Обновена: 19 юли 2019 15:48 | 19 юли 2019 15:45, Петя Славова
10
С критики или не - Меган носи рекордни приходи
Reuters

Въпреки непрестанните критики към Меган Маркъл, херцогинята на Съсекс всъщност е донесла на кралското семейство милиони лири, изчислява "Express".

За последната година продажбите на сувенири със символите на британската монархия са се увеличили с 3,5 милиона лири. А продажбата само на подаръчна продукция е донесла на кралското семейство 21,7 милиона лири за последната година.

Освен това бе надхвърлен рекордът на туристите, посетили двореца. за година. Тяхната численост се е увеличила с 2,96 до 3,3 милиона души.

По думите на директора на Колекционния кралски фонд Тим Нокс, интересът към кралското семейство станал толкова голям след сватбата на принц Хари и Меган Маркъл, както и след раждането на тяхното първо дете Арчи.

Към увеличените приходи влиза и раждането на принц Луи, сватбата на принцеса Евгения и 70-ата годишнина на принц Чарлз.

Принц Хари и Меган Маркъл сключиха брак през май миналата година, след което получиха и титлата херцози на Съсекс. Година по-късно се появи и техният първи наследник.

Още новини за звезди четете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
2
 
5
 
! Отговори
Пурпорни реки преди 4 години
До Анонимен 1E нали трябва да опреснят кръвта ! Та те всичките монарси от Европа от векове са една рода всичките!
5
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аз в клозета ще си закача снимка на тия. Сувенир.
4
3
 
10
 
! Отговори
pipo преди 4 години
Кралицата не е глупава. Намери мулатка на внук си за жена, да подсили поизхабения ген. Брат му си хвана жена от народа, малко по читави гени да влезнат в рода. Там всичко е пресметнато до последната запетая.
3
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Още по-големи приходи ще имат ако вкарат в кралския двор и китайци, индийци, латиноси, третополови... а защо не и някое магаре. Простолюдието винаги се е кефило на тикива работи!
2
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ние, населението на английската колония България с благодарност се поклончваме пред нашата журналистика! Благодарим ,че така целенасочено ни осведомявате, как върви животът при нашите суверени. Щото те са далеко и ако не сте вие, няма как да ги видим и да научим нещо за тях.А бабка дали е акала днес? Ами Арчи слезе ли от клона дето се бе покатерил вчера?То бива да сте продажници, ама чак пък толкова...... Срам за България сте! Предатели!
1
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Наглосаксонската история познава случай, при който наследен принц, без 5 минути крал, се отказва от короната, за да се ожени за любимата си жена. Наглосакските традиции не позволявали Едуард да вземе за жена плебейка. А сега изведнъж стана възможно не само плебейка, но и с бозавцвят.