След раждането на Лили - говорят ли си Меган и Кейт?

Двете може и да се помирят в името на съпрузите им
10 юни 2021 21:35, Петя Славова
34
След раждането на Лили - говорят ли си Меган и Кейт?
БГНЕС

Меган Маркъл е провела няколко тайни разговора с Кейт Мидълтън през последния месец в опит да постигне примирие и да установи контакт с кралското семейство. Съпругата на принц Хари осъзна, че херцогинята на Кеймбридж има голямо влияние в Бъкингамския дворец и с нейна помощ иска да си върне доверието и благосклонността на кралицата.

Източници на The Mirror отбелязват, че Меган Маркъл се е обърнала към Мидълтън.
 
Както знаете, херцогът и херцогинята на Съсекс дадоха няколко скандални интервюта за решението си да напуснат кралското семейство и сега Меган се страхува да не загуби високата си титла поради реакцията, последвала от Великобритания.
 
„Маркъл тайно се свърза с Мидълтън, защото знае, че единствената надежда, която той и Хари могат да имат, за да уредят отношенията със семейството, е да спечели Кейт на нейна страна“, каза източникът пред изданието. „Кейт би предпочела да стои настрана от всякакви „тайни разговори“, тъй като се страхува, че каквото и да каже, може да бъде използвано срещу нея.
 
Още по темата ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кейт Мидълтън е почтена жена и майка, тя е бъдещата кралица на Англия, а това грозновато шимпанзе Меган е позор за Английската корона и аристокрация!
12
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Прочетох тази вълнуваща статия в клозета.
11
0
 
6
 
! Отговори
Свен преди 2 години
Някой да й има книгата, че да си нивелирам градинската маса?
10
0
 
10
 
! Отговори
Тайна Майна преди 2 години
Значи едната се обаждала на другат тайно от всички а пък тя не искала тайно да си говорят за да не чете по жълтите вестници за тайните си разговори за които всички ние четем в момента.... Е , сега говорили или са си тайно или не ? И как тия "тайни" разговори са по всички медии включително и в нашата малка България?
9
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На "феминистката" Меган не и е било неудобно свекърът и (принц Чарлз) да и плаща тоалетите - британската преса е изчислила, че за една година "злото расистко" кралско семейство е похарчило за парцалки на горката си *** снаха 1 милион лири. Катрин, която един ден ще е кралица консорт (съпруга на крал) и кралица майка (майка на крал), носи среден клас дрехи, облича ги нееднократно и залага на родни британски марки.Сякаш Харито изкопа жена си от някое наше гето-ементарна,ограничена,нагла.
8
1
 
6
 
! Отговори
D преди 2 години
Използвачка! Първо а*ка, после мисли какви последици щяло да има. Или просто да се влачат пари от където могат, пък каквото ще да става.
7
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ситуацията с елементарната актриса и Хари доказва колко е важно функционалното семейство.Тази жена идва с тотално разбити семейни връзки и вместо да се впише в семейството на съпруга си,отдели Хари от брат му,баща му и баба му и дядо му.От друга страна Катрин е израснала в много сплотена и любяща среда и този опит предава и на собственото си семейство с принц Уилям.Кралицата позволи на Хари да се ожени за два пъти развеждала се небританка с пикантни кадри из нета.И получи за благодарност плюене.
6
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Меган е много по грозна
5
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Грозни са. Аз имам фобия от котки.
4
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До АнонименА животните грозни ли са?Защото те са красиви и добри каквито вие не сте нито външно НИТО ДУХОВНО ***.Животните са великата идея на БОГ а вие сте убийци на животни. И плащате за това с тялото си и болестите които имате физически и духовни.
3
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ha Meган и Хари не може да се вярва, тези двамата плетат интриги и ги разнасят по телевизиите само за да печелят пари. Имам чувството, че ролята на интригат много допада на Хари. По този начин си печели слава, която никога не би имал в царския двор.
2
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 1 - И на мен. Много са грозни тези, направо животни
1
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не ми дреме.