С нови сили за 2023-а - принцеса Шарлийн говори за възстановяването си

За нея семейството е най-голямата опора
17 дек 2022 14:10, Дарена Найденова
3
С нови сили за 2023-а - принцеса Шарлийн говори за възстановяването си
БГНЕС

Принцеса Шарлийн от Монако смята, че семейството ѝ е най-голямата опора в последните години, когато преминава през трудни здравословни проблеми.

 
Преди няколко дни тя отбеляза десетата годишнина от създаването на фондацията си, говорейки открито за здравето, децата и бъдещата им роля в кралството. Настанена в семейна стая в двореца, на фона на черно-бял холивудски портрет от принцеса Грейс Кели и рамкирана коледна снимка на 8-годишните ѝ близнаци Жак и Габриела, Шарлийн сподели за здравословните си проблеми, които я държаха далеч от публичното пространство през последната година.
 
„Първо искам да кажа, че се чувствам много по-добре днес, отколкото през последните години. Не изпитвам толкова болка и имам повече енергия“, казва тя в интервю пред Monaco Matin. Допълва, че продължава с възстановяването си и опита да възвърне баланса, който преди е имала. „Ще отнеме време, но съм щастлива. Семейството и хората, които обичам, са моята опора. Тръгвам към бъдещето стъпка по стъпка, ден след ден“.
 
Говорейки за бъдещите кралски роли на децата си, принцесата обяснява, че двамата все още учат какво точно трябва да правят, но знаят, че са родени със задължения и отговорности. Тя и съпругът ѝ – принц Албер – всеки път им обясняват какво трябва да правят на официалното събитие, към което са тръгнали, за какво е организирано то и каква е церемонията.
 
Шарлийн допълва, че цялото семейство се наслаждава на тези моменти заедно, но Жак и Габриела все още имат какво да научат. „Те са малки, затова засега само наблюдават, попиват и учат това, което съвсем скоро ще трябва да правят“, казва още принцесата. По думите ѝ, ролите на близнаците ще нарастват по естествен начин и няма нужда да се прибързва с нещата.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари