IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec
BGONAIR Live

Виолетов хляб


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

9
Данчо 63г.
преди 16 години
Харесвам 0 Не харесвам 0
Хора,ако сте Българи,моля Ви, с хляба не се подигравайте.Уважавайте това което имаме,с което сме отраснали и хората които го отглеждат.По света, а и унас вече, деца и стари хора умират от глад.Пиша това и сълзи ми капят.Знам как се отглежда жито и прави брашно.Правил съм и двете.Бъдете мислещи идобри.
отговор Сигнализирай
8
Doktora - Hlebar
преди 16 години
Харесвам 0 Не харесвам 0
citiram i prosto njama smisal da komentiram:".....твърдят хлебари."
отговор Сигнализирай
7
pitpit
преди 16 години
Харесвам 0 Не харесвам 0
че то освен отровно е и халюциногенно ... много полезно за някои болни мозъци хихи
отговор Сигнализирай
6

преди 16 години
Харесвам 0 Не харесвам 0
Това трябва да са тия *** от Корн.По-селска история от това не бях чувал.Хлябът на Корн е най-отвратителния в областта, най-бързо мухлясва и има най-неприятен вкус.Има доста по-добър хляб, който се прави във Велико Търново.
отговор Сигнализирай
5
gandoni
преди 16 години
Харесвам 0 Не харесвам 0
давай кофичката , че като хапна от сливата направо започва да излиза чист и естествен мармалад - конфитюр излиза ако предварително внимателно се понамачка и понатърти на определени места - още по здравословен е !
отговор Сигнализирай
4
Eva
преди 16 години
Харесвам 0 Не харесвам 0
До 3! Ако може да ме уредиш с една кофичка от тези сливи, че да си направия малко конфитюр за зимата :) Имам чудна рецепта!
отговор Сигнализирай
3
gandoni
преди 16 години
Харесвам 0 Не харесвам 0
комшийката ми пък твърди ,че сината и слива в двора станала червена , едра и е много препоръчителна за здравето нещо като този хляб на снимката в този си вид . ходих да я видя но интересното при това уникално дърво , беше , че вместо листа имаше косми и намерисваше много особенно , не на слива , а по скоро имаше дъх на развалена риба - хамсия .... - страшно била полезна , ама се чудя прясна ли да я консумирам или да си направя компот за зимата ?
отговор Сигнализирай
2

преди 16 години
Харесвам 0 Не харесвам 0
Kade se prodava takav hlyab?
отговор Сигнализирай
1
g
преди 16 години
Харесвам 0 Не харесвам 0
След среднощен запой, хлебарите гътнали бъчвата с виното при тестото.
отговор Сигнализирай
Новини