Говорите ли твърде много за връзката си?

Вижте 5 ясни знака, иначе малко дискретност не е излишна
7
Говорите ли твърде много за връзката си?
Снимка: Outnow

Колкото и да ви се иска да говорите за отношенията си с партньора пред близки и познати, все пак внимавайте да не станете досадни. Ясно е, че вие се вълнувате от връзката и чувствата към половинката си, но това не важи за всички около вас.

Ето и няколко знака, че прекалявате със споделянето:

1. Вашите приятели знаят всеки детайл от вашата връзка

Ако приятелите ви са наясно с цялото развитие на отношенията ви с партньора и знаят дори малки детайли, които би трябвало да не ги интересуват (като детайли от вашия сексуален живот), шансовете да сте прекалили със споделянето са твърде големи.

2. Поствате всеки миг с половинката, запечатан на снимка, в социалните медии

Вероятно вашите близки и приятели се интересуваме от вашите снимки в социалните медии, но едва ли искат да знаят за всичко, което правите с вашия любим – всяко място, на което сте били или сте посетили, всяка ваша ваканция и т.н.

3. Загрижени сте за това какво другите мислят за партньора ви

Да искате съвет относно връзката си от вашите близки е едно, но съвсем друго е постоянно да ги питате как гледат на партньора ви и на отношенията ви с него, дали го намират за подходящ за вас, дали го харесват, дали са съгласни с мнението му, с разбиранията му, с начина му на живот и т.н. Ако тази връзка ви прави щастливи, няма какво да се допитвате до други хора.

Останалите знаци вижте в Tialoto.bg тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
на такива като алисия николета лозанова сашка васева антония пет,ов десислава можеш ли да им затво,иш устата
1
1
 
5
 
! Отговори
винаги преди 7 години
е говорим от време на време вчера ме попита жената ... избирай мен или ...и аз и отговорих с песен за да не се караме а песента : ОЩЕ ОТ ДЕТЕ ЗАПАЛИ МОЕТО СЪРЦЕ :)