Твърде млад за длъжността: Ресторант наема само баби

В енотеката работят 40 възрастни жени, които кипят от енергия
7 мар 2017 10:30, Мария Захариева
6
Твърде млад за длъжността: Ресторант наема само баби
Снимка: flickr

Американски ресторант в Статън айлънд в град Ню Йорк е единствен по рода си в своята кадрова политика, тъй като наема на работа единствено бабички, пише в. "Метро".

Мотивът на собственика на "Енотека Мария" е, че никой не може да приготви така вкусно домашните ястия, както нашите биби. Те са известни и с уникалните си рецепти.

Собственик на "Енотека Мария" е италианецът Джоди Скарвела. Той наема на работа баби от цял свят, като в кухнята се подвизават гражданки на почетна възраст от Италия, Шри Ланка, Япония, Русия, Колумбия, Армения и Филипините.

На щат са около 30-40 баби, като всяка вечер дават дежурство поне две от тях, и едната задължително трябва да е италианка.

В ресторанта цари великолепна атмосфера и възрастните жени придават невъобразима енергия на заведението, хвали се Джоди Скарвела. Бабите са толкова "отворени", че дават безплатни индивидуални уроци по готвене на клиентите, които харесат гозби им.

(БТА)


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
14
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
Е, най-после, ама не в България! Тук като ти видят ЕГН-то, даже не те викат на интервю! Не ти помагат, нито трудов стаж, нито дипломи!
3
0
 
10
 
! Отговори
ЛИЛИ преди 3 години
СУПЕР
2
0
 
13
 
! Отговори
зорко око преди 3 години
"Мотивът на собственика на "Енотека Мария" е, че никой не може да приготви така вкусно домашните ястия, както нашите биби"
.........
БИбите за друго стават, а бабите са наистина ненадминати готвачки.
1
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Този знае, че на баба манджите са най-вкусни!