Знаците на зодиака. Какво крият? Всеки има "ахилесова пета"

Овни, Телци, Близнаци... Четете, не се свенете
18 авг 2017 22:47, Екип на Tialoto.bg
6
Знаците на зодиака. Какво крият? Всеки има "ахилесова пета"
Снимка: pexels.com

Всеки има своята "ахилесова пета", вижте какви тайни пази всеки от зодиака.

Овен

Те никога няма да ви кажат, че изобщо не им пука за вашите желания, а и за вашите симпатии, че и антипатии. Никак не им е важно какво чувствате. Овните ще бъдат много вежливи и дори услужливи – до този момент, докато не постигнат онова, което им е нужно. И всичко това те наричат здравословен егоизъм.

Телец

Никак не ги интересува вашият емоционален мир. Не че са безчувствени, никак дори – но просто вашите сълзи или други бурни реакции, Телците смятат единствено за ваш проблем. Дори биха ви поканили на вечеря, но да си хапнат чудесно, докато вие плачете или се смеете. Все им е едно, но вече го знаете.

Близнаци

Те са толкова леки и въздушни, просто прекрасни. И точно поради това дори не усещате как сте се разговорили твърде много и вече сте издали секретна информация. И ето, вашето място е заето от някого другиго.

Рак

Никога няма да признаят как ловко манипулират вашите емоции. Струва ви се, че са унили и мнителни, но пък ви привличат. Попитайте ги как така се получава. Нищо няма да ви отговорят, ще се обидят, че вие ги смятате за манипулатори, ще се „надуят“, и замълчат вовеки. Ще започнете да се извинявате и да искате прошка. Ето, вече сте манипулирани.

Лъв

Винаги се плашат, че всички ще разберат как те не са никакви царски особи. Затова изобщо не си помисляйте да игнорирате делата му и да му правите забележки по повод външността – така няма да получите подаяние. Дори когато виждате, че гривата не е съвсем грива. Тогава пък съвсем си замълчете.

Дева

Те се страхуват, че ще ги обвинят в тенденциозност и дребнавост. И затова има всички основания – ако ви се е случвало да вършите и планирате работа с Дева, знаете за какво говорим. Пригответе се да правите подробни отчети, да пазите бележки и да пишете списъци с правила. И никога не ги губете, така само ще губите свещеното време на Дева, а това е недопустимо.

Вижте втората част в Tialoto.bg


6
Още по темата: астрологиязодии
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хора проповядващи в хороскопи, трябва да се регистрират като отделна религия, че да е по-лесно и, да ги разпознава е, що за секта са.
3
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 2
За Овена категорично НЕ! За Рак някакви пълни абсурди! За Телец,просто не знам автора от къде му го произведе "мозъка" .За Риба вярвам,че е така.Сребролюби са.
2
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какво крият? Абсолютно нищо. Добре дошли в 21век.
1
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бах маму авторката,колко време ти трябваше да изучиш "ахилеса" на всички зодии.Ти си жена без грам емоции и работа.И ти си най-големия манипулатор.Стига заблуждава хората.