Маг Зайн – магията да сънуваш заглавията на вестниците. Как го прави?

Той е едно необикновено момче, за което нищо не остава скрито
Обновена: 10 дек 2018 12:04 | 10 дек 2018 12:00, Джесика Вълчева
25

Снимка: Флагман

"За да накараш хората да повярват, че законите на физиката не важат в света на магията, ти трябва много, много физика. Магията е изкуството на трансформациите. Използвайки знанията от тях, ти ги използваш, за да огънеш техните закони"

Той е едно необикновено момче, за което нищо не остава скрито. Това е така, защото Йордан Янев владее магията, чете мисли и дори успява да предвиди бъдещето. В света на магиите Йордан е познат като Зайн – псевдоним, който идеално пасва на неговата персона.

Магьосникът нашумя особено много през последните дни, когато стана ясно, че Зайн е предвидил вестникарските заглавия месец преди изданията да бъдат дадени в печатниците. Експериментът на илюзиониста е нещо невиждано в България досега, а всичко започва с един съвсем истински сън.

Пред камерата на Bulgaria ON AIR Йордан Янев – Зайн разказва, че една нощ просто е сънувал как ще изглеждат заглавните страници на някои вестници на българския пазар. Нарисувал ги на листи и ги сложил в бял плик. Пликът поверил на радиоводещ от радио Фреш, който зорко пазил предсказанието на Зайн в продължение на месец. 30 дни по-късно – на 1 октомври, в същото радиостудио журналистът отворил белият плик и останал слисан.

С приблизителна точност младият магьосник е успял да предскаже как ще изглеждат не само заглавните страници на изданията, но и някои от останалите страници във вестниците.

Освен че вижда в бъдещето младият Зайн успешно чете и мислите на останалите – нещо, което впечатлява най-силно европейската публика. Азиатците пък се вълнували от ловкостта на ръцете и триковете с карти, разказа още Йордан.

Как го прави? Зайн така и не разкри къде се крие ключът, защото един магьосник никога не бива да издава тайните си. За себе си, обаче, разказа, че е човек на изкуството. Затова се старае да вплита различните му нюанси в своя собствен свят – този на магията.


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Блей на уроците по физика и химия и ще живееш във фантастичен свят на магии и странни явления."

:)))))))) Жесток!!!!!! :)))))))))))
20
0
 
2
 
! Отговори
Иван преди 1 година
Тоя няма ли да го детронират от Господарите, лесна мишена е.
19
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Блей на уроците по физика и химия и ще живееш във фантастичен свят на магии и странни явления.
18
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Този магьосник, фокусник или медиум е? Защото не може да е всичко в едно, а статията е като манджа с грозде.
17
0
 
9
 
! Отговори
ЗАЩО преди 1 година
Ми изтрихте мнението, когато уж имам право на свобода на словото? Какво лошо казах като се опитах да открехна хората колко неграмотен е младежът? И не мога да разбера, какво лошо има в това, когато говорим за етнос. В България има много народности, етноси, вероизповедания. Нямаме право да говорим за тях ли? Застъпих за малко на кого се е метнал този млад неграмотен мошенник и ае, делийт на коментара. Сигурно ви е платено за статията.
16
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И аз сънувам на комшийката гащите зашото ги простира пред очите ми.
15
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Платена реклама"
14
0
 
8
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 1 година
Да е живо и здраво момчето-манипулатор.Самият животът е...илюзия и който се събуди от нея и види...реалноста,ще иска пак да се...потопи,но рядко пак се отдава.
13
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Той британеца, Стивън Фрейм (Динамото), много неща показа в сериалите - левитация, ходене по вода, минаване през стъкло. Любимият ми номер е пъхането на телефона в бутилка и замразяването на шадравана.
12
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоя номер съм го виждал 1:1 по телевизията, мисля че беше някакъв британски илюзионист. Не знам точно как го правят, но със сигурност не ги сънуват нещата.
11
2
 
21
 
! Отговори
Боко Тиквата преди 1 година
Цветанов, вземай го на работа тоя. Ще гадае резултатите от изборите, а ти ще ги подправяш още преди да са се провели.
10
18
 
7
 
! Отговори
Професор преди 1 година
Защо се поместват такива несериозни статии не РАЗБИРАМ. Защо не се дискутират по важни неща като Евро - Председателството например. Такова успешно председателство благодарние на Герб, Професионализма на Госпожа Лиляна Павлова и Генерал Борисов.
9
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Група британски учени е много заинтересувана от това.
8
4
 
6
 
! Отговори
ЦЦ преди 1 година
Fake
7
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аз сънувах числата от тотото.. Тъкмо отивам да си пусна фиш..
6
1
 
31
 
! Отговори
Мистър Магистър преди 1 година
много лесно се прави....пликът се подменя в последния момент

затова го слага в плик....защото ако е видимо месец преди това, няма как да стане
5
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоя защо си губи времето да събира парите на хората по фокуснически представления. Да вземе да предвижда не заглавия от утрешните вестниците, а числата от тото, които пак там ги пише.
4
1
 
22
 
! Отговори
Йеп преди 1 година
Утрешен вестник се казваше сериалът. Само че не ги сънуваше, а ми ги получаваше ден по-рано и винаги имаше една котка, която се навърташе около тях :D
3
1
 
13
 
! Отговори
До Бирено мече преди 1 година
Да имаше такъв сериал, казваше се Утрешен вестник.
2
0
 
14
 
! Отговори
Беселина преди 1 година
До Бирено мече

Да, казваше се "Утрешен вестник" и един риж уличен котарак се появяваше точно преди героя да открие утрешния вестник :-)