3 зодии, които най-трудно си намират партньор

Те подбират прекалено много
23 май 2019 15:50, Ивета Иванова
9
3 зодии, които най-трудно си намират партньор
Снимка: Pexels

 Има хора, които са много влюбчиви, лесно си харесват някого и бързо се отдават на чувствата. Те рядко остават без гадже. Други обаче подбират доста. Търсят нещо като идеалния партньор, имат много изисквания и претенции, не се доверяват лесно на новите хора в живота си и не си позволяват да се влюбят бързо в човек, който все още не познават толкова добре. Вижте кои са те.

Лъв
 
Изключително уверени в себе си. Огнени знаци са, което значи, че са много страстни, но и горделиви - ценят себе
си, знаят, че заслужават най-доброто, гледат на себе си като на кралски особи. Затова не биха се примирили с нещо обикновено. Не биха започнали да излизат с някого, просто за да имат връзка. Не правят компромиси с изискванията си. Вярват, че самите те са най-доброто, затова търсят и най-доброто за себе си, стандартите им понякога са прекалено високи. Търсят партньор, който да е верен, лоялен, честен, мил, който да ги прави щастливи, да ги хвали и глези.
 
Дева
 
Те са най-големите перфекционисти сред зодиакалните знаци, затова и не е изненада, че търсят перфектния партньор. Изключително дълго подбират, анализират подробно всеки кандидат за сърцето им. Стандартите им са доста високи. Самите те рядко допускат грешки и са критични към себе си, затова не искат да сбъркат с партньора. Дори когато намерят някой, който много им харесва и изглежда като тяхна сродна душа, пак ще намерят за какво да го изкритикуват.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
2
 
3
 
! Отговори
Мен преди 4 години
Стрелеца е горещ .Жените Дева рядко са на място или са сухари дето се правят на много печени или са е...му маната само с две три села не се е е...още иначе се правят на монахини и праведници.Холщайн бягай и си живей живота...щастливо без девата на 25...
6
3
 
4
 
! Отговори
Абе да се еб,,,, преди 4 години
"Кво са очи гледале, то са слъзи капале!"20 године!!!
5
3
 
2
 
! Отговори
Абе да се еб,,,, преди 4 години
Как е възможно Дева да "припознае" Овен, с македонско потекло?Да ги еб,,,, ЛЮБОВТА!Поздрави Мъченик!
4
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Холщайн Офф, то на вас Стрелците кога ли ви е дремело :) Както се казва " Тrans *** ви е.
3
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ХолщайнРадвайте се, че не Ви ще!Имам наблюдения на такава двойка - мои близки хора тя - Дева, той - Стрелец.Със закон трябва да забранят браковете между Деви и Стрелци.
2
3
 
9
 
! Отговори
Холщайн преди 4 години
Аз пък познавам една 25 годишна Дева и си е абсолютно вярно,самочувствие без кой знае какво покритие,не ме ще щото съм ерген на 40г.ама и на мен не ми дреме особено,стрелец съм .
1
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Лъв и Дева ми харесват много добре. Познавам такива згодни лъвички че направо се накокръжвам.