Зодиите, за които месецът на Лъва няма да е късметлийски

Очакват ги перипетии
31 юли 2020 20:50, Иванка Гъркова
5
Зодиите, за които месецът на Лъва няма да е късметлийски
Снимка: Pixabay

След няколко слънчеви затъмнения и ретроградни периоди, дойде време за властването на Лъва. На 22 юли Слънцето попадна в този знак от зодиака. И макар светлината му да носи радост и вдъхновение на мнозина всяка сутрин, за други то ще е повод за най-различни перипетии, през които трябва да преминат.

След като ви разкрихме хората от кои зодии ще имат един положителен месец под въздействието на Лъва, ето на кои той ще се отрази по-скоро негативно:

Телец

Представителите на този знак ще са по-неспокойни и тревожни от обикновено. Причината е, че слънцето активира техния четвърти дом, който се свързва с емоционалните преживявания, дома и семейството. И тъй като Лъвът е доста упорит, Телецът ще бъде под напрежение и ще мисли само за семейството. Но това влияние може да се обърне в негова полза – за пренареждане на жизненото му пространство.

Дева

Пътеводителят на Девите – Меркурий, най-сетне е директен. След ретроградния му период може да се каже, че попада в 12-ти дом – на тайните, мечтите и кармата. Затова представителите на тази зодия ще потърсят уединение и ще се върнат към неосъществените цели. Слънцето се отклонява от Уран, като попада в девети дом – на личната философия и образованието. Очаква се напрежение, тъй като може да се окаже, че някои Деви са се жертвали напразно и остават недооценени.

За кои други зодии този месец няма да е късметлийски, вижте в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg


5
Още от Ако щете - вярвайте
4 пейзажа разкриват какво ви очаква през август
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
0
 
! Отговори
религия зла преди 1 седмица
вие не сте хора,мазохисти некакви кефите ли се на злия ви контрол ненормалници такива,злобни и завистливи дребни души
2
1
 
0
 
! Отговори
не сме зодии преди 1 седмица
не сме зодии
1
0
 
0
 
! Отговори
Не сме зодии преди 1 седмица
Тулупи, маргинали и лузъри.