55 години Кока-Кола в България в 55 истории от 55 думи

12 окт 2020 08:28, Александър Попов
55 години Кока-Кола в България в 55 истории от 55 думи
Кока-Кола отбелязва 55 години в България. Производството на емблематичната напитка в страната стартира през 1965 г. и то за първи път с лого на кирилица. 55 години по-късно, водена от убеждението, че всеки един от нас има история с Кока-Кола през тези години, Системата на Кока-Кола в България кани 55 вдъхновяващи души, сред които известни личности, инфлуенсъри, дългогодишни служители и партньори, да разкажат свой скъп спомен, свързан с популярната напитка в 55 думи.
 
В деветата част от кампанията представяме историите на Камен Алипиев, Минас Агелидис – Регионален директор – Регион 1 в Кока-Кола ХБК, Дечебал Тудор - Управител и ритейл мениджър на ОМV България, Явор Стефанов - Мениджър "Национални ключови клиенти" в Кока-Кола ХБК България и Виолета Даркева - Finance Controler в Кока-Кола Хеленик Бизнес Сървисис Организейшън.
 

Камен Алипиев

 

Кока-Кола празнува 55 в България, аз - след половин година.
По време на комунизма малката стъклена бутилка беше част от интериора на панелния ни хол. Тя остава незаменима и до днес. 
Спонсор на олимпийските игри не може да ти бъде безразличен. Едно от най-важните неща за мен е лоялността и аз оставам верен на Кока-Кола!
 

Минас Агелидис

 
 
 
 
 
Регионален директор – Регион 1, Кока-Кола ХБК
(Изпълнителен директор на Кока-Кола  ХБК България в периода 2013-2014 г.)
 
Горд съм, че имах възможността да ръководя екипа в България като изпълнителен директор на Кока-Кола ХБК България, а в него най-важното са хората. ХОРА, изпълнени със страст за растеж – личен и професионален, страст за работата с клиенти. Хора, които ежедневно градят ЕКИПНИЯ ДУХ. Хора, които са горди с приноса на компанията към икономиката и обществото. 
 

Дечебал Тудор

Управител и ритейл мениджър, ОМV България
 
Кока-Кола e важен партньор за нас. Продуктите на Кока-Кола са част от успешното пътуване на OMV. През годините сме правили заедно много смели проекти, имаме зад гърба си много успешни инициативи.  Кока-Кола e символ на иновативност, смелост, приятелство, споделени моменти. В България екипът на компанията оживява философията на бранда и я прави част от ежедневието.
 

Явор Стефанов

Мениджър "Национални ключови клиенти", Кока-Кола ХБК България
 
Десетилетие и половина - семейство, работа, деца, емоции, уют, адреналин, търпение и страст. Истории от миналото, забавни случки от настоящето и мечти за бъдещето. В живота ми семейството и Кока-Кола са нетипични един за друг партньори но заедно забъркват шеметен коктейл от приключения, който те кара да искаш и още, и още, и още ...
 

Виолета Даркева

Finance Controler, Кока-Кола Хеленик Бизнес Сървисис Организейшън
 
8 години, 4 позиции, колеги (и приятели) от 27 държави. От 2 години живеем в Белград.
 
На въпрос “Как управлявате баланса работа-личен живот?”, бившият ни изпълнителен директор Димитрис Лойс отговори: “Работата за Кока-Кола е част от личния ми живот”.
 
Замислям се на кой етап от 8-годишното ни пътуване Кока-Кола стана част от личния ми живот...

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Още по темата: Кока-Кола
Още от