Какви биха били зодиакалните знаци като природни бедствия

Вижте кой на коя стихия отговаря
6
Какви биха били зодиакалните знаци като природни бедствия
Снимка: IStock

Може би вашият темперамент е експлозивен и когато сте ядосани приличате на изригващ вулкан? Или сте по-скоро като земетресение? А може би сте гигантски астероид, който се насочва към Земята, за да унищожи всичко пред себе си.

Добре, не се чудете повече, защото сте напът да откриете какъв точно вид природно бедствие сте, ако се базираме на вашия зодиакален знак.

Овенът е като вулкан

Хората от този знак са способни да експлодират във всеки един момент.
Те изригват като вулкан – непредсказуемо и със силата да пометат и изпепелят всичко по пътя си и то във всеки един момент. Човекът Овен не може да сдържа нервите и яда си, така че помислете два пъти, преди да решите да го ядосвате!

Телецът е като земетресение

Телците рядко избухват, но когато го направят, нанасят истински щети и погроми. Обикновено човекът Телец се опитва да избегне хаоса, но когато се почувства истински предизвикан и/или застрашен, той не издържа дълго и започва да си отмъщава подобаващо. Повярвайте – разяреният бик ще избухне със сила подобна на тази при земетресение!

Близнаците са като пясъчна буря

Тези хора са двулики. Близнаците трудно могат да бъдат определени като едно стихийно бедствие. Все пак те са като пустинната пясъчна буря – или са абсолютно непредсказуеми, неуловими и неукротими, или са като миража в пустинята – създават опасна илюзия у противника си. И на всичкото отгоре постигат всички вреди със 100 км в час!

А дали ракът е като приливна вълна и какви са останалите зодии, вижте в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е, как пък нито една зодия не е като COVID-19? Сега е модерно всичко да се свързва с COVID-19. Изложихте се!
1
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пълни глупости...