Най-безмилостните сърцеразбивачи в зодиака

Внимавайте с тези зодии, може да ви разочароват в любовта
17
Най-безмилостните сърцеразбивачи в зодиака
Снимка: IStock

Ако наскоро сте започнали връзка и се притеснявате за перспективите за бъдещето, свързани с новия ви възлюбен, попитайте обекта на чувствата си за неговата/нейната зодия. Направете го преди да решите дали да инвестирате повече време и емоции по отношение на тази връзка. Имайте си едно наум с няколко зодиакални знаци, които е възможно да разбият сърцето ви.

Ето и кои са те:

Скорпион

Скорпионите са страстни, но понякога измамни. Те са склонни да преминават през големи трансформации без предупреждение и могат в началото да бъдат обсебени от половинката си, но в последствие напълно да я пренебрегват. Поради това човекът от зодия Скорпион е по-склонен да прекрати една връзка напълно неочаквано и да постави партньора си в патова ситуация. Този знак е управляван от планетата Плутон, която се свързва със сили на унищожение и желание за трансформация. В душата на Скорпионите има подобни инстинкти. Все пак те са дълбоко лоялни, емоционално интелигентни и яростно защитават своя партньор, когато обаче са убедени, че това е точният човек за тях. Ако не са сигурни обаче, те няма да се поколебаят да наранят човека, с когото са романтично обвъразни.

Лъв

Лъвовете лесно се влюбват. Те са очарователни, общителни и толкова пълни с живот, че покрай тях, ще се чувствате по-радостни и доволни. Да си във връзка с човек от зодия Лъв е опияняващо. Той се държи към партньора си като към най-специалния и важен човек в света. Но Лъвовете могат да бъдат много раздразнителни и обсебващи. Ако спорите с Лъв, ще бъдете принудени накрая да му се извинявате, че изобщо сте дръзнали да изкажете противно на неговото мнение. Хората от този знак могат да бъдат верни на половинката си, но понякога са твърде егоцентрични и погълнати от себе си и им липсва всякаква съпричастност. Именно заради това те  могат да наранят силно човека, когото обичат, без непременно да го искат.

Стрелец

На Стрелците им е трудно да стоят неподвижно. Те постоянно търсят нови форми на вълнение и искат да живеят пълноценно и интересно. И макар че това може да ги направи вълнуващи за общуване, заразният им ентусиазъм и хумор често крият тъмната им страна. Те са склонни да оставят разбити сърца след себе си, поради отказа им да следват правилата или да се примирят с ограничената си свобода. Постоянното им желание да търсят следващото най-добро нещо в живота може да ги направи неспокойни и склонни към изневери. Те имат нужда да живеят под напрежение, да усещат някаква тръпка, но не ги е грижа особено много за последствията, дори да наранят близък до сърцето си човек.

Вижте кои други представители на зодиака са сърцеразбивачи в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

 


17
Още от Ако щете - вярвайте
Как изключването на въглехидратите може да ви навреди?
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Бракувани сме от 25 години жена лъв и мъж зодия стрелец Давам всичко от себе си, винаги на 100 % , освен, че често е капризен и недоволен му доставя удоволствие да ме наранява
12
0
 
2
 
! Отговори
Г.Т. преди 3 седмици
До Козя мисъл

Няма как да не си по-прав, човеко! Адмирации за написаното! Все едно аз съм го написал.

Поздрави!
Стрелец
11
4
 
3
 
! Отговори
Libra преди 3 седмици
Име една отличителна черта при скорпионите, която много често се пропуска. Когато прави мръсно на някого винаги е с причина, дори и самият "потърпевш" да не знае за какво е цялата работа. Скорпионът обаче си знае и няма да пропусне отмъщението. Каквото повикало, дето се вика. Просто са потайни и не им знаеш козовете и спатиите.
10
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
За стрелците и козирозите е много вярно.
9
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
С жена-зодия Водолей - винаги.
8
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
О, ма то освен тия три имало и още?
Е, няма да им отварям сайтовете - сигурна са описали поне половината хора по света. Който му се губи време - да им чете съчиненията.
7
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Зодиите са пълна измислица, как никой не го разбра?!
6
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
С мъж-зодия Близнаци - за нищо на света.
5
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Направих си труда да отида на сайта на тИАлото. И какво, има 12 зодии и 6 от тях разбиват сърцата на останалите 6? Какъв баланс, а?

Абсолютни простотии!
4
2
 
14
 
! Отговори
Козя мисъл преди 3 седмици
Отдаваш цялото си време, внимание и финансов ресурс на един човек, пренебрегваш близките си, жертваш свои интереси, сътрудничиш му всячески, когато става въпрос за нейните/неговите интереси и накрая установяваш, че тя/той приема всичко това като подразбираща се даденост.И дори решава, че може би заслужава още, и още, и още. Включително и да прощаваш нагли флиртове под носа ти, пред твои близки
и то с някого, когото след минути ще забрави.
Теглиш му един шут. И в следващата връзка ще си различен
3
2
 
1
 
! Отговори
Уточнител преди 3 седмици
До St. Ballantine'

Ти каква саксия имаш предвид? На кое казваш саксия?
2
0
 
2
 
! Отговори
game1 преди 3 седмици
Теди е слжила тук снимка, а в тялото снимка на кучета?!? Wtf?!?
1
1
 
11
 
! Отговори
St. Ballantine' преди 3 седмици
По-добре да ти "разбият сърцето", отколкото да ти пръснат саксията.