Пътешествията според зодиите

Къде да пътуват 12-те зодиакални знака през годината
3
Пътешествията според зодиите
Снимка: IStock

Добре известен факт е, че пътуването разширява мирогледа. Освен това бягството в посока на екзотична дестинация може да бъде идеалният начин да се освежите, да спрете да мислите за пандемията и финансовата криза, да оставите проблемите зад гърба си. Ако жадувате за сладка ваканция – не се страхувайте да я предприемете, защото ефектът от нея ще е много позитивен.

А ето и къде трябва да пътешествате през тази година, според своя зодиакален знак:

Овен: Приключение в планините на Етиопия

Овенът е толкова приключенски настроен, когато става въпрос за ваканциите му, че когато се върне у дома, той често се нуждае от нова почивка, за да може да се възстанови от преживяното. Висок адреналин е това, което хората от този знак желаят, когато си мислят за пътешествие. Те обичат да са на крачка от риска и опасността. Обичат да пътуват до места, които предизвикват сетивата им по всякакви начини и ги карат да се чувстват живи.

Овенът може да иде на къмпинг от страната на вулкана Ерта Але в Етиопия

Телец: Уединена крайморска къща на гръцки остров

Според много Телци, раят се намира в Гърция. Хората от този знак обичат лукса, спокойствието и красивите пейзажи да вървят ръка за ръка по време на почивката им. За тях е истински празник да могат да се отпуснат на шезлонга с книга в ръка, а някой да носи свежи питиета и вкусна храна на масата им. За Телеца идеалната ваканция е бягство от реалността чрез пълен релакс.

Телецът може да се отправи към курорта Tui Sensimar Elounda Village Resort на остров Крит

Рак: Вила на езеро в планината Анирондак, Канада

Ракът обича да създава спомени с приятелите и семейството си, а ако мястото е правилно, той ще се връща година след година там. Няма нищо, което да предизвиква по-бързо усмивката на лицето на Рака от това да знае, че най-близките му хора се чувстват добре. За него идеалната дестинация е някъде близо до вода, където да може да се отпусне сред величието на природата, да се отдаде на риболов, каране на кану, колоездене, палене на огън и т. н.

Ракът може да наеме вила на брега на някое планинско езеро, например в планините Анирондак в Канада, които са отлична дестинация за септември месец

Близнаци: Пътуване до Токио

Близнаците обичат места, които ги вдъхновяват, вълнуват и преобръщат начина им на мислене. Те обичат да изживяват нови предизвикателства и за сетивата си, но и на интелектуално ниво. Близнаците ще са щастливи да почиват сами или с човек, който може да приеме, че маршрутът им винаги е подвижен и може да се променя по време на пътуването им многократно. Близнаците обичат да са заобиколени от много хора и от хаос.

За тях идеална дестинация е столицата на Япония – Токио, където има както шинтоистки храмове, така и роботизирани ресторанти – съвременно и древно в едно

Лъв: Рио де Жанейро, Бразилия

Хората от зодия Лъв обичат да живеят и да почиват като холивудски звезди. Те искат да се смесят с красивото, бляскавото, но и забавното. За тях перфектната ваканция е на място, свързано с топзабавления, сбъднати фантазии, на място което да е празник за сетивата им.

Къде е добре да пътуват останалите зодии вижте  в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
1
 
! Отговори
Вейхайвей преди 3 години
Как познахте? Винаги съм искала да отида в Канада.
1
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Днес.бг, вие нормална медия ли сте?! Точно сега не е момент за подобни теми.