Таро прогноза за всяка зодия за октомври

Раците да се пазят от клюки
2
Таро прогноза за всяка зодия за октомври
Снимка: Istock

Октомври месец идва с динамика, промени. Това е период, в който ще можем да се вгледаме в себе си, в страховете си и да се разделим с тях най-сетне. Дори и да има някои забавяния, плановете ни все пак ще се осъществят. Важно е обаче да не се поддаваме на негативните емоции. Какво показват таро картите за вашата зодия, вижте в следващите редове.

Зодия Овен

Октомври идва с нови възможности в работата, печалби, но и със съперничество, ревност и конкуренция. Други искат това, което имате и са готови да си проправят път, пречейки на вашия. Но тези личности са подценили вашата смелост и устойчивост. Таро картите ви съветват да полагате усилия както в работата,, така и в любовен план. Не се отказвайте от вашите мечти и планове. Смелостта и решителността ви ще ви направят победител и ще може да се радвате на един хубав есенен месец.

Зодия Телец

Представителите на зодията ще бъдат изправени пред важни избори и решения. Нещо, за което сте се колебали, отлагали, сега ще напомни за себе си и е възможно да предприемете стъпки към неговото реализиране. Периодът е подходящ за отказване от вреден навик, започване на спортна активност, подобряване на храненето.

През новия месец е важно да избягвате конфликтите и да не насилвате събитията. Трудните обстоятелства, ако има такива в живота ви, са преодолими, но не с цената на интриги и задълбаване на конфликтни ситуации.

Зодия Близнаци

Същото поведение е равно на същите резултати, Близнаци. Някой от вас, въпреки и да знаят това, по някакъв начин очакват нещата да се окажат различни. Таро картите показват, че вероятно сте попаднали в застой и че има ситуации, които сякаш се повтарят отново и отново и те са свързани с дома, работата, парите или здравето.

Коловозът, рутината, в които сте заседнали не ви служат добре. Хубавото е, че през новия месец ще видите нещата такива, каквито са и ще бъдете решени да предприемете необходимите действия, за да направите тези съзнателни промени, за да прекратите веднъж завинаги това, което не ви носи радост. 

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
1
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Таро маро всичко Коз
1
1
 
1
 
! Отговори
Тиро Таров преди 2 години
Гледането с карти Таро СА ИНДИВИДУАЛНИ за всеки човек а не за групи хора .Още повече че зодиака си е гръцка измишльотина и не е бил популярен никъде другаде по света . В Америките са си имали свои тълкувания по звездите , в Африка - съвсем други . в Азия дори китайските и арабските са нямали нищо общо . Ама днешните гуру-муру ясновидци много ама много искат да изглеждат някакси екзотично и ориенталски та си ги мешат без всякакви скрупули. Само Верващи да има . Другото е лесно ....