Какво ви очаква в любовта тази седмица?

Седмичен любовен хороскоп 11-17 октомври
11 окт 2021 14:45, Ивета Иванова
1
Какво ви очаква в любовта тази седмица?
Снимка: Pixabay

Овен

Със сигурност няма да скучаете. Контактите ще са много и разнообразни. При това не само романтичните, но и тези с приятелите, с роднините. Любовните отношения ще са почти като в приказките, ако не прекалите с претенциите и не пренебрегвате мнението на любимия човек.
 
Телец
Влиянието и чарът ви ще са осезаеми. Ще съумеете да преодолеете някои свои недостатъци и да покажете най-добрият свой образ. Два фактора ще окажат влияние върху отношенията с половинката ви: вашето настроение и умението да игнорирате клюкарите и интригантите, които непрекъснато ще се навъртат на около с цел да ви омотаят в мрежите си.
 
Близнаци
За обвързаните представители на вашия знак не се очакват изненади по отношение на любовта. Трябва да са предпазливи през втората половина на седмицата, когато някой умишлено може да въвлече тях или приятел/ката им в интрига и да се случат неприятности. Що се отнася до необвързаните, по-добре е да не разчитат на стабилна връзка с новите си познати. Вместо с романтика ще е изпълнена с разочарование.
 

1
Още от Ако щете - вярвайте
Седмичен любовен хороскоп за 11-17 октомври
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
1
 
! Отговори
Асан преди 1 седмица
Айшето дава любов на вересия :)))