Седмичен любовен хороскоп за 27 юни – 3 юли

Венера и Юпитер ще ни помагат в любовните дела
27 юни 2022 08:30, Михаела Лазарова
0
Седмичен любовен хороскоп за 27 юни – 3 юли
Снимка: Istock

През първите дни на юли, всички представители на зодиака ще търсят повече комфорт в любовен план. Очаква ни новолуние в знака на Рак, което ще ни помогне да разкрием своите чувства към някого или обратното, но в същото време ще трябва да овладеем онези емоции, които могат да ни накарат да бъдем конфликтни, тъжни. Венера и Юпитер ще ни помагат в любовните дела, но Марс и Плутон може да внесат напрежение. Повече за всяка зодия вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Овните ще са настроени за любов. Някои от вас, които са влюбени в определен човек, може да направят първата крачка към него. Като цяло, желанията в любовта ще се сбъдват през тази седмица.

Обвързаните представители на зодията ще повишават своята увереност, във връзката също, тъй като любимият им човек ще ги накара по някакъв начин да се чувстват добре, обичани. Но това ще е за кратко. Марс, който е във вашия знак ще бъде в лоша позиция спрямо Плутон и това може да ви направи по-раздразнителни, което пък може да отдалечи определени хора от вас.

Телец

Прекрасна любовна седмица очаква обвързаните Телци. Партньорът ви може да ви накара да се почувствате много специални, да направи някакъв невероятен жест към вас. Изненада определено ще стопли сърцето ви.

Някои от вас, които нямат връзка, може да научат, че си имат таен обожател, а дори и да не е ваш тип, това ще повиши увереността ви. Не забравяйте да се грижите за себе си, комфорта си, да се забавлявате, защото любовта е навсякъде край нас.

Близнаци

Любовната седмица започва много добре за вас, но към края си може да стане леко объркана. Венера е във вашия знак и ще бъде в разкошен секстил с Юпитер. Тези две планети ви носят много романтика и тъй като Юпитер е във вашия 11-и дом на големите надежди, възможно е една романтична мечта, която сте имали, да се сбъдне. Все пак не забравяйте, че не всичко което блести е злато. Меркурий, също във вашия знак, ще квадратира Нептун – планетата на заблудите. Ако не потвърдите получената информация, дори когато идва от доверени източници, може да бъдете разочаровани. 

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари