Какво ни очаква в годината на Дървения Дракон

Важно е трапезата да бъде пълна с разнообразни ястия
24 ное 2023 17:45, Михаела Лазарова
17
Какво ни очаква в годината на Дървения Дракон

Новата година винаги повишава любопитството ни към това какво ни очаква през следващите 12 месеца. Днес в рубриката ни „Всичко за зодиите“ поглеждаме към китайския зодиак. Новата 2024-а ще бъде годината на Дървения Дракон. Тя започва от 10 февруари 2024 г., и ще продължи до 28 януари 2025 г.

Драконът е уважаван символ в китайската традиция и е известен със своята сила, мъдрост, честност, доброта и успех. Годината на Дървения дракон ни носи растеж, успех, просперитет, щастие и изобилие. Драконът е Ян символ и се свързва с огъня. Неговата позитивност ще се засили през 2024 година, което ще донесе бодрост, отваряйки нови врати от възможности за всички представители на китайския зодиак.

Драконът се счита за символ на благоденствие и успех, а останалите 11 животни от китайския зодиак ще имат възможността да се възползват от неговото влияние, успявайки да постигнат повече успехи, напредък, да имат повече положителни изживявания.

В китайската традиция е известно, че елементът дърво е елемент на растежа, на успеха. Дървото е свързано с посоката изток, сезона на пролетта и планетата Юпитер. Енергията на Дървения дракон представлява зеления цвят, времето със силни ветрове. Затова може да се каже, че 2024 година ще бъде годината и на Зеления дървен дракон. Това означава, че ще имаме възможността да поставим ново начало, да осъществим големи проекти, но за да постигнем растеж от нас ще се изисква и да сме трудолюбиви.

Креативността ни ще се повиши, страстта в това да създаваме нови неща.

Зеленият цвят, свързан с елемента дърво, действа като определение за живот и жизненост. Растенията и дърветата се нуждаят от вода, слънчева светлина и храна, за да процъфтяват, по същия начин, по който ние трябва да подхранваме телата, умовете и душите си, за да използваме пълната си сила и да постигнем просперитет и мъдрост през 2024 година.  

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
0
 
! Отговори
Навитак преди 4 месеца
Мише, специално ти, ако си изиграеш добре картите, можеш да очакваш един железен питон!
8
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Мише, а очаква ли ни секс в годината на на-дър-вения дракон?
7
5
 
4
 
! Отговори
астро преди 5 месеца
Много кекс, бой и сръбска музика!!!! Гответе се!!!
6
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
но щом е почнала годината на дървения, значи отивам за дърва още декември, щом завали малко.
5
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Нещо ми се прави нещо откачено и мъжкарско. Освен да сека фиданки в ливадата и да си купя още лозе друго не измислих. 11 дк лозе срещу 1 мъжка дървена сила :) за годината на на дървения дракон дали е добре?
4
2
 
2
 
! Отговори
българин преди 5 месеца
Е Ковид 24! Какво друго? Китайците са работили усилено и вече при тях го има! Очаквайте скоро и у нас!
3
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Логично чака ни надървен дракон
2
5
 
3
 
! Отговори
Китайци ли сме? преди 5 месеца
Не стигат хороскопите, а вече и китайски календар? Айде изберете си - християнство, херметизъм или китайски мурафети. Който е всичко - не е нищо.
1
4
 
13
 
! Отговори
Зозо преди 5 месеца
С тоя бюджет още от 01.01.2024г. ще го усетите на дървения дракон. Гарантирано от Кокорбаба Асан - ненормалния.